Lamborghini Aventador gaat voor Gay Car of the Year award

Auteur: , 37 Reacties

Dan kan je nog zo'n fantastische V12 supercar zijn, 700 pk en schijt aan CO2's hebben. Zodra ze je spotten met 3 dudes op de 2 voorstoelen is het over en uit met je macho imago.

PARTY IN EEN AVENTADOR

Stephan Winkelmann laat er geen twijfel over bestaan. Lamborghini is ruig, Lamborghini geeft geen fuck en Lamborghini gaat onvervalst hard. Moederelektronica is slechts zeer beperkt aanwezig. Turbo’s en hybride-aandrijving zijn uit den boze. Zoals Ferrucio het merk ooit oprichtte, willen de Duits-Italianen door. Auto’s bouwen die mokerslagen uitdelen, de show stelen… en plaats bieden aan 3 man voorin.

Want met het ontbreken van een fatsoenlijke versnellingspook ontstaat er natuurlijk een zee van ruimte op de middenconsole. Best gezellig. Te gezellig eigenlijk. Hij stond in 2012 op plaats 8, na dit filmpje verdient de Aventador echt een podiumplek in de GCOTY Top10.

Het overig koperspubliek houdt zich bezig met een beetje ‘revven’ en donuts draaien. Aandrijf- en krukasverslindende bezigheden en ook gay. Ach, Lamborghini vaart er wel bij en dat is prima. Misschien is er over 10 jaar nog een leuk tweedehandsje over.37 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ja dat is vervelend als je betrapt word. En het zal ongetwijfeld niet zo lekker zitten. Maar blijft toch een mooie auto!
Stond in 2010 op plaats 8… Was er in 2010 al een aventador? NEIN!!! (nee ik ga het niet van te voren checken, bash maar)
@volante:
Er staat toch echt 2012
Even langs Pearl misschien?
@volante: 2012 staat er.
Vind die RS5 cabrio van straks veel ‘gayer’.
Heeft je @spellingscontrole “gayer” onderstreept?
ze zullen wel gedacht hebben dat het en mclaren f1 is (of een multipla maar dan zijn ze gewoon mongolish met een grootte M) ook niet erg slim als je het mij vraagt
Een Aventador gay noemen door deze drie ventjes?.. Slaat nergens op.

Gewoon een brute en heerlijke wagen.
Slaat nergens op, de ene keer zeggen ze dat het een geweldige auto is en nu gay car van het jaar.
@alem-m5: Dus die 2 dingen gaan volgens jou niet samen?
@quattromeister: als een auto gay is kan die gewoon niet meer geweldig zijn
@@ut0: Ik ben gewoon hetero maar wat jij zegt snap ik echt niet, volgens mij heb jij een klein probleem..
@quattromeister: traag van begrip ofzo?
@@ut0: Wat nou traag van begrip pannenkoek, wat jij schrijft is toch bullshit, en mij traag van begrip noemen… Ga zelf terug de schoolbanken in mafkees.
@quattromeister: pannenkoek ?? serieus ? hahahahaha
@@ut0: Ja serieus, pannenkoek. Dat kennen ze niet in dat gehucht waar jij vandaan komt?
@quattromeister: oke , das waar. Van waar ben jij dan?
@quattromeister: lees gewoon nog eens wat er staat.
@quattromeister: nee tuurlijk niet, denk na
@alem-m5: Heb nagedacht, snap het nog steeds niet.. leg het anders even uit.
@quattromeister: Dat is nou eenmaal zo, want dat is em ooit is verteld door iemand……
de ultieme gaycar is nog altijd: “LAFERRARI” om maar even met de naam te beginnen alleen al….
@flippiez06: oke, ga verder.
Niks nieuws dus.
effe rekenen ..

gelhoofd + zonnebank + sportschooltje + sieraadjes = Aventador ..

yep .. klopt helemaal ..
@lincoln: Ik zie welke kant jij op denkt…
aventador is gay? weg smaak …
Geen echte lambo, een Matra Baghera met een kit van een Lambo erop!!!!!
Het is geweten dat gays meer fashion gericht zijn en zodus een goede smaak hebben, dus no problem dat het de gay car van het jaar wordt.

Maar anderzijds heb ik liever dat een gay bij mij uit de buurt blijft, ik heb in het verleden al te veel last gehad van opdringerige types waarvan eentje mij twee jaar gestalkt heeft, goed wetende dat ik hetero ben, maar bon, ze zijn niet allemaal zo, een van mijn collega’s is gay en dat is een supergast waar ik geen last van heb.
Echte mannen rijden in een Viper, of een andere Spartaanse auto.
Gay dit, gay dat. En ondertussen stapt 90% om 17:15 in z’n diesel lease Golf terug naar Zwenkgras 68 in Grutjekerk aan zee. Om het hele weekend door te brengen op de seats and sofa skai leren bank, naast dat vliegdekschip wat 30j geleden een lekker wijf was…..

Nee, supergay. Zo’n Aventador.
De mensen die dat bepalen zijn waarschijnlijk zelf gay. Niks mis met de Aventador!!
Ze bedoelen natuurlijk gay in zijn oorspronkelijke betekenis. Uit de tijd dat mannen nog mannen waren en homoseksualiteit nog niet bestond. Toch?
Welke racistische, zure en jaloers aangelegde personen maken zich uberhaupt druk over een zonnebank of over een stuurman met “onwenselijke” haardracht, terwijl het hier gewoon over een onwijs geile supercar gaat!?
Diegene die hier azijn pist moet gewoon lekker met z’n jaloerse hoofd rond blijven rijden in z’n mediocre car en na z’n werk terugkeren naar een of ander homofoob boerendorp (of iets waar blijkbaar iedereen hetero is) in de provincie.
Blijft een vette bak, die Aventador……..
als dit gay is weet ik niet meer wat ik moet kiezen..
Wat is het probleem eigenlijk als een auto Gay is? Ik zie een hele discussie (erg vermakelijk en middeleeuws), maar ik bezit liever de winnaar van de jaarlijkse gay top 10, dan zo’n leaseburgerbak met weinig bijtelling waar het volk zo op kwijlt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).