Justin Bieber ramt paparazzo omver in RAM pickup

Auteur: , 27 Reacties

Daarna kwamen er allemaal auto's met sirenes en een brancard.

Bieber

Of dat echter echt nodig was was de vraag. Enfin laten we bij het begin beginnen. De Biebs was in de avond even naar de kerk gegaan en wilde zich nadien een weg naar huis banen in zijn verhoogde RAM pickup. Je zou zeggen dat zo’n pickup nergens goed voor is in een stad als Los Angeles, maar niks is minder waar.

Voor Justin’s auto verzamelt zich namelijk steevast een zwerm paparazzi. Als een zwerm muggen parasiteren zij op hun doelwit door hun telelenzen er praktisch in te prikken, in de hoop dat er wat geld aan blijft hangen. Eerder al leidde dat tot een akkefietje toen Justin een van de paparazzi raakte met zijn oude Ferrari 458, waarna hij moest huilen.

De geschiedenis heeft zich nu herhaald. Bieber lijkt een tikje enthousiast gas te geven in zijn zware truck en schampt een van de zielstelers een klein beetje. Als een volleerd voetballer gaat de 57-jarige man daarna naar de grond en klaagt over pijn in zijn rug en nek. Justin stapte daarna uit om de man toe te zingen*:

“I know you know that I made those mistakes maybe once or twice…”

Zoals te zien valt in onderstaande video komt de volledige politie- en ambulancemacht van Los Angeles vervolgens in actie om de getroffene af te voeren op een brancard. De man heeft inmiddels vanuit het ziekenhuis een bericht op Instagram gepost waarin hij claimt dat Justin een puike peer is. Of hij aanspraak wil maken op het aanzienlijke vermogen van Bieber is nog niet bekend. Hoewel je wellicht het gevoel hebt dat de Bieber-hype wel een beetje voorbij is, haalde de popzanger vorig jaar volgens Pollstar 163,3 miljoen Dollar op met zijn concerten en doen zijn liedjes het nog steeds vaak goed in de charts.

*of zoiets.27 reacties

Een diesel?!
http://www.komkommertijd.nl
(maar wel knap geschreven, dat dan weer wel ;-))
Man oh man. Moet vreselijk zijn. Ga je met je goede gedrag naar de kerk, staan er 100 man je op te wachten om een foto te schieten van hoe je van de kerk naar je auto loopt en er wegrijdt.
Nooit van die Justin Bieber gehoord, maar die gast kan wel verdomd goed typetjes nadoen…

Als hij aankomt lopen met zijn petje zou je zweren dat het Max Verstappen himself is…

Maar op het moment dat hij flink gas geeft terwijl er iemand voor de auto staat, dat wordt het helemaal bizar… Sprekend Jos…
@moveyourmind: Haha meesterlijk!
@moveyourmind: keurig toch!
Wat een waus
@bmwfreak038: wat een koekwaus
Lijkt net of hij het bewust doet, hij had genoeg ruimte en tijd om z’n poot 20cm naar achter te schuiven. Maar die tiener (Justin wie??)schijnt rijk te zijn dus laten we nu maar een dikke claim indien en genieten van de (waarschijnlijk) miljoenen schadevergoeding
@2505: zo cool dat jij justin bieber niet kent
@mcaa: I know, ik ken jou trouwens ook niet. Maakt dat me nu nog cooler?
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Leuk geschreven maar laten we eerlijk wezen, dit is niet ab waardig. Oke er komt een auto in voor maar dit niveautje dikke bmw jongus
Is it too late now to say sorrryyyy….
@e34m5touring: πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Another one drives the Duster!
Man die vent gaat er toch gewoon zelf onder liggen. Biebs rijdt 1 meter en die vent ligt opeens jankend op de grond. Sneue bedoening allemaal.
@trustmeiamanengineer: idd weer zo’n sneue aansteller die puur aan een schadevergoeding denkt, dankzij de claimcultuur in Amerika.
Ik vind het best wel akelig hoe goed jij op de hoogte bent van Bieber @jaapiyo
@berlinetta: ik overweeg nog om een lok te laten blonderen.
We maken er allemaal wel grapjes over, ik vind het serieus een wonder dat die gast nog leeft. Geef een willekeurige tiener tientallen miljoenen, honderden miljoenen fans en leven dat constant onder een vergrootglas ligt en kijk dan hoeveel het wel voor gezien houden. Het zal best een klootzak zijn maar ik denk dat wij meer de lusten zien dan de lasten
Wat n jankerd. Eerst voor die vrachtwagen staan parasiteren en dan blèèten dat ie over z’n teen rijdt. Hij rook doekoe….
Nou heb ik totaal niks met justin bieber, niet met de persoon of de “muziek”. (Sorry, persoonlijke mening. Gladde, commerciele, plastic 13 in een dozijn bagger noem ik geen muziek)
Maar dat bedrag wat hij op heeft gehaald met zijn concerten, zegt me totaal niks.
Mijn vraag is wat hij er aan over heeft gehouden.
Want kosten voor vervoer, catering, hotels, entourage, beveiliging, de managers, de platenmaatschappij, huur van stadions en hallen, personeel etc etc moeten er vanaf.
Justin bieber is gewoon een produkt wat gebruikt word om vooral veel andere mensen er van rijk te laten worden…
Maar ja, dat is weer mijn persoonlijke mening, ik kan er natuurlijk kei en keihard naast zitten.
@g40freak: vooral de manager die hem gemaakt heeft zal heeel goed verdienen; niet onterecht overigens (risico, investeringen,…).
Zo kom je natuurlijk nooit meer China binnen he biebs!

Verder zijn die CHUPA CHUPS APPELLOLLIES riooljournalisten het laagste van het laagste, je hoeft ze van mij niet dood te rijden maar een goeie blauwe plek en een tikje ontdaan zijn wens ik ze wel toe.
Eigen schuld toch? Als er 386 man met hun cameras lopen te flitsen is het lastig om alles goed te overzien. En volgens mij was het meer dan duidelijk dat meneer bieber weg wilde rijden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).