Japanse tuner probeert een S63 AMG na te bouwen

Auteur: , 18 Reacties

Ook van de laatste incarnatie van Mercedes' zakensedan kun je heus iets agressievers maken. VITT doet een poging met deze straffe bodykit.

Het design zou gebaseerd zijn op dat van de S63 AMG, maar dan nog veel minder subtiel. De voorzijde lijkt asfalt (en drempels) te willen opeten en ziet er op de foto’s een beetje uit als één groot gapend gat. Om nog meer indruk te maken op voorbijgangers zijn er verticale ledjes in de voorbumper verwerkt.

Aan de achterkant zien we dubbele uitlaten aan weerszijden en een redelijk neutraal spoilertje. Ook heeft de Japanse tuner een soort nep-diffusor onder de achterkant gebouwd. Kun je mooi in de kroeg ophangen dat jouw über-Benz heus wel downforce genereert. De zijskirts zijn juist wat subtieler uitgevoerd en maken in elk geval één geheel van alle tupperware rondom. Tot slot is de boel verlaagd en zijn er jetsers van velgen onder geschroefd.

VITT heeft zich met de S-klasse redelijk ingehouden, van de door hun aangepaste CLS krijgen de hoge heren in Stuttgart waarschijnlijk nog steeds nachtmerries. Als ik in de markt was voor het beste wat Das Haus te bieden heeft zou ik nog effe doorsparen voor een echte AMG.18 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
bah wat zonde…..
Ik wacht nog altijd op de velgenboer die banden helemaal weglaat, ipv dat zwarte laagje tape dat er ook ditmaal weer omheen zit.
@mout: touché….. dat zal vast heerlijk rijden
@mout: Of gewoon houten karrenwielen.Wedden dat je de eerste bent.
@sydney: http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200810/hummer-h3-gets-woode-1_600x0w.jpg
@Captain: Scherp en hulde, helaas was de mensheid dus eerder al zo laag gezakt en verhoogd tegelijkertijd.
via Android app
De kit mag wel iets subtieler en de wielen 2 inch kleiner. Desondanks vind ik dit een enorme verbetering tov de standaard S. De strakke lijnen van de kit maken de auto een stuk rustiger en verminderen het drukke ‘chinese’ uiterlijk. Nu alleen de koplampen nog iets platter maken en strakkere achterlichten monteren en dan staat er een prachtige auto!
Deze Japaners moeten echt eens langs Specsavers!
@roberto: knipperlichtje ook….
Deze ziet er gewoon niet uit, misschien dat het ook te maken heeft dat deze nieuwe S niet mijn ding is.
Maar de Japanners kunnen het wel, dat hebben ze laten zien met hele mooie exemplaren van de 2013 Lexus LS 460 F Sport By Five Axis.

http://www.topspeed.com/cars/lexus/2013-lexus-ls-460-f-sport-by-five-axis-ar136890.html
Lachen die Japanners. Ik vraag me af hoe Autoblog.co.jp (オートブログ。共同.号公報) of deze foto’s reageert.
Maar goed: velgen mooi. mits 2″ kleiner. En de buiten-wijd-binnen-minderwijd-vertikale delen van de voorbumper zijn een leuke stap: beetje Lambo-achtig. Op een subtielere manier kan de S het best hebben vind ik.
Zoals meesten zeggen: iets subtielere bodykit en wat kleinere velgen zullen wonder doen. Verder niet een onaardige poging.
Ik vind de bodykit wel geslaagd . en ik vind de villa’s ook erg interessant !
VIP wagens zijn altijd wel dik uit japan, zie deze stijl liever op lexii of dikke Toyota’s, comfortabel zou het wel niet meer zijn trouwens, tenzij deze S over airride beschikt natuurlijk.
Maken echt een dikke bodykit zo
Dat is goed gelukt
Ziet er niet uit. Laat Japanners het gewoon bij motoren (tweewielers) houden.
bah wat zonde van de zo elegante 222

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).