Hoe staat donkerpaars op de McLaren P1?

Auteur: , 22 Reacties

Een nieuwe dag, een nieuwe creatie van de MSO-afdeling. Mét oranje biesje.

McLaren Special Operations tovert de zoveelste bijzondere creatie uit de hoge hoed en ook ditmaal slaan ze de spijker aardig op de kop. Een paarse auto is wellicht niet ieders keuze en een paarse hypercar waarschijnlijk al helemaal niet, maar deze kan het hebben.

Daarbij heeft zelfs Lewis Hamilton een paarse Pagani, dus hip is het sowieso. De one-off McLaren staat in Glasgow (Schotland) en wij vinden ‘m behoorlijk geslaagd. Check ook de stiksels in het interieur die matchen met de oranje accenten aan de buitenzijde. By the way, vergissen we ons of staat op bovenstaande plaat een 650S Le Mans op de achtergrond te shinen?

Eerder zagen we trouwens al een blauw met rode P1, een zilvergrijze met rode accentjes, een P1 met Gulf-jas en de donkergrijze one-off met gouden en oranje versiersels.

Foto’s via: GT Scotland22 reacties

Ja, zet maar in mijn garage naast mijn paarse 991 GT3 RS!
@991gt3rs: picture or didn’t happen!
@mcaa: Sorry, hij is Lava Orange.
Potverdikke wat is dit dikkig…
Paars op auto’s komt niet heel vaak voor, maar deze is wel erg lekker!
-edit: nope, goedgekeurd-
Afgezien van de oranje striping vind ik hem erg lekker.
“stiksels in het interieur die matchen met de oranje accenten aan de buitenzijde” ……Lijkt wel een zin die je zou kunnen vinden in zo’n blaadje wat op tafel ligt bij de dameskapper……
@norge: jij kan het weten he, perfecte krul
@mcaa: Je moet toch wat als je dochter weer eens bijgepunt wil worden….Zelf al jaren lang geen kapper nodig gehad……..Krul….Was het maar waar…
@norge: haha, liever jij dan ik maar ik voel de pijn
Retegeil. Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen.
Ik vind het extreem lelijk, sowieso vind ik paars geen mooie kleur op een auto. De enige keer dat ik het wel mooi gelukt vond was op deze sls.

http://www.autoblog.nl/archive/2010/07/03/mat-paarse-mercedes-sls-amg-wie-bedenkt-dit
@Mbaas: jij bent niet helemaal lekker, dat het niet jouw smaak is oké. Maar dat je die sls in mat paars notenbijdebenen wel mooi vindt… nou ik denk dat ik even uitlog…
Kijk eens aan, paars is het nieuwe geel!
Paars is een mooie kleur, alleen heb ik lieve een andere auto.
Maakt niet uit welke kleur het is, deze auto blijft altijd mooi
Zeer mooie kleur
Ik vind paars een vette kleur voor op hyper cars. Die koenigsegg agera r xiiin (ofzoiets) die ook paars was met gouden strepen vind ik ook schitterend. En de p1 kan het duidelijk ook hebben.
Staat puik!
Ik vind het een beetje vreemd dat je voor een afwijkend kleurtje al gelijk doorverwezen wordt naar de MSO afdeling van McLaren.
Mooi, alleen die oranje streep is een beetje jammer
Jammer van die andere kleuren.. Paars zelf staat wel heel dik

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).