Koop de pickup uit Boer zoekt Vrouw en vind de liefde

Auteur: , 27 Reacties

En niet eerst stiekem connecten met de andere deelnemers.

Nederlands televisie-icoon Yvon Jaspers is afgelopen zomer maar druk bezig geweest. Het nieuwste seizoen van Boer Zoekt Vrouw is tussen mei en september opgenomen en daarvoor heeft de 45-jarige blondine de nodige kilometers moeten afleggen. Jaspers bezocht de hartstochtelijke deelnemers dit jaar in een kanariegele pickup. De bolide heeft blijkbaar niet voldoende bijgedragen aan het programma, want inmiddels wordt de wagen te koop aangeboden.

Ondanks het feit dat een relatief belangrijke rol in een van de best bekeken programma’s van Nederland het verkoopproces van deze GMC 2500 toch enigszins zou moeten vereenvoudigen, doet de verkoper tamelijk geheimzinnig over de recente geschiedenis van de auto. In plaats van in de titel te schrijven dat het hier om de bedrijfsauto van Yvon Jaspers gaat, vermelden ze enkel in de beschrijving dat “de eerste Nederlandse eigenaresse” van deze pickup er dit jaar ongeveer 5.800 kilometer mee “over prachtige landweggetjes van Noord Brabant tot Noord Holland” heeft gereden.

In de advertentie wordt eveneens gesproken over de manier waarop de auto is gebruikt. Volgens de verkoper heeft de vorige eigenaresse haar hond bijvoorbeeld veelvuldig mee laten rijden, naast haar op de voorste bank. Echter, de advertentie beweert ook dat zowel de carrosserie als het chassis van de auto, dankzij zijn Californische herkomst, “zeer gaaf en solide [zijn] bewaard”. Dit lijkt niet helemaal overeen te komen met de foto’s. Aan de andere kant, dit heeft ook zo zijn charmes. Zoals een van de vele logo’s op de auto al aangeeft: keep on truckin’. Ook als het ding helemaal is doorgeroest, dus.

De pickup, die wordt aangedreven door een schijnbaar goedlopende 5,7-liter V8, staat momenteel te koop voor 18.900 euro.

Met dank aan Meijer voor de tip!27 reacties

Boer zoekt brik.
Je overdrijft toch sterk als je zegt dat dit doorgeroest is. Hij heeft wat patina ja maar je koopt beter een oldtimer die zo’n hoeveelheid roest heeft dan één die vers gespoten is. Nu zie je tenminste wat er onder de lak zit. Een blinkende oldtimer kan bestaan uit kilo’s plamuur die ze op de oude geroeste laklaag gesmeerd hebben en vervolgens een paar laagjes lak over gedaan hebben. Dan koop je een pracht bak die er na 6 maanden als een wrak uitziet. Een perfecte oldtimer kopen, in zou het niet vertrouwen.
Beetje duur…..
Deze staat bij ons om de hoek:
https://www.kijiji.ca/v-classic-cars/cranbrook/1969-gmc-4×4-1-2-ton/1399318509?enableSearchNavigationFlag=true
@slowland: Invermere is wel een klere eind rijden.
@porschepdk:
Vanaf hier maar 50km :):)
@porschepdk: #ROADTRIP!!
@slowland: zo goed als nieuw zie ik.
@slowland: Deze gaat voorlopig niet weg voor minder. Leuke klantentrekker om daar eens binnen te stappen.
@slowland: Die is dan ook niet helemaal origineel meer.
Die prijs!!?
‘Beetje patina’ of deze wagen in de zelfde prijsrange: https://www.autoscout24.nl/aanbod/porsche-911-3-4-coupe-carrera-origineel-nl-auto-uniek-benzine-grijs-bd8bad76-929a-ff36-e053-e350040a46e4
Jij bent ook het type dat chinees gaat halen en met shoarma thuis komt?
@awesome: Je bent lekker scherp maat. Keep on going!
@awesome: ik kom meestal met shoarma en een Chinese thuis na een avondje stappen
Deze auto gaat terug in de tijd.
Yellow submarine
De nieuwheid straalt er van af.
Alleen al omdat yvonne jaspers erin heeft gereden zou ik hem niet willen! Men wat vind ik dat een vervelende vrouw
Ik zit elke zondagavond trouw te kijken naast de betere helft en had bovengemiddeld veel interesse in met name de pick up (ook in sommige dames die schrijven op de jongere boeren overigens). Maar ik kan me toch niet herinneren dat dat er al zoveel roest op zat
@tenaci: Wat een drollen doen er dit seizoen weer mee he? Oke, de dames van boer Wim zijn leuk en het aanzien waard.

Vooral die ene champignonnenboerin vind ik maar een apart geval. Groot voorhoofd ook. Die gozer die ze gekozen heeft lijkt mij een softie…

Ja, ook ik kijk er naar… Moet zeggen dat ik het nog best leuk vind ook.
@viezefreddyw: same same. Die gozer is echt een dooie. Maar inderdaad die dame zelf is ook een mafklapper met dr steentjes en gekke ritueeltjes. Hopelijk worden ze gelukkig saam!
Oh Hofman? Laat maar!
@tymo: is nooit de goedkoopste.
Hmm, oke. Jammer.
Mocht ik in een vlaag van verstandsverbijstering overwegen die skere frikandel te kopen, en iemand vroeg 19k voor dat brik, dan is wat mij betreft de enige reactie “op je muil, gauw!”
@markie123: 5Euro?
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Krijg je die hond er ook bij?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).