Lekkere dikke Porsche 911 Turbo S gespot

Auteur: , 35 Reacties

De eigenaar van deze gloednieuwe Porsche 911 Turbo S heeft er voor gekozen om zijn auto een persoonlijke twist te geven. Kijk bijvoorbeeld maar naar de stickers aan de zijkant.

Porsche 911 Turbo S gespot

Naast de stickers op de zijkanten, iets wat we wel vaker zien bij Porsches, heeft de eigenaar ook gekozen voor witte achterlichten. Iets wat wellicht niet iedereen even mooi zal vinden.

Iemand die goed kijkt zal ook de nodige gele details ontdekken. Er is niet alleen geel verwerkt in de stickers, maar ook de remklauwen en de letter S achterop zijn geel. En als ik me niet vergis zijn de velgen onder de Porsche ook niet standaard.

Een check bij de RDW leert ons dat deze auto een catalogusprijs heeft van bijna €238.000, dat zou betekenen dat er voor bijna €18.000 auto opties op deze auto zit. Alle foto’s die bartsmid gemaakt heeft kan je bewonderen op Autojunk.35 reacties

Het totaal plaatje ziet er toch wel erg strak uit! Alles op zich zou niet zo mooi zijn, maar alle bij elkaar is schitterend!
Velgen zijn die van de GT3..
Deze is echt wel dik ja.
Bizar hoe je met die kleine extra details een auto kan vernaajen.
Doe maar een GT3 dan.
Zo zonde
Toch een gewone 911 met stickers?
@norge: Vind een 911 Turbo S niet echt gewoon hoor.
18.000 euro aan opties is toch niet zo heel veel hoor als je de optielijst zie?
@borro4: nee idd, 18K is niet veel voor opties bij Porsche.
@borro4: Op het youtubekanaal van Drive hadden ze een test tussen een 911 en een Corvette. De waarde van de opties in de 911 kwam overeen met de waarde van een kale Corvette (wel in $ obv)…
@borro4: De turbo s heeft al heel veel opties standaard. Als je al deze opties op een gewone 911 wil ben je een veelvoud van 18k kwijt.
@fejjie: oke wist ik niet! Wij hadden voor een panamera s gekeken! En konden daar ongelofelijk veel opties voor aanvinken dus vandaar!
doe mij dan maar de vorige turbo of die daarvoor. dit model is gewoon niet mooi !!! deze al helemaal niet !!!
Totaal verprutst lijkt me beter passen dan “lekker dik”.
Die stickers staan wel op die porsche. Ik weet niet of ik er graag zo mee zou willen rondrijden maar het is wel leuk om naar te kijken.
@Hupke: Jij weet niet of je graag in een Porsche 911 turbo s rond zou willen rijden?
@thomasboot: volgensmij ging het deze veste man om de stickers die van mij ook wel weg mogen als ik een dergelijk dikke wagen zou hebben.
@thomasboot:

Ik weet niet of ik wel in een porsche turbo s met die stickers zou willen rondrijden.
Precies wat jweelden zegt dus.
Gadverdarrie
18k aan opties haal je sowieso makkelijk als PCCB (Porsche Ceramic Composite Brake) aangevinkt is. Vandaar ook gele remklauwen.
Tenzij ze overgespoten zijn, waar ik de eigenaar wel voor aan zie, hij plakt immers ook stickers op zijn 911…
@awesome: Porsche plakt zelf ook stickers op hun 911jes, eigenaar heeft gewoon goed gekeken naar de GT3 RS 4.0
@quattromeister: had ie er dan niet beter op kunnen wachten?
@awesome: Wellicht.
@awesome: Die zitten standaard op een turbo s de pccb’s…..
Die achterlichten gaan nog wel … maar die stickers/velgen liever niet…
Alles wat die eigenaar zelf heeft toegevoegd, doet afbreuk aan de auto. Moet je kunnen.
Als je dan toch gaat customizen, doe het dan zo! Vind ‘m wel geslaagd.
18k zijn alleen opties die affabriek zijn. Reken maar op meer opties. De velgen zijn bijv niet affabriek dus komen niet terug op catalogusprijs.
@Joerek: Dat zijn GT3 velgen, als je wat extra betaald kun je die ook wel onder een Turbo S geleverd krijgen. Ze zijn dus wel af fabriek.
Zeker niet slecht! Al dat negativisme weer. Lijkt op een grote verzamelplaats van supercar owners hier. Alhoewel ik dat ergens toch ten zeerste betwijfel. =) Misschien 1:24 ROTFL
@rrghost: welkom in het land van misgunnen. Vind je dat niet leuk verhuis dan naar Duitsland bijvoorbeeld. Neem mij dan wel ff mee (a)
Ik was voor een spannender kleurtje gegaan
Waarschijnlijk een van de beste auto’s op de markt, maar toch, 328.000 voor een veredelde plat geslagen Kever… Ik zou een halve ton besparen en een 458 Speciale bestellen.
@kazaluna: Sorry, zit er een ton naast. Dan maar een halve ton door sparen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).