Jeremy Clarkson is weer iets met auto’s aan het doen

Auteur: , 33 Reacties

Wees gerust lui. Jezza is zijn drang om autovideo's te maken nog niet verloren.

Jeremy Clarkson is weer iets met auto's aan het doen

Terwijl de BBC een nieuw presentatietrio aan het vormen is om de overblijfselen van Top Gear te fluffen, is Jeremy ondertussen doodleuk weer aan het filmen geslagen. Op Twitter deelde hij een foto van een gele Corvette (C7) Z06 met zijn 5 miljoen volgers, begeleid door de tekst: “I took this today…..”

Bovendien zien we dat de auto op een circuit staat geparkeerd, met een camera-installatie op de achtergrond. We hebben verder geen idee wat die gasten achter die tafel daar doen. Wellicht vormen ze een jury (hóe Top Gear van ze). Wel is zeker dat de dreumes ernaast Richard Hammond is. Ook fijn dat die jongen weer wat om handen heeft, hij verveelde zich al zo.

Enfin, het speculeren kan beginnen. Is de notoire hork een DVD’tje aan het opnemen? Wordt er een pilot geschoten voor een nieuwe autoshow, waarvan hij de komst onlangs bevestigde in zijn column? En staat er een Amerikaanse supercar centraal omdat ze bij een niet nader te noemen streaming dienst uit de VS hebben getekend/gaan tekenen? Zo veel vragen, zo weinig antwoorden.

Ondertussen is er van James May nog niets vernomen en dateert zijn laatste unemployment tube-video alweer van drie weken geleden. Curieus….33 reacties

Jippie!
@medemblikker: ik was al jaren klaar met die kerel, maar goed ik zal wel bij de minderheid zitten. In elk geval denk ik dat hij zich heeft laten ontslaan, dus met opzet die producer gemept. Om er van af te zijn, dat uitgemolken format.
@doewap: dat lijkt mij wel een vrij sterke complottheorie.

Ik ben het wel met je eens dat het format uitgemolken was. Toen ze met die M6/GT-R/Conti door Australië reden was het overduidelijk dat de inspiratie compleet op was.
@gtwillem: die jongen blowt te veel
@doewap: Cultuurbarbaar !!!

Hij had ook gewoon kunnen stoppen einde van het jaar, je complottheorie is onzin.
Yes, zag ’t gister al op Twitter. Ziet er veelbelovend uit in ieder geval.
Altijd goed nieuws dit!
Clarkson had al geregeld DVD’tjes uitgebracht, misschien dat de andere twee heren hier nu bij komen. En waarom niet? En reken maar dat De Drie Heren maar Netflix gaan. De populairste show ter wereld zou voor hen een geweldige impuls zijn, temeer ze zakelijk niet heel erg lekker liggen met de BBC. Dit jaar opnames, eind van dit jaar begint het op Netflix. Let maar op.
@gtwillem: Persoonlijk vond ik die DVDs van Clarkson beter dan Top Gear. Was wat serieuzer en meer technisch maar nog steeds met een gezonde dosis humor.
@gtwillem: ja, maar Netflix gaat er dan 3 jaar over doen om ondertietels voor NL te maken, dus tegen 2018 komt het in NL Netflix store.
(ja, ik heb Netflix, Zwi-verison, en het is scheitirritant met al die oude meuk).
@gregorius: ik heb het hier in het schitterende Nederland, en het valt mij niet tegen. Harstikke veel series, goede variaties in films (ok, niet allemaal de nieuwste, maar Godfather en Scarface blijven goed.) En ze komen de laatste tijd met flink veel uploads. Goede zaak.
Heeeeerlijke Corvette ZO6 maar om die Clarkson kan ik me heel weinig druk maken.
Ik kan niet wachten
wat dacht Autoblog van deze tweet van Ken Block dan.. https://twitter.com/kblock43/status/595528676520824834
ze zijn zeker weer wat van plan. stilzitten is voorbij.
@bluesbrother: dat is toch gewoon topgear live met een andere naam, om de shows door te laten gaan? was al bekend toch?
althans… dat dacht ik
@bluesbrother:
Idd, wat hierboven ook al staat. Gaat om een “gerebadgde” Top Gear live. Het was reeds bekend dat deze door zouden gaan.
Maar wie krijgt stiggy? BBC of ….?
@clarkson: The Stig is volgens mij een geregistreerd handelamerk van de BBC. De naam en het witte pak met de helm. De eerste Stig was zwart, maar dat was niet vast leggen, meen ik mij te herinneren.
@clarkson: BBC. Die zal de rechten voor The Stig nooit opgeven, aangezien hij bij het Top Gear format hoort.
@dberkwood: mama BBC doordeweeks en papa Clarkson mag Stggie in t weekend meenemen!
@clarkson: Nu komt “the stiff”
@henkhupelschoten:

Het zou pas echt humor zijn als ze hem dan “The Tiff” noemen!
Waarschijnlijk neemt ‘ie gewoon wat powerslides op om als achtergrondbeeld te gebruiken in de Clarkson, Hammond & May Live shows.
Komt goed.
Mooizo ik zie hem graag aan het werk
Is dat May achter het stuur?
@ettie: Ja, zie ook Series 22 Episode 5 trailer
https://www.youtube.com/watch?v=hCmBFqrmkbM
Ze zijn natuurlijk gewoon die laatste 3 afleveringen voor de BBC aan het afmaken.
Gewoon de resterende afleveringen die ze aan het filmen zijn lijkt me?
Kon ook niet anders! Mooi!!!
Hebben jullie daar banderol zien opstijgen? Dan is het clarkson. Hoop dat hij may en hamster er ook bij haalt
Had iemand dan verwacht dat Clarkson boswachter zou worden?
Ik zei het bij de laatste post ook al: die mannen gaan voor zichzelf beginnen. Genoeg geld binnengehaald. De statements, de reacties op camera, de geschreven berichten van hun hand: het is te geregisseerd. Ze hebben dit gepland.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).