Lage bijtelling dankzij LeasePlan’s fiscale wisselweken

Auteur: , Geen reacties

Rijd je in een leaseauto en loopt je contract niet voor het einde van het jaar af? Normaal gezien loop je dan de lage bijtelling die alleen dit jaar nog geldt mis. Niet als je klant bent bij LeasePlan, daar kun je nu boetevrij je auto inruilen tegen een exemplaar met lage bijtelling.

VW Golf GTE

De maatschappij komt daarmee naar eigen zeggen de leaserijder tegemoet, die almaar tegen hogere kosten zou aankijken. Daarom komen ze met deze actie, waarbij leaserijders hun eigen auto kunnen inruilen tegen een exemplaar met lage bijtelling. Inruilen kan zonder afkoop wanneer het contract van je huidige auto afloopt tussen 1 januari en 30 juni 2016. Heb je een leaseauto met een aflopend contract in de eerste helft van 2016, maar lease je deze niet bij LeasePlan? Dan komt de maatschappij je tegemoet met 1000 euro voor de afkoop van je huidige contract.

De actie loopt tot en met 30 september 2015 en geldt alleen op speciaal voor de actie ingekochte modellen met 7 of 14 procent bijtelling en zolang de voorraad strekt. Het gaat om de volgende auto’s:

Volkswagen Golf GTE – 7%
Mitsubishi Outlander PHEV – 7%
Renault Clio Estate – 14%
Peugeot 208 – 14%
Peugeot 308 SW – 14%
Toyota Auris Touring Hybrid – 14%
Volvo V40 – 14%
Toyota Yaris Hybrid – 14%Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).