Kun jij deze gestolen Dodge RAM terugvinden?

Auteur: , 36 Reacties

Het is helaas weer eens zo ver.

Dodge RAM 1500

Sommige dingen lijken gewoon door te gaan, ten zeerste spijt. Auto’s wekken bij veel mensen begeerte op. Sommigen besluiten daarom enorm hard te werken om hun droomauto aan te kunnen schaffen. Zo is het ook het geval met Roy. Hij heeft een van de vetste pickups die je op dit moment kunt kopen: en Dodge RAM Quad-cab met de begeerde 5.7 liter grote HEMI V8. Tot voor kort was het zijn trots op wielen.

Dodge RAM 1500

Je voelt hem al aankomen, want helaas zijn er ook sujetten die niet besluiten om heel erg hard te werken, maar om de auto simpelweg te stelen. Vanmorgen om 08:30 kwam Roy erachter dat zijn auto er niet meer stond. Op de camera’s is te zien dat de auto wegreed om 03:15. De auto is voorzien van een Lo-Jack, maar deze is enkel voor de Benelux. De sleutel, alsmede de reservesleutel, liggen nog binnen in zijn huis. De auto is simpelweg gewoon meegenomen.

Dodge RAM 1500

De auto in kwestie is een Dodge RAM met vier deuren en zoals gezegd de enorme achtcilinder motor, die loopt op zowel benzine als LPG. De auto heeft een geheel zwart gespoten grille en ook de velgen zijn zwart gespoten. Opmerkelijk detail is de lichtunit onder het kenteken. Over het kenteken gesproken, deze luidt: V-709-FJ. De Dodge RAM is gestolen in de omgeving van Aalsmeer.

Mocht je iets gezien hebben, dan kun je ons uiteraard een bericht sturen op [email protected] Wij sturen het dan zo snel mogelijk naar Roy door.36 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Oke oke, RAMkraak
Ik zal mijn aannemers in de gaten houden…
@Rick-dos: ha je was mij voor 😂
Altijd klote, maar ik dacht dat lojack wel in Duitsland werkte.. http://international.lojack.com/global-presence/#Germany ik heb het ook in de auto zitten en woon kort bij de grens, als dat niet werkt heeft het voor mij weinig zin meer… maar eens even gaan informeren
Een volledig zwarte Ram 1500 met een lichtbalk onder in de bumper (waarom trouwens daar? Hopeloze plek)? Ik wens je veel succes met zoeken. Bij ons in het dorp kan ik je er zo al twee aanwijzen.

Het is natuurlijk zuur. En ik hoop echt dat je hem in originele staat terug krijgt maar ik denk niet dat iemand hem ooit zal herkennen.
Als de auto in Nederland gestolen is kun je toch via LoJack wel zien waar hij ongeveer is (geweest)?
Of snap ik nu iets niet…
“And how do you lose a fucking Ram van?” “It aint exactly a set of car keys, now is it?”
@piquet1986:

Lol, klinkt als Snatch maar durf het niet met zekerheid te zeggen.
Als je deze jongen start, is de hele straat meteen wakker zou je zeggen..
@ghost: dat valt reuze mee, die moderne dingen zijn standaard erg stil.
Tja, ouderwets aan de ketting leggen dan maar….
Wat voor waardeloos systeem is me dat zo’n lojack? Enkel in de Benelux? Dan is dat systeem totaal waardeloos.
tip: vraag bij de huisarts of ziekenhuis alle gegevens op van mannen met een jongeheer kleiner dan 5 cm verklein je je doelgroep. Radius +/- 60 km aalsmeer want dan heb je inmiddels al 2 keer moeten tanken

hoop dat ie snel de grens over gaat. Asociaal stuk gedrocht
@jensonb: Weer een kater van al dat azijn?
@jensonb:
Leuk figuur ben jij. Diefstal toe juichen om dat het niet jouw ding is. Dit is zo wat de beste oplossing als je dagelijks zware aanhangers en passagiers moet vervoeren. Maar het is geen grijze Duitse leaseslet dus het past niet in jouw wereldje.
@shiva: ik snap niet waarom je dit zegt. Ik zeg alleen dat ik vind dat dit soort auto’s niet in NLD horen. Aso bakken. Laat wel zijn dat diefstal absoluut niet goedkeur ook van deze aso bakken niet
@jensonb: Gelukkig, het is maar een mening en hoef jij niet te beslissen wat wel of niet hoort in Nederland.
@jensonb: Wie ben jij om te bepalen welke auto’s er in Nederland thuishoren? Zie jij het liefst alleen vw upjes? Wat doe je dan op Autoblog????
@basr32: Als je dit soort bakken mooi vindt zit er wat mij betreft een dukje los. Laten we echt hopen dat dit soort bakken niet de plas meer over steken en dat ze maar lekker in texas mogen wegroesten
@jensonb: wat is er asociaal aan ? Het is een auto, een gebruiksvoorwerp , aso is een menselijke eigenschap , als je dit aan voorwerp koppelt heb je het zelf niet helemaal begrepen…

Want jij rijdt in een sociale auto ?
Dat kan alleen een metro of trein zijn….
@shiva: en voor het vervoeren van materiaal heb je geen co2 vervuilende hemi dingen nodig. Gewoon 2 liter diesel. Naast luidruchtig, vervuilend ook nog eens 2 parkeer plekken inpikkend.
@jensonb:
Ga op een groenlinks forum die onzin gaan verkopen want je kan klagen zo wat elke auto op deze website meer dan normale uitstoot en luidruchtig is. Elke auto met meer dan 50pk is nutteloos als je jouw lijn doortrekt. Een GLC X6 of XC90 dat zijn nuteloze associale bakken. Dit hier is een praktisch werkpaard.
@shiva: gotcha. Eerst zeg je deze aso bakken nodig zijn om zwaar materieel en personen te voeren nu zeg je dat alles boven de 50PK nutteloos is. Je bent zo inconsistent als een zelfstandige in de bouw die zegt goedkoop te kunnen leveren maar ondertussen wel de klant laat betalen voor zo’n aso bak.
@jensonb: brrrt, net zoals jij je mening hebt, heb ik die over jou. Ik hou ‘m maar voor me, moet je misschien zelf ook eens overwegen.
@jensonb:
Man toen het verstand uitgedeeld werd was jij gaan pissen zeker? Jij zegt dat dit vervuilend is om dat ze een te grote motor hebben. Ik zeg dat je dat dan kan zeggen van elke auto die meer dan 50 pk heeft. Deze autos zijn nodig om hun werk te doen. Je kan het met een auto met 50pk of met een 2l doen maar minder goed. Als je als zelfstandige in de bouw geen werkpaard van 50.000-75.000 euro kan betalen doe je iets grondig verkeerd klaag je zo bij iedereen die een duurdere/betere auto als jij kan betalen?
@jensonb: jij bent vast heel gezellig op verjaardagen!
@jensonb: dus als we de ziekenhuizen afgaan komen we bij jou uit.
Of woon je niet binnen 60 km van Aalsmeer?
Low-jack werkt toch op laag frequentie radiogolven? Ik heb wel eens een verhaal gehoord dat door de low jack men hun auto in Ghana zagen rijden. Juist pmdat die radiogolven overal werken. Ik kan het mis hebben hoor.
Bel eens de sleepbedrijven in Aalsmeer en omgeving.

Als de auto geparkeerd stond op de plek zoals weergegeven op foto 2 dan zal hij wel afgesleept zijn.
@erik2907: Scherp!
Ik heb er vandaag zo ééntje in Rotterdam zien rijden. Of het bovengenoemde is durf ik uiteraard niet met zekerheid te zeggen aangezien er meerdere van dit soort lookalikes rondrijden. Ik hoop van harte dat de eigenaar zijn auto ongeschonden terugkrijgt.
@750i: Ik hoop dat hij uitbetaald wordt door de verzekering.
Als ik op de foto’s zie hoe je de auto geparkeerd word zal het wel een boze buur zijn die hem verplaatst heeft.
Ik zou die AMG op foto 2 hebben meegenomen, smaak ligt denk ik aan de lengte van je pielemans
@harmengerritsen: bijzonder hoe sommige mannen hier gefixeerd zijn op de lengte van andermans geslachtsdeel. I don’t judge.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).