Om deze door MSO aangepakte McLaren P1 hoeft geen strik [updated]

Auteur: , 18 Reacties

McLaren Special Operations heeft weer van zich laten horen, deze blauwe P1 met rode biesjes is juist afgeleverd aan een heel gelukkige klant.

Rijk worden door geld te verkopen, dat is precies wat valutahandelaar David Kyte heeft gedaan. Met zijn bedrijf Hamilton Court FX* heeft hij blijkbaar zoveel geld verdiend, dat er wel een McLaren P1 vanaf kon. En dan niet zomaar een P1, die heeft iedereen al. Nee, een speciaal voor David door MSO gepersonaliseerde P1. Baas.

Geen overdadig naakt carbon, geen uitzinnige paintjob, maar een prachtige diepblauwe kleur. Afgezet met enkele fraaie rode biesjes die de voor McLaren zo kenmerkende lijnen nog eens benadrukken. Daarnaast doen ze ook denken aan de rode details die de Formule 1-wagens van McLaren zo lang hebben gesierd.

*update 28-05-15: We hebben zojuist mail gehad van David Kyte. Niet de David Kyte van Hamilton Court FX, maar David Kyte van Kyte Associates. En de David Kyte die eigenaar is van deze McLaren P1. Behalve deze schitterende P1, heeft hij ook nog een fijne Lamborghini Aventador Roadster en wat klassieke McLaren F1-memorabilia.

McLaren P1 by MSO

Via: GTSpirit18 reacties

Niks nee nada, mooi worden kan dit handtasje niet ..
Mooi ding!!!
Geld moet rollen, en als valutahandelaar weet hij er natuurlijk alles van… Gelukkig heeft hij niet alleen geld maar ook smaak, wat een pracht van een auto!!
@jobberns: geld moet niet rollen, maar vouwen!
Het blijft vreemd om een Yamaha V8 te horen als soundtrack terwijl je dit artikel leest.

Denk niet dat de AB app door de APK komt.
@jrsmoke: die van de volvo s80 zeker? Heb hetzelfde.
@mustanggt500: jep jaha
@jrsmoke: heb ik ook met IOS
Not my cup of tea.
Mwa zou toch wat anders doen als ik mocht kiezen
Hoe meer geld, hoe minder smaak.
@marinepower: Deze man heeft wel een goede smaak en heeft daarom zijn financiƫle positie gecorrigeerd door een flink dure auto te kopen. Hij heeft nu flink minder geld en een mooie auto. Want ik vind de P1 normaal gesproken maar een rare walvis maar dit staat gewoon goed.
De P1 is niet mijn ding en zal het ook niet worden. Die ene uit Duitsland de 918 Spyder om precies te zijn is mijn ding
Best lekker samengesteld!
Blauw met rood is alleen weggelegd voor grote smurf en op een auto gewoon lelijk. Zijn toch wel leukere combi’s te verzinnen denk ik.
De kleur blauw is mooi maar die rode lijnen zijn niet mijn ding. Auto zelf maakt een hoop goed.
@ghost: Wat je zegt. Alleen die blauwe kleur trek ik nog wel, maar zo’n afzichtelijk rode rand er doorheen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).