Jazeker, de auto van Walter White is nog nieuw leverbaar

Auteur: , 12 Reacties

Potjandrie, die hadden we even gemist.

Op Autoblog zie je geregeld de mooiste auto’s voorbij komen. Daarbij beperken wij ons niet alleen tot Nederland en België, maar kijken we graag wat er verder allemaal op deze wereld gebeurt qua auto’s. Helaas moeten we dan wel vaak slikken als het aankomt op de prijs. Auto’s zijn nu eenmaal vrij prijzig in Nederland.

Met name met auto’s uit Amerika is dat het geval. In The Land Of The Free zijn pk’s nu eenmaal vrij goedkoop. Dat zou je ook verwachten van deze speciale Chrysler 300 SRT die je op de afbeeldingen ziet. Deze hopeloze oude auto maakte zijn jaren geleden zijn debuut en verwierf bekendheid als de auto van Walter White, een van de succesvollere methamfetaimne-producenten uit New Mexico. De auto is op en top Amerikaans, maar wordt al jaren niet meer verkocht in de VS. Al sinds 2015 zijn ze ermee gestopt. Echter, de auto wordt nog steeds geproduceerd en verkocht in, onder andere, Australië.

Chrysler 300 SRT '19

Speciaal voor de inwoners van het land van Daniel Ricciardo en Mark Webber is er nu zelfs een heuse Special Edition, namelijk de 300 SRT Pace Edition. Deze auto besteedt aandacht aan de vijftigste verjaardag van de Chrysler Valiant Pacer. Dat is een ouderwetse muscle car in de geest van de sportievere Ford Falcon en Holden Monaro.

Chrysler 300 SRT Vaillaint Edition '19

De 300 SRT Pacer Edition krijgt speciale striping en stickers in de kleuren zwart en rood. Uiteraard krijg je ook diverse ‘Pacer 392’-badges om duidelijk te maken dat jij in een heel bijzondere Chrysler 300 rijdt. Onder de kap ligt een 6.4 liter grote Hemi V8, goed voor maar liefst 485 pk. In vergelijking met een M5, E63 of zelfs een Hellcat valt dat reuze mee, maar waarschijnlijk klinkt dit atmosferische blok net even wat beter. Mocht je er eentje willen, moet je wel snel zijn, want er worden slechts 50 exemplaren van gebouwd.12 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Dit is iets heel anders dan de Pontiac Aztec waar ik bij Walter White aan moet denken…ik vreesde dat die weer nieuw te koop was…
@sizedoesmatter: Tesla gaat hem in productie nemen hoor die aztec
Die good old 300C heeft feitelijk de term ‘masculien lijnenspel’ hergedefinieerd. En eigenlijk is het ook nog eens een echte wereldauto, met z’n Amerikaanse Mopar power, Duitse bodemgroep (mengelmoes van E-klasse en S-Klasse) en een vleugje Italiaanse flair. En dan nu nog steeds worden gebouwd in Australië. Respect.
Dit is nog eens een echte auto…

Lekker dikke old school 6.4 liter V8.

Zo te zien wordt iedereen hier op Autoblog hier wel even stil van…
Doe special edition lijkt wel een guur 3e hands tuning hok. Doe mij t origineel maar, best gaaf ding.
Valiant niet Vaillaint
De Chrysler Valiant was een full-size auto die werd verkocht door Chrysler Australia tussen 1962 en 1981. Aanvankelijk een rebadged lokaal geassembleerde Plymouth Valiant uit de Verenigde Staten, van de tweede generatie gelanceerd in 1963, werd de Valiant volledig in Australië gefabriceerd. De Valiant werd lokaal verkocht, maar ook in Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika, met kleinere aantallen zelfs geëxporteerd naar Zuidoost-Azië en het Verenigd Koninkrijk.
Kristalhelder bommetje
Ideaal om mee over parkings te scheuren.
Ik vind t nieuwe model geen eigen gezicht hebben in t begin leek hij nog n beetje op n goedkope rolls nu is de Kont nog mooier dan de voorkant
Als occasion een geniale auto.
Die zwarte 300C uit de serie was echt een gaaf ding, dat het stuurt als een dweil doet er dan niet meer toe.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).