Kofferset voor BMW 8 Serie duurder dan Clio

Auteur: , 24 Reacties

Kun je tenminste wel je gitaar meenemen.

Wie van plan is een bom cash te splashen op de nieuwe BMW 8 Serie, zal op een gegeven moment ongetwijfeld met zijn chique coupé op pad willen gaan. In een dergelijke situatie is het handig om koffers te hebben die daadwerkelijk in de auto passen. Montblanc en BMW hebben nu een gelimiteerde reeks koffers geïntroduceerd, die minstens even stijlvol als duur zijn.

De kofferset van Montblanc, die in een oplage van slechts 15 stuks geproduceerd zal worden, bestaat uit vijf verschillende tassen die ieder van hoogwaardig, geperforeerd leer zijn gemaakt. Volgens het bedrijf zijn de koffers geïnspireerd door de geest van Californië, maar worden ze met de hand gefabriceerd in Florence.

De koffers zijn verkrijgbaar in rood en zwart en worden geleverd als volgt: zij die een van de vijftien sets in handen krijgen, komen in het bezit van een gitaartas, surftas, ‘duffel bag’, een pakzak en een lederen tas. Ieder van de tassen is volgens Montblanc op maat gemaakt om in de 8 Serie (rijtest) te passen.

Het spreekt voor zich dat een dergelijke kofferset niet per se goedkoop is, maar in dit geval is de prijs bepaald niet om over naar huis te schrijven. Bij BMW Welt in München kun je de kofferset oppikken voor 14.900 euro. Voor hetzelfde geld koop je een nieuwe Renault Clio. Een boodschappenauto voor moeder de vrouw, of een bijpassende koffer voor je gitaar: keuzes, keuzes…24 reacties

De kofferset heeft in elk geval al meer stijl dan een hele 8-serie.
Voor mensen die zich graag laten aftroggelen.
@centric: daarvoor moet je bij Audi zijn!
@raoufff: Audi? Bij Esmiralda zul je bedoelen! Die kan je zo heerlijk aftroggelen. Ze doet het wel een beetje snel en na een kwartiertje is heel je portemonnaie leeg.
Mont Blanc? Is gewoon racisme dit, maar dan in een andere taal.

Boycotten die hap…
@rick-dos: Moet jij zeggen, jij was toch van:

#Ontsla Black Plooij
Firenze*
@vonklausenburg: Benoem jij elke stad in de taal van het land waar de stad ligt?
@berlinetta:
Zou wel makkelijker zijn, ik heb nu al medelijden met buitenlanders die nu eens Luik op borden zien staan, dan Liège en vervolgens Lüttich..
@stijnb: Welke buitenlander benadert Luik dan ook vanuit drie verschillende kanten?
Wat moet je ermee?
@ghost: Geld verdienen. BMW dan.
@granlusso: ik heb geen eens een gitaar..en ook geen 8-serie maar toch…stel je hebt die 8-serie..maar geen gitaar..keuzes keuzes..
Dure kofferset…

Voor hetzelfde geld koop je bij Dacia een luxe Duster met tiendelige stofferset.
@moveyourmind: die is wel wat duurder toch? Maar ’t gaat om het idee.
Een opmerking over ome Karl is nog iets te vroeg denk ik?
@gandini: Waarom, wil je met hem de koffer in duiken?
Ik weet niet of iemand een keer een nieuwe Clio heeft gereden, dan kosten in verhouding deze tassen opeens niet zoveel meer.
Handig voor 15k. Moet je haar eerst in stukken snijden voor je fatsoenlijk de koffer in kan duiken.
Serieus duur!
Ik zag net nog een 8 serie rijden in crooswijck rotterdam maar geen dure koffers erbij
Waren er zoveel redenen om geen BMW 8 serie te kopen. Veel te groot, veel te duur, geen diesel. Komt BMW met een werkelijk prachtige rode lederen kofferset van een premium pennenmerk. En zelfs een gitaarkoffer zit er bij. Dan heb je toch geen reden meer om nee te zeggen?
Knap dure fillers voor zo’n dikke overhang-reet

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).