Hier is de eerste kleding van Verstappen en G-Star

Auteur: , 58 Reacties

Wellicht rijd je er nét een stukje sneller mee naar je werk.

Het Formule 1-seizoen was net een aantal weken voorbij toen Max Verstappen een geheimzinnig bericht plaatste op social media, waarin hij sprak over een nieuwe samenwerking. Na snel denkwerk van Formule 1-kenner en collega @jaapiyo ontdekten we dat het ging om een zogenaamde ‘collaboration’ met het Nederlandse kledingmerk G-Star RAW.

Destijds wilde geen van beide zeggen wanneer de kledinglijn precies het levenslicht zou zien, maar de laatste dagen kwam daarin verandering. Vandaag is MAXRAW, zoals de lijn genoemd dient te worden, officieel verkrijgbaar op de website van de Nederlandse Red Bull-coureur.

Wie een blik werpt op de kleding van Max Verstappen, zal zien dat het niet per se de goedkoopste items zijn. Momenteel is de goedkoopste optie een simpel t-shirt van 34,95 euro, het duurst is een jasje “met een militair-achtig logo badge op de arm” dat 159,95 euro kost. Belangrijk om te vermelden is dat de items in gelimiteerde oplage op de markt komen, al wordt niet gezegd hoeveel stuks er maximaal geproduceerd zullen worden.58 reacties

“Waarschuwing: Branded content”
oef, hoe eerder hij dat snorretje kwijtraakt hoe beter
@internetgekkie: lekker belangrijk wat hij op z’n gezicht of aan z’n kont draagt. Als hij maar races wint komend seizoen.
@sirprize: Ik ben het met je eens wat racen betreft. In een kledingreclame gaat het helaas ook wel eens om uiterlijk
@internetgekkie: het ligt ongetwijfeld aan mij, maar ik let daar totaal niet op. Kerels in reclames kunnen me geen nanoseconde boeien. Een paar strakke vrouwenbillen in een spijkerbroek daarentegen…
@internetgekkie: befbezem
@g60gti: penisbezem.
@g60gti: het lijkt inderdaad op schaamhaar.
@g60gti: flavorsavor
@internetgekkie: Eensch, hoewel gezien het verleden, misschien helpt die snor..
G-Star RAW, da’s toch dat kledingmerk voor mensen die willen laten zíen dat ze veel te veel voor hun kleding betalen? En dan stiekem de goedkope imitatie kopen tijdens hun Turkse all-inclusive vakantie..
@RRRobert: dat vind ik meer bij mensen die designer schoenen van 500 euro en designer jassen van 1000 euro dragen. G-Star vind ik meer een normaal casual merk dan een merk om mee te showen.
@brabander: indd, al doe showers lopen lekker in zo’n belachelijke Stone Island hoodie rond
@brabander: ik vind tweehonderd euro voor een spijkerbroek of het dubbele voor een winterjas anders óók niet normaal – vooral als je weet dat diezelfde broek of jas zónder die merklogo’s, afkomstig uit hetzelfde atelier, nog niet een kwart van dat bedrag kost.
@RRRobert: dat zeggen mensen altijd maar heb nog nooit een winkel gevonden waar je de zelfde kwaliteit en pasvorm hebt als bij een goed merk (voor de helft van het geld)
@porscheboy: Precies dat! Wat een onzin man. “Komt uit dezelfde fabriek” is ook zo’n mooie term ;)
@porscheboy: mijn vrouw werkt in een kledingzaak, voornamelijk dameskleding, vooral ook de ‘betere merken’. Als ik soms hoor hoeveel marge er op die kleding zit, dat is gewoon te gênant voor woorden. En neem maar aan dat 95% van die ‘dure merken’ gewoon in de sweatshops van Bangladesh, Vietnam, Laos of Myanmar wordt gemaakt.
@RRRobert: dat weet ik ook wel maar zoals ik al aangaf: waar moet ik het dan kopen? De zeeman en Zara zijn kwalitatief gewoon veel minder dan G-star, Hilfiger enz
@porscheboy: kijkend naar dit draadje wordt het geloof ik tijd voor kledingblog.nl
@porscheboy: waar moet ik het dan kopen? Er zijn 50000 alternatieven lol, dat je van het merk ‘gehoord’ hebt betekent niet dat het goed is
@RRRobert: haha.. tsja.. als je vrouw en jij alleen kijken naar de marge dan neem ik aan dat jullie gauw een zaak gaan starten?

Wat dacht je van retouren, incourante maten, seizoensafhankelijkheid en vergeet niet dat kleding vooraf in 1 keer ingekocht moet worden. Voorgefinancierd dus. En dan laat ik de online verkoop van mode nog even voor wat het is.

Anyway, deel anders het merk even waar 95% marge op zit. Ben benieuwd.
@stuko: meneer is een kenner!
@RRRobert: excuses, fout gelezen.. het is bedtijd :)
@RRRobert: de kosten van een kledingwinkel zitten dan ook niet in in de kostprijs van het product maar in de personeelskosten, de winkelhuur, de afschrijving van onverkochte producten eind van het seizoen, etc, etc.
@RRRobert: amen.. zo te lezen loopt 90% hier al in overpriced G star meuk..
@brabander: mwa, gaat om de marge, als ik zie hoe snel die meuk van G star stukgaat moet er wel n serieuze marge opzitten

Draag zelf meestal onbekendere merken tussen de 10-30 eu (jack en jones ed) per kledingstuk, net zo goed en gaat lang mee. Alleen schoenen en jassen koop ik in een wat hoger segment, die hebben dan ook wat meer te verduren, maar zeker geen G star
@RRRobert: Waar denk je dat de echte merken gemaakt worden, Jean Paul Gaultier maken ze in Frankrijk maar dat betaal je dan ook.
@ottosk: ja, want een Franse naaister verdient €2000 per uur. Wat een gelul. Allemaal marketingnonsens.
@sirprize: De meeste kleding wordt in sweatshops gemaakt die zijn idd iets goedkoper dan Frans personeel.
@RRRobert: het is maar geld.
Misschien moet hij ook een lijn beginnen met Boldking…die snor staat hem totaal niet..
@ghost: Who cares?
@sirprize: surprise….I do!
@ghost: kusje erop?
@ghost: is geen echte snor; heeft zich een paar dagen niet geschoren.
@ghost: Max probeert er wat krampachtig een beetje RAW uit te zien.
Na-aper…

Heb al jaááááren een eigen kledinglijn:

http://saab-club.com/temp/expression/list_files/S2E501014-99.jpg
@moveyourmind: al sinds 2011 uit productie toch?
@flatsixx: Klopt, heb gelijk de productie laten staken toen ik ontdekte dat het Belgische naaiatelier een schrijffout had gemaakt…

Er had Baas! Move your mind op moeten staan… Moet eerst van de 10.000 shirts met foutje af voor ik weer nieuwe laat maken…
Achja, goed bekeken marketingstunt. Meer is het niet. Geen bijzondere pasvormen, geen bijzondere stoffen. Gewoon weer een leuke geldmachine voor VER en GStar. De algehele oen die sinds een jaar of drie F1 kijkt gaat nu gelijk naar de winkel.
Haha, tsja, dat Max nu niet een fotomodellen kop heeft ala James Dean kan hij natuurlijk ook niks aan doen, maar hij had zich op zijn minst even kunnen scheren…
Ben er geen fan van, maar zie liever dit dan al die 50-plussers die verkleed als de 21-jarige Max (Red Bull jasje en petje) door het plaatselijke winkelcentrum lopen. Heeft toch altijd iets pijnlijks.
@ward1212: hahaha, herkenbaar beeld. Net iets te dik, maar die veel te dure polo toch blijven dragen 😂
@ward1212: altijd nog beter dan die zogenaamde “ANWB”stelletjes..😉😄
@hjhj: Neen er is niks zieliger dan hordes red bull engineers te zien lopen sjouwen achter hun vrouw aan.
Dure merkkleding… Daar ben ik al jarenlang overheen gegroeid.
@tge1: Is maar net wat je onder duur verstaat, is met auto’s ook zo
@tge1: veel merkkleding komt inderdaad alleen in confectiematen.
Ahhh, balen! Ze hebben alleen M, maar ik heb XXL.
Op de laatste foto zie je meteen de doelgroep
G-star is al jaren op zijn retour en daar is dit weer het bewijs van. Inspiratieloze meuk.
Hij gaat iig hiermee al Lil’Lewis achterna, nu nog hetzelfde met zijn kampioenschappen! Zolang hij maar geen rare oorbelletjes gaat dragen vind ik het prima.
Niet de meest inspirerende collectie. Maar het zal hem geen windeieren leggen.
Walgelijk. Afschuwelijke design
Zachte G star
Beide merken zijn echt een verrijking in hun branche, samen slaan ze de plank mis. Volgende ronde …

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).