Koenigsegg Agera S Hundra: exotisch materialenfeestje

Auteur: , 13 Reacties

Carbon, carbon, en nog eens carbon. En veel goud, laten we dat niet vergeten. Dit is Zweedse decadentie ten top.

Koenigsegg heeft nog geen officiële details vrijgegeven van dit fuifnummer, maar aangezien het een Agera S is laten de specs zich raden. Het draait dan ook vooral om het uiterlijk vertoon van de Hundra, die ter gelegenheid van 100 geproduceerde Koenigseggs tot stand kwam.

Of het aanbrengen van 24-karaats bladgoud aan de onderkant van je achtervleugel veel praktisch nut heeft wagen we te betwijfelen, maar het scoort wel de volle mep aan punten op de pimp-schaal. Well played, Christian, well played…13 reacties

Heerlijk heerlijk en nog eens heerlijk nu snap ik weer waarom de Koenigsegg Agera mijn favo supercar is.
@agera: Ook de mijne!! Al zou ik om deze wel een wrapje doen. Zie je dat lelijke goud niet meer..
We zien de de hele tijd allemaal ‘hyper-cars’ langsvliegen hier, de P1, LaFerrari en de Veneno… En dan zie je deze bak langskomen en weer valt mijn mond open en gaat mijn hart sneller kloppen, dit anonieme uiterlijk maar toch o zo heerlijk! Ik weet niet hoe Christian het heeft geflikt, maar hij heeft het! Zelfs met blank-carbon met goud (wat ik één van de lelijkste materialen vind voor op een auto) ziet ze er nog geweldig uit!
jättebra bil .
Ik ben al niet zo’n fan van deze stoplichtdragster/autobahnbrander vanwege z’n relatief saaie, platgeslagen uiterlijk maar dit maakt ’t helemaal erg zeg!
Echt géén porum. De hiphoppimps zullen er wel weer kwijlend omheen circkelen…
Vind dit veel mooier dan een P1 of Veneno, laat dat goud maar achterwege, onder de motorkap zou wel goud mogen zoals bij de McLaren F1, daar het het goud nog wel enig nut.
100 auto’s gemaakt in 10 jaar?
@thomcarspotter: ze zijn al bijna twee weken bezig met het poetsen van de wagen voordat hij naar de klant gaat. dan is de wagen dus al helemaal af! mag je ook wel verwachten voor een die prijs trouwens.
Ik zag laatst een rijtest op youtube en ik vond dat er aardig wat rijgeluiden/lawaai aanwezig is in de kabine naast het motor geluid. Niet een auto voor alle dagen zoals een mclaren mp4 zeg maar.
@civicfk3: Ja hoor, een auto met 1000pk voor woon-werk verkeer gebruiken. Is die natuurlijk helemaal voor gemaakt.
@rubenpriest: Schijnt wel met de Veyron te kunnen.
dit is echt de vetste supercar ooit gemaakt! behalve dat goud maar dat kan zo weggewerkt worden.
Tijd voor een volledig nieuw model.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).