Kunst of Kitsch: Bentayga’s met kleur

Auteur: , 23 Reacties

Het moet maar net je smaak zijn.

Wie bereid is een flinke zak met duiten uit te geven aan een nieuwe Bentley, kan dit het beste maar direct op de juiste manier doen. Een Amerikaanse dealer, Braman Bentley Miami, heeft twee nieuwe Bentayga’s op wel heel bijzondere manier geconfigureerd, door de hulp van Mulliner in te roepen.

De Bentayga’s zijn beide gehuld in een markante, flitsende jas en zijn een ode aan Art Basel. Waar de een Kingfisher Blue draagt, pronkt de ander juist met Magenta. In beide gevallen is het de lakkleur Artica die voor het betere contrast zorgt. De kleurstelling is niet bepaald goedkoop, zo schrijft Motor1. Volgens de website zijn beide wagens er 18.855 dollar duurder van geworden. Door de 22″ velgen klimt de prijs met nog eens 13.963 dollar. Andere opties aan de buitenzijde, kleine accenten als een “Art Basel Miami by Mullinre” badge, bijvoorbeeld, doen de prijs verder stijgen met bijna 8.000 dollar.

Binnenin vinden we eveneens de nodige kostbare opties. Het Mulliner Driving Specification pakket, bijvoorbeeld, kost al 15.800 dollar en met de kleuren erbij stijgt het prijskaartje met nog ruim 4.000 dollar. Een audiosysteem van Naim kost bijna 5.000 dollar. De verschillende gekleurde panelen binnen, evenals de logo’s en badges, verhogen de prijs met bijna 12.000 dollar. Overige opties doen het totaal met nog eens 25.000 dollar stijgen.

De dealer is vrij zeker van zijn zaak geweest, want het zal de auto’s moeten verkopen voor bijna 270.000 dollar per stuk. En dan zijn het nog twee van de meest bizarre Bentayga’s die de mensheid ooit heeft gezien. Durfallen, dat zijn ze.23 reacties

Zeker in het roze heeft het een hoog “Come on Barbie lets go party” gehalte.
de klant is in iedergeval al geboren
Bentayga Playmobil Edition
Vraag me niet waarom… Maar het doet mij aan GTA vice city denken….
Van de voorkant lijkt het net een A380. De Bentayga heeft duidelijk een chromosoompje te veel..
In begin dacht ik: “Het moet misschien wat groeien”. Maar nu een paar jaar later vind ik het maar een lelijk vulgair hok. Uiterlijk vind ik het meer op Skoda Karoq of op een van de nieuwe Volkswagen SUVs lijken. Rolls Royce, Range Rover en Audi leveren wat betreft design veel beter werk af met hun SUV’s.
Die blauwe vind ik toch wel erg lekker. Alleen beetje jammer van de ‘ART BASSEL MIAMI’ opschrift op de stoelen.
Lachwekkend.
Zo leuk….
voor miljonairs…
om mee nasr de Gay Pride te rijden
@wahltiroler: jij gaat daar ook hoorde ik. Op jouw fiets zonder zadel.
@fouadski: Niet te bij de hand doen…

Waar schijnlijk kun je dat ding zelf niet betalen😉
Die blauwe vind ik echt zeer Nice!!
Beide exemplaren vind ik wel fraai, vooral voor in Miami. Alleen de velgen vind ik afschuwelijk, het liefst in deze kleuren graag met Chrome/gepolijste velgen.
Hoe vaker ik dit ding zie, hoe lelijker ik hem ga vinden.
@berlinetta: is wel echt heel afhankelijk vd samenstelling. Zag vorige week in London een all-black uitgevoerde. Was wel erg dik.
Niet mijn uitvoering, maar ik heb lelijkere uitvoeringen gezien.
Je zou bijna gaan denken dat het de Chinese copy versie van de Bentayga zou kunnen zijn. Ik zou ff doorsparen voor de Rolls, als je dan toch bezig bent!
Heeft een heel hoog “echte rijkaards betalen dit er toch wel voor”-gehalte
Haha, 8000 euro voor een badge met een spelfout erin?
Zo zeg! Bentley is “on a roll”! Eerst al de Speed die 306 haalt en nu deze Barbie-uitvoeringen!
Kleurtje erop is een ding, maar dat afgrijselijke two-tone grijs kan echt niet.
Die blauwe is best mooi
Miljonairstekst: Ik heb ze allebei gekocht, mijn vrouw is in verwachting en we weten nog niet of ’t een meisje of jongen wordt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).