Kopen? Het luxe motorhome van Nico Rosberg

Auteur: , 31 Reacties

Telt dit ook als #Fundablog?

Formule 1 coureurs hebben in hun drukke leven weinig tijd om uit te rusten, maar wanneer ze dat moeten doen, doen ze het natuurlijk wel goed. Dit blijkt maar weer nu het motorhome van Nico Rosberg zowaar wordt aangeboden op internet.

Het motorhome van de wereldkampioen van 2016 is te vinden via een LinkedIn pagina van Piers Donnelly, de directeur van Visibly Loud Limited. Hoewel de naam eerder doet denken aan bedrijf dat door heel Brabant schuurfeesten organiseert, is het in werkelijkheid een managementbureau van verschillende luxueuze motorhomes in de racewereld. Het bedrijf heeft ervaring in raceklasses als de DTM, MotoGP en Formule 1.

De term ‘luxueus’ nemen ze niet licht. Wie even vlug naar binnen tuurt, ziet direct dat het om een razend mooie trailer gaat. Sterker nog, als je de binnenzijde bekijkt zou je haast denken dat je te maken hebt met een volwaardig studio appartement. Het motorhome heeft enorm veel ruimte, 55 m² zelfs! Zo zien we een bijzonder grote ‘woonkamer’, waar een behoorlijke bank in kwijt kan. Enkele meters tegenover de bank vinden we een wand met een tv eraan, waarin zelfs nog een soort open haard in verwerkt lijkt te zitten.

Een stukje verderop, aan de andere kant van de keuken, zien we een reusachtig bed. In diezelfde ruimte bevindt zich weer een badkamer met een douche. Helemaal aan de andere kant van het motorhome is nog een kleinere slaapkamer, waar een stapelbed voor bezoekers aan de muur is verbonden. Aan faciliteiten geen tekort, zo blijkt. Het enige dat wel mist is de truck, dus reken bij de vooralsnog onbekende prijs van het gevaarte nog wel even een Scania o.i.d.

Overigens heeft Nico naast zijn nieuwe rol als full-time vlogger en papafiguur de taak op zich genomen om publieksheld Robert Kubica te gaan managen. Aangezien de Pool volgens de geruchten een contract bij Williams heeft getekend, kan hij hem misschien beter aan zijn pupil cadeau doen.31 reacties

Niet eens een Mercedes truck…..
@placentaslurper: ze houden van Volkswagens denk ik
Een gouden lamp in de vorm van een M16. Classy…..
@e34m5touring: hahaha, inderdaad, goeie spot!
@E34M5Touring: Scherp!
@e34m5touring: Sorry, ik moest gewoon ff kijken wat dat ding kost. Guns Lounge modern floor lamp, de uwe voor 3995,- USd. Of, via het welbekende Bol.com voor 145,-
Rest mij de vraag, waar heeft Nico hem gekauft?
@e34m5touring:
Harrie Poetin’s dump & army surplus
@desjonnies: M16 he, dus Trump’s Army Dump ;)
Ze zien mij al aankomen bij het Gardameer halverwege juli…
De enorme fish-eye lens is goed duidelijk, kijkend naar die macbook. Flink uit verhouding getrokken…
@twentsediesel: Óf een heel nieuw model…
met gebogen scherm ofzo ;)
Daar kun je prima in wonen!
Zijn er eigenlijk F1 coureurs die ook ’s nachts in zo’n motorhome blijven overnachten?
@pomoek: ja, zowat allemaal. De MotoGP coureurs iig allemaal!
@pomoek: alleen kimi niet, die slaapt op z’n jacht
Ideaal om alle festivals af te rijden
Die luxe scooter maakt t plaatje wel helemaal af!
Zou wel heel sneu zijn als hier wél een V8 in ligt
@janmetdelangeachternaam: R400 is ook maar een zespitter
@phdg: R490 maar blijft een 6 cylinder.
Ben je wel meteen de Koning van het Kamp!
De enige die ik wel zie zitten is die van de voormalige Extremely Fresh Prince of Bel-Air a.k.a. William Smith. Die heeft tenminste een volwaardige Dolby Atmos bioscoop aan boord en een hele 2de verdieping om met een hele groep te Line-Dancen. Enige nadeel met zo’n Dolby Atmos bioscoop is dat je na de film elk schroefje/boutje/klemmetje moet aandraaien…..want trillingen hé!
@iphonistvongates: Dat is inderdaad wel een dikke sjaak, al heb je ze nog groter. There’s Always a bigger prince zeg maar. Behalve die ene met die paarse brommer en gitaar dan, die was niet zo groot.
Tesla Semi Truck ervoor dan zit er tenminste een beetje F1 gang in.
Poah dikke streamliner
@gt500eleanor: barre wagen
Dit is geen motorhome, eerder een caravan. De oplegger is het woonverblijf. Zoiets noemen ze in de VS een fifth wheel camper. Verder zo kitsch als het maar kan natuurlijk. Zou hem naar de USA verschepen, grotere kans dat je hem daar verkocht krijgt, ziet er ook veel stoerder uit met een gigantische Mack of Freightliner ervoor natuurlijk.
De natte droom van elke kamper.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).