Huis in Maasdam heeft plek voor 20 auto’s

Auteur: , 26 Reacties

Het gaat hier niet om één specifieke garage.

Groot wonen, toch in de randstad blijven en fan van het concept van een woonboerderij? Say no more. In het Zuid-Hollandse Maasdam staat momenteel een woning te koop met genoeg ruimte voor een petrolhead om een collectie op te bouwen.

De huidige bewoner stalt zijn auto’s op twee verschillende plekken. Onderdeel van de woning is een ruimte met een glazen deur waar enkele auto’s geplaatst kunnen worden. Op de foto’s is hier een geparkeerde Range Rover te zien. Door de glazen deur is de auto vanuit het huis te zien. Dat is tof, want het liefst kijken we de hele dag door naar onze auto(‘s), nietwaar?

Huis in Maasdam heeft plek voor 20 auto's

Nu kun je hier volgens de advertentie, afhankelijk van de grootte van de auto’s, ongeveer vier á zes bolides stallen. Een beetje verzamelaar heeft hier natuurlijk niet voldoende aan. Op het terrein is nog een aparte loods te vinden waar een hele showroom aan auto’s geparkeerd kunnen worden. In totaal kun je, inclusief de eerstgenoemde garage, zeker 20 auto’s overdekt parkeren. In de loods staat onder meer een Jaguar F-Type.

Het object komt met bijna 75.000 m² aan eigen grond. Gezien de locatie komt de woning uiteraard met een prijs. De huidige eigenaar vraagt 4.250.000 euro voor zijn woonboerderij. Je kunt de advertentie hier bekijken.26 reacties

Jammer van dat knollenhok, maar ik neem aan dat die beestjes plaats kunnen maken voor enkele mooie auto’s.
Geweldig huis! Ze mogen de meubels zelfs nog wel laten staan! Wel die piano even omwisselen voor een volledige playseat sim zoals bij ziggo sport.
bah wat een bak geld en dan moet je ook nog in de randstad wonen
@gove: nogal ja, en de locatie is dus echt heel erg slecht, zit tussen in diverse N-wegen.
@milanomt: ligt eraan hoe je het bekijkt. Binnen 20 minuten zit je in Dordrecht centrum of Rotterdam centrum, binnen 40 minuten in Den Haag of Breda. En binnen het uur in A’dam of Antwerpen. Wat dat betreft prima gelegen.
Mijn droom, een schitterend gerenoveerde woonboerderij.
@viezefreddyw: mijne ook, maar die mag best in een goedkoper stukje Nederland staan ;)
@griffendahl: oom en tante hebben nog wel wat leuks te koop staan in een goedkoper stuk van Nederland inclusief hefbrug: https://www.funda.nl/koop/wouwse-plantage/huis-86056478-weststraat-6/
@viezefreddyw: lijkt het je niet veel leuker om een oude niet verbouwde boerderij te kopen en die dan naar eigen wens in te richten?

Je woont wel in een mooi stukje Nederland voor een boerderij. Er staat altijd genoeg te koop in de buurt, van relatief betaalbaar tot enkele miljoenen.
@lekbak: Dat lijkt me zeker veel leuker. Dat zou ook mijn voorkeur zijn. En dan inderdaad zoals jij het hieronder hebt omschreven. Qua woon/leefruimte hoeft het van mij niet zo heel groot. Maar een mooie en ruime werkplaats met kantoor en dergelijke zou ik fantastisch vinden.

Koop een oude boerderij voor laten we zeggen 9 ton in Friesland. Renoveer de boel en je bent voor maximaal 2 miljoen klaar. Als je het heel snel zegt klinkt het net alsof het niet zo veel geld is…
@viezefreddyw: op de meeste plekken koop je een hele fatsoenlijke boerderij (modern, goed onderhouden, maar geen woonboerderij) voor 6/7ton. En als je van plan bent volledig te renoveren kan je net zo goed een zwaar verouderd ding kopen. Dan kan je voor nog veel minder al klaar zijn (zorg wel voor een goed dak en muren).

Het moeilijkste is door de bestaande ellende heen zien, en zien wat het kan worden. Aangezien er maar weinig mensen zijn die dat kunnen kan je voor heel veel minder dan je denkt klaar zijn. Vrienden van mijn ouders wonen vlak bij Sneek (omgeving goenga, gauw) en waren voor nog geen anderhalf miljoen klaar. En geloof me maar dat dat mooi is geworden! Dat kan je iets sneller zeggen zonder ziek te worden ;-).
Wat een ruimte!!
Ik vind het zonde van die mooie boerderij. Het voorhuis is al erg groot en meer dan iemand nodig heeft als woning. Dan zou je in de voormalig boerderij een pracht van een inpandige werkplaats kunnen maken voor ‘s avonds, waar je overdag vanuit je kantoor mooi op uit kunt kijken om ideeën op te doen.

Die paardenstallen zijn trouwens erg slecht voor voertuigen. Als ergens dieren staan (of gestaan hebben) zitten er zuren in de lucht die metaal aantasten. Je zult dus heel grondig schoon moeten maken als de paarden eenmaal weg zijn, anders rotten je auto’s zo weg.
Paard graag naar de slager
Jammer van die Peerden, dat betekent eeuwig en altijd bromvliegen in en rondom je huis.
Mn vader heeft hier gewerkt om de deuren te maken toen de man dit huis had gekocht. Na een paar maanden staat het weer te koop. Zonde dat het zo snel verkocht word
@dutchc4rs: ik woon er naast. Het was een vervallen hij, en de huidige eigenaar heeft het alleen gekocht om op te knappen en met winst door te verkopen. Gaat hem zo te zien prima lukken.
Hypotheek van 15.6k per maand valt mee
75000 m2 daar kun je een auto fabriek op kwijt.
Maasdam is wel het uiterste van de randstad, maar goed, een flinke boerderij is nooit verkeerd. En op de idiote lap grond welke er bij zit kan je dan weer een mooie crossbaan aanleggen. ook fijn!
Heb je ruimte voor ohne ende aan pk’s te stallen, staat er een vervoertje met 1 pk.
Van mijn auto zouden er 30 inpassen…
https://youtu.be/_m6YuUhdGXY

Dit lijkt mij een relevantere bijdrage dan “another” funda post met een auto ergens op de achtergrond…
Joh, dat ligt 5 minuten rijden bij mij vandaan.
Leuk pandje, maar ik vind mijn plekkie mooier. Weliswaar geen joekel van een huis, maar wel zwemmen achter mijn huis.

De Hoeksche Waard is een soort van vergeten parel. Het is er enorm mooi, rustig, erg landelijk en met 25 minuten sta je in het centrum van Rotterdam. Ik vind het er geweldig.
@sabrerator: eensch! Ik zit ook 6 km hier vandaan. Als ik uit t raam kijk zie ik het oudeland. Met alle natuur wat er leeft, prachtig

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).