Hier, het vetste cadeaupapier dat je vandaag gaat zien

Auteur: , 11 Reacties

Perfect met de feestdagen deze maand.

Hier, het vetste cadeaupapier dat je vandaag gaat zien

Sinterklaas is net achter de rug, maar wellicht moet je nog wat cadeautjes inpakken voor onder de kerstboom binnenkort. In dat opzicht hebben we hier een stuk gaver cadeaupapier dan dat je in de winkel kunt kopen. Zeker als je het cadeau aan een andere autogek geeft, die met een scherp oog weet waar het cadeaupapier op gebaseerd is.

Autofabrikanten gebruiken een camouflage om nog geheime modellen geheim te houden. De camouflage is vaak zo goed aangebracht, dat je niet goed kunt zien welke lijnen of welk nieuw model er onder de camouflage schuil gaat. Een auto die tot in den treure gecamoufleerd is gespot, is de nieuwe Toyota Supra. De daadwerkelijke onthulling laat écht niet lang meer op zich wachten, maar grutjes, wat zit er een lange periode tussen de aankondiging en de daadwerkelijke onthulling.

Voor het goede doel komt Toyota met een wel heel toffe actie. De inmiddels welbekende camouflage op de Supra is nu als cadeaupapier uitgebracht, inclusief de interne codenaam A90. Men kan het cadeaupapier kopen via een crowdfundingssite. De Britse tak van Toyota hoopt met dit project 2.250 pond op te halen voor Crisis UK, een organisatie die zich inzet voor de daklozen. Voor 5 pond (omgerekend 5,56 euro) krijg je een vel van 695mm bij 1000mm. Helaas verscheept Toyota het papier niet internationaal, dus alleen wie in Engeland woonachtig is kan meedoen.

Toyota heeft slechts 500 rollen beschikbaar. Op moment van schrijven zijn al 90 rollen vergeven.11 reacties

Dat is verdraait veel geld voor een velletje inpakpapier!
@dirkv: zie het als een gift voor een goed doel, anders kan je beter naar de Hema gaan ofzo
Als ik een gift geef hoef ik er niets voor terug hoor.
Hooguit aftrek van de belasting;)
Fijn, leg je hem onder de kerstboom, kan niemand hem zien!
@gulli: pakje dat je pas terug vindt wanneer de boom weg gaat… leuk toch? 😅
@tjorque: dat je op je bek gaat over een pakje terwijl je de boom probeert weg te halen zonder al te veel naalden rond te strooien :D
Zo benieuwd naar de looks van de Supra TOV de BMW. Ik hoop met name op een wat mooiere klokkenwinkel.
Bij Popla kan je een zwerver inpakken met toilet papier ..

Voor het goeie doel uiteraard ..
Doe mij maar de goedkope troep van 59 cent/rol
Leuk dat het pakje voor Alonso is ;-)
De marktingafdeling gaat vast heel wat onthullen rond de kerst. Nando unwrapped het pakje en tadaaa! Daar is de Supra. Of de WEC wagen met dezelfde livery voor 2019. Want: “how to wrap a racecar”

spann0nd!
Heel doorzichtig en goedkoop dit van Toyota. Brrr.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).