Jeremy Clarkson weigerde zelf terugkeer bij Top Gear

Auteur: , 30 Reacties

Opmerkelijk nieuws in de Britse kranten vandaag: de BBC zou Jeremy Clarkson hebben teruggevraagd vorige week, maar hij heeft zélf geweigerd. De reden is opmerkelijk te noemen!

Superdoei!

“Er is teveel gebeurd” aldus Clarkson, die een ontmoeting had met een hoge medewerker van de BBC over zijn terugkeer bij Top Gear. Waar hij met name over valt is de vergelijking met pedofiel Jimmy Savile die iemand bij de BBC maakte. “Hoe kan ik nog terugkeren, nadat alle zondagskranten dat verhaal hadden overgenomen?” Eerder trok hij zich ook al terug voor de presentatie van “Have I Got News For You” bij de BBC. Hij geeft in het interview met The Sun wel aan dat hij erg dankbaar is voor de petitie die werd gehouden door zijn om hem terug te krijgen bij Top Gear.

Jeremy Clarkson is kort nadat hij het aanbod naast zich neerlegde vervangen door Chris Evans. De BBC zelf ontkent overigens dat ze Clarkson een aanbod hebben gedaan om hem terug te laten keren. Ondertussen schijnt Jeremy Clarkson samen met Richard Hammond en James May bijna rond te zijn met Netflix.

Volgende week zondag is de laatste Top Gear met Jeremy Clarkson op de BBC te zien.30 reacties

Om met TG te spreken: “Anyway…”
Groot gelijk, eerst gaan lopen bitchen alsof ik je kind ben en dan toch me terug willen hebben. Dan zeg ik: OPTIEFEN GAUW!!!!
@gop1:
Ietwat organisch en primitief uitgedrukt door u amice edoch derhalve bijzonder duidelijk.

Verder zou ik ook noooit willen werken voor een bedrijf dat jarenlang een notoire pedofiel in dienst heeft gehad en deze de hand boven het hoofd heeft gehouden omdat de man zo populair was.

Want de BBC heeft zelf als organisatie tonnen boter op het hoofd !

Kijk, die Clarkson mag een grote bek hebben, zich hebben misdragen, de man is beslist geen perverse viezerik en een vergelijking met Jimmy Savile in Engeland is net zo pijnlijk als een vergelijking van alle Duitsers met Nazi’s

Voor de record foto van Jimmy Savile may he rot in hell !

https://c1.staticflickr.com/5/4079/4857552705_a5b20145bf_b.jpg

Nee tuurlijk geen foto van die viespeuk !
@gop1: Oh, jij gelooft het? Dit is gewoon Clarkson die z’n reputatie een beetje op wil poetsen. “Nee hoor, ik ben niet gedumpt – ik heb het zelf uitgemaakt.” Uh-huh…
http://data2.whicdn.com/images/77201486/large.png
Hehe…
@norge: hahah met een glimlach de dag door dankzij deze plaat
Ik zeg dat het gewoon tijd word voor house of cars op netflix en dat chris evans top gear maar gaat voortzetten waar niemand meer naar gaat kijken #stopclarksongate
@patbenz: Ik ben anders erg benieuwd naar Chris Evans. De eerste seizoenen met het ‘oude’ TopGear trio waren ook niet om aan te gluren, je moet het wat tijd geven…
@patbenz: Daar wordt het wel tijd voor ja. Hoeveel weken horen we nu al dat ze ‘bijna’ rond zijn met Netflix?
Is dit waar? Geen idee. Feit is wel dat ik erg benieuwd ben wat de nieuwe invulling van TopGear gaat worden, en hoe de Netflix serie er uit gaat zien.
@dutchdriftking: Ik kan jij één ding verzekeren. Grapjes over BBC2 (die erg ver gaan) zullen zeker niet ontbreken.
En dat heeft die mooi goed!
Hij heeft helemaal gelijk en verdient vast ook een betere boterham bij Netflix, maar ergens vind ik het wel erg jammer dat Top Gear tóch nog terug had kunnen komen, maar dat het aanbod afgeslagen is.
Hij is niet vergelijkt met Saville de situatie is vergelijkt met Saville. In Saville’s situatie is hem het hand biven het hoofd gehouden omdat hij een grote ster was voor de BBC. Dit dreigde weer te gebeuren met Clarkson. Deze diva heeft een medewerker geslagen omdat hij iets wel of niet had gedaan. Dat is gewoon niet goed te praten.

Als de BBC hem weer de hand boven het hoofd had gehouden dan hadden ze getoond dat ze niks van de Saville affaire hadden geleerd.

Wel typisch dat hij stelt dat hij daar over gestruikeld is. Zou netter geweest zijn als hij had gezegd dat er door zijn toedoen te veel is gebeurd en dat door zijn acties het niet realistisch geweest zou zijn om terug te keren.
Nu probeert ie de schuld gewoon af te schuiven. Maar goed, dat gaat er natuurlijk in als zoete koek. Hij tegen het grote slechte BBC. David en Goliath en zo…
@Rick-dos: ach, is Jezza ook eens een keer het kleintje…
And on that bombshell…
@menaz: thank you for watching and good night.
Even teruglezen voor je een artikel plaatst. Door zijn wat? Vijanden?
@jackass266: Fantasie gebruiken mag…
@norge: redigeren ook
Schijnheilige ambtenaren, kut omroep. -100
Mooi, met een beetje geluk hebben we straks 2 goede autoprogramma’s.
Ga TopGear toch ook maar eens kans geven als het weer begint, misschien valt die ginger toch mee.
Ze zijn gewoon gek bij de BBC! Eerst hem ontslaan waardoor er een enorme heisa ontstaat en vervolgens, als ze erachter komen dat ze de kip met de gouden eieren hebben geslacht, hem weer terugvragen. Ik geef JC groot gelijk, laat die achterlijke imbecielen daar maar lekker de (vul zelf maar in) krijgen.
And with that…. Back to the studio
Dit is zo’n grote publiciteit geworden. Als ze nu gewoon verder gaan met presenteren in het oude trio dan trekt het nog meer kijkcijfers dan voorheen. Nog even volhouden met nee zeggen en hij is terug. Alle 3.
Ik vind het een goede keuze ja, ik vind het wel spijtig eigenlijk
Ee zal wel weinig autonieuws zijn…

Binnenkort hebben we gewoon twee leuke autoshows. Chris Evans heeft zeker humor en is een ontzettende autofreak, en het bekende kwartet gaat bij Netflix verder met grappen en grollen.
Zo opmerkelijk is dat toch niet? Het gebeurt vaak zat op de arbeidsmarkt. Ruzie of onenigheden over bepaalde zaken waardoor doorgaan lastig/niet wenselijk is.

En dan is het geen wereldnieuws zo als het bij JC wel was.
Ik zou ook niet terug gaan als ze mij eerst ontslaan
Jeremy altijd +1 wat een held!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).