Lange Hummer H1 limousine is laaaang (en te koop)

Auteur: , 19 Reacties

Op zoek naar een bijzonder voertuig om het nieuwe jaar mee in te luiden?

Hij moet nog even op Nederlands kenteken worden gezet, maar dat is een kleine moeite voor zo’n bijzondere wagen. Normaal huur je een uitgerekte Hummer, voor de feestbeesten onder ons is het wellicht een idee om er zelf eentje aan te schaffen. De vraagprijs van 27.500 euro valt immers wel mee.

De hele 8 meter en 36 centimeter aan auto is uit Engeland komen waaien, maar heeft wel gewoon het stuur links. Even de koplampen in de juiste richting laten schijnen en je bent klaar om met 8 van je vrienden op pad te gaan. Hij heeft met zijn dieselmotor nog geen ton op de teller staan, dus daar kunnen nog heel wat kilometers mijlen bij.

Nadeel is dat de chauffeur een spartaans uitgeruste cabine om zich heen heeft, in tegenstelling tot de passagiers achterin. Zij kunnen relaxen in zachte stoelen met luipaardenprint (dat terugkomt in het gehemelte) terwijl zij een DVD’tje kijken en er stevig champagne wordt gedronken.

Gelukkig wordt het voor de chauffeur – al snel de eigenaar in dit geval – belastingtechnisch goed gemaakt. De lange Hummer valt onder de marge particuliere limo, dus er komt geen extra BTW over de prijs heen. Bijkomend voordeel – omdat de auto uit 1996 stamt – is dat er geen BPM betaald hoeft te worden.

Met dank aan Rob voor de tip.19 reacties

Target hebben meer leuke auto’s te koop.
@fa5test: target?? Daar moet je niks kopen.
@rolov: klopt ik vertrouw het ook voor geen meter.. Maar deze hummer komt er ook vandaan
@fa5test: hier een mooi voorbeeld van een lotus; http://www.lotusforum.be/viewtopic.php?f=38&t=1057
File parkeren voor gevorderden..
Je wil dus zo een ding verkopen,zet hem dus op het internet en vervolgens neem je niet eens de moeite om hem te laten poetsen of minimaal zelf de stofzuiger er even doorheen te halen.
Prutsers dus.
Zou ie nog over vierwielaandrijving beschikken?
Wie durft het aan om iets bij Target aan te schaffen. Een beetje googlen leert dat je dit bedrijf beter kan mijden (verkoop van zware schade/totall-loss wagens zonder het te vermelden, veel wagens met technische problemen en soms zelfs gebroken chassis).
gehemelte? Dakhemel dan?
Er zit echt een tijdzone tussen de bestuurder en de bijrijderstoel!
Ik zou denken dat je hem eerder als bus/vrachtwagen in moet schrijven.
@vale46: er kunnen meer dan 9 personen in en het weegt meer dan 3500 kg, dus ja ik gok dat je het als bus in moet schrijven, tenzij er een uitzondering is voor limo’s.
@MrSkyline: En vergeet niet dat je hem met je B-rijbewijs dus niet mag besturen!
Versleten stuur… Zou de stuurbekrachtiging niet toereikend zijn?
Volgens mij horen in een limo ook gordels achterin als je mensen wilt vervoeren.
Die target import rommelaars. Wanneer doen ze bij de auto sites eens de optie “alleen rechtsgestuurd” toevoegen. Dan kom ik die target bakkies niet meer tegen.
@azenomei: Dat moet natuurlijk “alleen linksgestuurd” zijn. Het is nog vroeg.
Zoekt naar tijgerzaag en lasmachine ..
Hoor nu al slechte dingen over target, vraag me af hoe zo een bedrijf dan overleeft.
Bij Target zijn het zeker rommelaars, echter wel met diepe zakken. Dat was al zo toen ze computers en electronica verkochten. Je moet zeker goed oppassen wat je daar koopt. De prijzen zijn echter wel vaak erg laag.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).