Koop een Bentley, krijg er gratis een gavere bij

Auteur: , 10 Reacties

It's all in the details.

Bentley is 100 jaar oud. Mocht het je nog niet opgevallen, zijn melden we het bij deze. De Bentley Boys zijn dus al een eeuw bezig met het bouwen van loodzware, superluxe en exclusieve automobielen.

Dat vieren ze dit jaar met extra bijzondere uitvoeringen van loodzware, superluxe en exclusieve Bentley’s, zoals de Continental GT Number 9 en de Bentley Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner.

Bentley Mulsanne W.O. Edition '19

De gaafste special Edition was echter de Mulsanne W.O. Edition. Voornamelijk omdat de Mulsanne nog aanvoelt als een old-school Bentley, in plaats van een Britse Porsche Panamera. Alle speciale kenmerken van de Mulsanne W.O. Edition kun je lezen in dit artikel. Maar dat is nog niet alles.

Bentley Mulsanne W.O. Edition '19

Wacht, Mike! Er is meer! Bentley maakt namelijk bekend dat de personen die een Mulsanne W.O. Edition hebben besteld, nog een paar extra items krijgen. Ten eerste het schaalmodel. Ditmaal geen 1 op 43 modelletje van Bburago, maar een met de hand gebouwd exemplaar van 1 op 8. Misschien wel gaver dan de auto zelf. Heel erg gaaf is ook het handgemaakte kistje om je sleutels op te bergen.

Bentley 8-litre

Er zullen slechts 100 exemplaren gebouwd gaan worden. Alle 100 zijn ze voorzien van een kastje voor je dranken (voor de achterpassagiers, uiteraard). Dit kastje wordt gesierd door een metalen sierstuk, dat een afgeslepen stuk metaal is van de krukas van de Bentley 8-Litre van Walter Owen Bentley.10 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Oke, dit is gaaf. Die trend met lelijke zwarte wielen gaat overigens al langer mee dan ik dacht…..
@dutchdriftking: Zelfs dat 100 jaar oude beestje heeft zwarte spaken. Dus ik snap niet echt dat mensen over een lelijke trend spreken. Ja met dat mat zwart wrappen, dat was een trend. Maar donkere of multi color velgen bestaat al zo lang als de auto.
@dutchdriftking: Ik vind zwarte velgen top, ook weinig poetswerk tov een lichte kleur. Die zien ook snel zwart…
@thestino: Ik vind het echt afschuwelijk! Zeker nu bijvoorbeeld Bentley dit nu af-fabriek op de Continental levert….
@dutchdriftking: zwart in combi met grijs dan, zoals deze? https://www.autojunk.nl/2019/07/bentley-continental-gt-first-edition-convertible
@thestino: bleh, nee gewoon mooi blauw met zilveren wielen.
De nieuwe Flying Spur doet mij realiseren dat die Mulsanne echt oud begint te worden. Nog steeds wel een knappe bak, maar die FS en de nieuwe Continental zijn echt wel mooiere auto’s.

Overigens, die zwarte wielen moeten inderdaad exit voor wielen zoals de Ghost Black Badge, half zwart half chroom. Veel mooier.
Hebben!
Leuk voor sinterklaas voor mn neefje!
Geen foto van het krukas-sierstuk? Briljante optie

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).