Schuddebuiken! Het web trollt de joekelige BMW M8 GTE

Auteur: , 22 Reacties

Humor om te lachen.

De 24 uur van Le Mans (verslag) was dit jaar, laten we eerlijk zijn, een tikje saai. De Toyota’s waren te goed, de weergoden hadden er geen zin in om voor opschudding te zorgen en hele heftige crashes bleven uit. Voor de spanning in de race moesten we uitwijken naar de strijd in de GTE-klasse, die dankzij soms haast obsessieve tweaks in de Balance of Performance tegenwoordig vrijwel altijd resulteert in een zeer close gevecht.

De race werd uiteindelijk gewonnen door de Porsche met de beste livery van het hele veld, namelijk de 911 die leek op een roze varkentje. Toch werd de show ook deels gestolen door de gigantische BMW M8 GTE. Op de redactie hadden we al snel de vergelijking gemaakt met de Audi V8 Quattro DTM uit de vroege jaren ’90.

De Bimmer doet al even mee in het veld, maar klaarblijkelijk viel het velen nu pas op wat een slagschip het eigenlijk is op zo’n circuit. En dankzij epische internationale fotoshopskills en de magie van het internet, is de M8 GTE nu uitgegroeid tot een ‘meme’.

Enkele geinponems vonden het namelijk een tof idee om de groot(s)heid van de M8 nog wat uit te vergroten. Dat escaleerde vervolgens en heeft geleid tot wat hilarische plaatjes. Onze vrinden van Jalopnik maakten een compilatie van de beste inzendingen. Check ze uit, in de gallery!22 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ha ha
Mwoah, vind deze wel meevallen. Die Bentley GT racer, dat is pas een bultrug.
@str8six: precies, ik snap de ‘commotie’ niet zo…
@skinnybmw: Prachtige auto maar achter die GT40’s leek de auto immens groot.
@bassx: Ja, maar komt dat omdat 8 zo groot is of die GT zo klein😉 En wat str8six zegt, de Conti’s zijn nog veel lomper!
Is dit humor?
PFFF wat is dit voor een photosoep.
kan @jaapiyo veel beter.
@kimhung: zitten toch een paar pareltjes tussen.
@fouadski: écht niet.
@jaapiyo Volgende keer graag gele pijlen toevoegen, dan zien we die M8 GTE beter.
Was inderdaad een erg saaie LeMans 2018, wat ik ook in deze GTE klasse mis is die AMG SLS, Lamborghini’s en ook meerdere dikke brullende Bentley’s…..
@tinustussengas: Dat zijn gt3’s, een klasse met ABS.
Moest direct denken aan alle photoshops die op internet kwamen bij de introductie van de eerste xbox.
http://knowyourmeme.com/memes/huge-like-xbox-hueg-like-xbox
Ik heb toch heel wat uurtjes van Le Mans gezien maar het is mij totaal niet opgevalen dat deze auto zoveel groter is dat de rest. Zal allemaal wel meevallen dus.. En daarbij vind ik het een mooie auto dus daardoor valt het waarschijnlijk nog minder op.
Die M8 GTE oogt ook compleet misplaatst op Le Mans. Alsof ze die wagen op 110% van het bedoelde formaat gebouwd hebben. Net zo misplaatst als de Bentley Continental GT3 overigens, dat ding is ook veel te lomp om serieus genomen te kunnen worden.
@Edge: En toch doen die Conti’s het zo slecht nog niet😉
Wie hiervan schuddebuikt die spoort niet
Alleen foto 1 is nog wel te doen. De rest slaat nergens op vooral die in de zee. En met de mercedes die over de kop gaat
Wat zijn we weer lekker zuur Autoblog #sandindavagin
Ik ben er geweest afgelopen week. Het valt reuze mee en eerlijk gezegd zag de auto er in de bochten het meest “gebalanceerd” uit.
Vergezochte humor. Vond het juiste een gave kar in het veld!
Dat de BMW’s zoveel groter waren viel mij niet op, wel dat de GTE’s een stuk forser zijn dan de prototype’s.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).