LaFerrari spreidt vleugels in Zwitserse showroom

Auteur: , 23 Reacties

Alle 499 exemplaren werden door mister Di Montezemolo himself toegewezen aan klanten, maar toch staat hier een LaFerrari ongegeneerd koning te zijn in een showroom in Genève.

Je kwam pas in aanmerking voor deze hybride krachtpatser, als je vijf andere bolides met Cavallino Rampante op de neus in je garage hebt staan. Er gaat er een richting Kimi of Fernando mits een van hen de F1-titel pakt, een ander kreeg een vrachtwagen in zijn poepert en popicoon Jay Kay kaapte er ook al een weg. De overgebleven LaFerrari’s zijn inmiddels ook al verkocht.

Voor deze LaFerrari op Zwitsers grondgebied een gangbaar rood kleurenschema en een dealersticker prominent op het vege lijf geplakt. Verandert niets aan het feit dat de hypercar een dikke zesliter twaalfcilinder herbergt die goed is voor 800 pk. Neem daarbij de geïntegreerde elektromotor in de aandrijflijn die nog eens 163 pk extra levert en doe de wiskunde. Juist, 963 pk in totaal. Hier meer specs.

Toegegeven, het is niet de eerste LaFerrari die gespot werd in het wild. Maar het werd ondertussen ook een keer tijd dat de knappe koppen bij Ferrari het hybride werkje eens afmaakten. Het ding werd in maart al aan het grote publiek getoond.

Foto’s via Florent Poncelet Photography.23 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Vandaag is er ook nog een zwarte in Monaco gespot. Ik heb jullie hierover een mailtje gestuurd met de link.
@lamm7191: idd ik zag die zwarte vandaag bij hotel de Paris voor staan, beter dan rood (-:
@monaco: tja zelfs ferrari’s zijn helemal niks in het rood, geef mij maar lekker lease kleur zwart veel dikker en subtieler en sinister dan dat rode kijk mij eens in een ferrari rijden rood.
Maakt niet hoe vaak ik deze Ferrari zie, blijf ‘m spuuglelijk vinden. En dat zeg ik niet gauw over een (super)car. De kont is nog wel tof, maar die neus is zo uit verhouding en druk. Ugh. Zelfs de F50 is bijna nog minder fout.
@utr1984: zou je misschien iets meer uitleg kunnen geven over wat je zo lelijk vind aan de neus?

Ik heb er namelijk best even aan het moeten wennen omdat het best anders was dan wat ik gewend ben maar vindt nu juist dat het een gaaf onderdeel is van de auto! (Ik heb natuurlijk niks tegen jouw mening maar ben gewoon benieuwd)
@rickvandeven: dat gapend gat onderin stoort me erg. Waardoor de neus heel hoog is/lijkt. Hoewel het vast uberaerodynamisch is, lijkt ‘ie juist niet zo en eerlijk lomp.
@utr1984: misschien zou het mooier zijn als je er een soort grille in zet want ik snap idd wel wat je bedoeld
@utr1984: Ik heb precies hetzelfde. Het lijkt alsof de voorkant van een totaal andere auto is.
Fotograaf mocht er zeker niet inzitten om interieurfoto’s te nemen.
Doe maar snel weer terug in de doos, dit is het niet. Jammer…
Ik had juist begrepen dat Jay Kay het selectieproces bij de Enzo al belachelijk vond, en bij de LaFerrari helemaal over the top! Dineren met Luca di M., 5 Ferrari’s bezitten om alsjeblieft pretty please met sugar on top een miljoen te mogen betalen, (alleen als Luca het goed vindt), en dus gewoon dikke F.U. gezegd heeft tegen Ferrari.

(in iets beschaafdere bewoordingen natuurlijk).
Ik vind m gaaf! Al zou ik wel voor de P1 gaan.
Ik vind het zo lelijk als deuren zo opengaan dus zou er niet mee showen…. Zeker als het op je Golf is.
Zelf ben ik in maranello geweest toen die daar pas een week stond. Hij is veel mooier in het echt dan op een foto.
Misschien dat ik de laferrari mooier had gevonden als ik de McLaren P1 niet had gezien. Voor mij staat laferrari in de schaduw van de P1 die een beauty is.
Die zwarte die in monaco is gespot staat op frans kenteken

En super gaaf ding de LaFerrari
Ik vind de 3 nieuwe hypercars allemaal mooi, maar er valt op ze allemaal wat aan te merken qua uiterlijk. De P1 vind ik veel te druk en overdreven. De 918 vind ik juist een beetje saai en gedateerd uitzien. En de Ferrari is alleen recht van voren of achteren mooi. Toch vind ik het alledrie mooie auto’s die aan elkaar gewaagd zijn.
Ben er dus nog steeds niet uit of ik hem mooi of lelijk vind.
Vind het front ook lelijk man. Net een catamaran met een formule 1 spoiler ertussen gepropt…. Vind de lijnen te druk.
Ben ik de enige die de LaFerarri mooi vindt? Vond hem ook lelijk in eerste instantie, maar begin hem steeds meer te liken.
Wat een verschil in auto’s zeg bij die dealer. Ik zie op de achtergrond ook een nissan micra volgensmij
Geef mij maar die mclaren
Wat een prachtige wagen, ik wee nog dat ik hem van een meter afstand in Genève zag.. (Huiltzachtjes)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).