Je kunt al aan de slag met de McLaren GT-configurator

Auteur: , 20 Reacties

Spelen maar!

McLaren GT

Personalisatie is een belangrijk onderdeel van een auto kopen. Of dat nou een supersportwagen of een simpele stadsauto is: een paar leuke opties en een kleurtje kan al het verschil maken tussen jouw auto en die van je buurman. Om deze opties te visualiseren, kun je veelal terecht bij configurators. Met behulp van steeds geavanceerdere 3D-technieken is het op een soort spelenderwijze manier kijken naar hoe jij je droomauto samenstelt.

Meestal duurt het even voordat fabrikanten een configurator live zetten en je los kunt gaan op alle opties. McLaren houdt kennelijk niet van lang wachten. De configurator van de gister onthulde McLaren GT staat nu al live. Net op tijd: de brons- of goudachtige kleur waarin de GT werd voorgesteld is niet de beste kleur die je kunt kiezen. Het rijkgevulde kleurenpalet van McLaren is ook bij de GT aanwezig en dus kun je kijken in welke kleur de auto wél goed uit de verf komt.

McLaren GT

Samen met deze alternatieve velgen en de donkere blauwe tint Burton Blue oogt de auto al een stuk beter. Het is en blijft de McLaren GT dus is het interieur misschien wel het belangrijkste aspect van deze auto. Daarom kun je bij McLaren nu ook kiezen voor drie ‘basispakketten’. Standard, Pioneer, of Luxe, waar elk trimniveau weer staat voor de extra luxe opties die je krijgt. De kleur(en) van het interieur kun je vervolgens zelf kiezen.

Potentiële kopers en/of mensen die graag even wat tijd verdoen met het samenstellen van droomauto’s kunnen nu hier terecht om hun magie los te laten op de GT. De auto gaat zonder opties 163.000 pond (186.675 euro) kosten, reken daar Nederlandse belastingen overheen en met een klein beetje de optielijst spekken kun je zo op de drie-en-een-halve ton komen. Waanzinnig veel geld, maar eerlijk: de McLaren GT is een goed gelukte auto.20 reacties

Äffengeile.. uhm ik bedoel Bloody Mary! What a car
Heerlijk! Niet te opzichtig maar ook niet hedendaags.
Hardstikke leuk maar ik mis wel echt de wilde styling van McLaren. Begon er net aan te wennen.
Het eerste wat ik dacht toen ik hem zag was: Hee, een 720s met koplampen. Stonden die ook op de optielijst?
Aah HTTP websitetje. Netjes hoor McLaren.
Design staat duidelijk niet hoog op hun lijstje, doeltreffendheid bij de modellen tot nu toe daarentegen wel als ik alle tests mag geloven. Maw, vermits ik een identiek lijstje in mijn kopke heb kan ik er wel mee leven… geef maar mee voor een testrit!
@Volvo_440_turbo: doeltreffend zijn ze zeker met dragrace tegen lambo etc
Pacific, barolo interieur, 15-spaaks aluvelgen, bordeaux velours in de bagageruimte.
En je hebt ineens een moderne gentlemens tourer!
Als ik dit zie komt de Honda NSX naar boven bij me. Het zal prima sturen maar ik word niet echt warm van het design.
Ik vind het net een grote Honda NSX..
@ghost: Heb jij dat nou ook?!
@lecomte: yes! Sorry ik zie nu ook pas dat je dat ook had gereageerd! Toeval
Doet me denken aan de Audi Avus (concept).
Lijkt wel een auto uit GTA, een onsamenhangend geheel van stijlelementen van andere auto’s.
Heerlijk clean zeg! Een Elegantie die je bij Ferrari en Lamborghini niet meer zult vinden.
Hm… Ik moet mijn eerdere lauwwarme reactie terugnemen… In papaya spark met zwarte accenten en donkere wielen is het wel echt een flitsend apparaat zeg!
Als ik in de markt zou zijn voor een McLaren GT zo ik langs MSO moeten. Mijn voorkeur gaat uit naar een mooie donkergroene kleur, vergelijkbaar met Smaragdgrun van Mercedes Benz, en dan in combinatie met de zilveren 15-spaaks velgen. En als we dan toch bij MSO aankloppen, wil ik ook het chrome stripje rondom de zijruiten van het MSO Bright Pack. Die kun je in de configuratior alleen met die diamond cut halfordswielen kiezen
@Edge: klinkt als een smaakvolle uitvoering.
Mooie wagen
Er is iets mis met alle McLaren’s en ik weet niet wat het is.

Het is hetzelfde gevoel wat ik altijd bij snelle Ford’s heb. Alsof ze niet helemaal af zijn of zoiets.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).