Lewis Hamilton zegt sorry tegen Max Verstappen

Auteur: , 29 Reacties

'Sorry' seems to be...the hardest word...

Fight

Man man man, schrijven we vanochtend nog dat Max Verstappen misschien wat vaker in de spiegel moet kijken, steelt Lewis Hamilton zijn donder alweer. De Brit heeft naar eigen zeggen ‘sorry gezegd’ tegen de Nederlander in China. Maar voordat je zegt ‘zie je wel @jaapiyo, je weet nix!’; de excuses hebben vooral betrekking op het feit dat Lewis Max na de race betitelde als een penishoofd (video). Voor wat betreft de touché op de baan laat Lewis liever in het midden wie er nu de schuldige was #sorrynotsorry.

Voor Lewis was het naar eigen zeggen desalniettemin belangrijk even met Max te praten om het onderlinge recsept intact te houden, zo laat hij optekenen door Autosport:

I saw Max just now, and I said to him, I think it’s always good to show respect, and regardless of whether I’m the older driver, I felt it was important that I went to him. So as we were signing just now I just shook his hand and said, ‘I’m sorry about the last race’. Regardless of whether it was his fault or my fault, it doesn’t really matter, it’s in the past. Hopefully that sign of respect shows a lot, and helps you kind of turn the pace and move forwards racing each other. I think that’s important between drivers.

Over Max’ respons blijft de Brit vaag:

I don’t really know, there was a lot of noise, but he acknowledged me.

Wel heeft LH44 nog een waarschuwing voor ons media-types in petto. In het vervolg zal hij beter op zijn woorden passen. In het Verenigd Koninkrijk doen ze, in ieder geval voor de Bühne, wat moeilijker over schunnig taalgebruik op TV:

I’ve been pretty good in all these years, I think that’s the first time I forgot the cameras were kind of there! You’ll have less to write about. I don’t know if that’s worse for the fans. I would say naturally for the media it gives you more fun stuff to write about.

Inderdaad Lewis, inderdaad. Op de redactie hopen we dan ook stiekem dat Lewis en Max nog menig robbertje uit zullen vechten met elkaar. Op de baan, naast de baan, in de Octagon…29 reacties

‘zie je wel @jaapiyo, je weet nix!’

Quoted for Truth Jaapiyo ! Maar Max kan wel wat leren van je zelfreflectie :)

PS: maar ff zonder gein, vooral doorgaan Jaapyio, ik kan je schrijfstijl wel waarderen …
@dawwg:
Meningen verschillen daar dan over: ik vind Jaapyio en ikschrijfookoverautos de minste van deze site.
Juist door de schrijfstijl.
@zegheteens: Mee eens, maar zij durven wel duidelijk hun eigen mening/visie te ventileren. Dat is ook wel wat waard.
@unknown234: Meningen horen in de comments, niet in een artikel.
@babybenz: Precies!
@babybenz: Zeg het eens, wat is je ontgaan in de naam “autoBLOG”? Door de subjectieve schrijfstijl worden interessante meningen en opinies gedeeld, welke je op neutrale nieuwssites veel minder hebt.
@unknown234: Eigenlijk zijn “zij” dus weer net zoals onze Max. Lekker rebels met een eigen mening, en daar houden wij van!
@piquet1986: als iemand me nou eens in dezelfde adem met Max zou noemen op het circuit…😪
Heerlijke fotoshop weer in de headerfoto!
Die Lewis gaat maar door met de draak steken met Max…
@mashell: Joh, de beer gewoon los en Lewis is Max gewoon uit zijn tent aan het lokken net zoals Rico Verhoeven voor de wedstrijd de tegenstander stevig intimiderend ‘kom maar op’ in de ogen aankijkt. Go Max! :-)
3de bericht vandaag van onze redder maxus christappen
@gove: Dat is net zo grappig als Arrogander Penthouse en De Jessias!

OT: aanloop naar GP is er vaker nieuws. De ‘Televaag’ staat al op 6 vandaag. Op zich ook niet gek: er zijn diverse officiële interviews geweest vandaag, dus komt er automatisch meer nieuws.

Als Alfa Romeo de nieuwe MiTo, Giulietta, 166 of een ander nieuw model onthult, krijg je het z.s.m. te zien!!!!
@willeme: alleen in Arrogander om te janken. Gluiperd.
@willeme: sorry mijn gevoel voor humor is blijven hangen op het zelfde niveau als toen ik 12.
o.t. vindt het nog steeds een irritante vent
Wat een heisa en gezeik om niets. Hij zei “dickhead”, nou en? Mag er niet meer gescholden worden? Mietjes..
@str8six: foei! Je zei mietje
@deora: Ha! Jij ook! ;-)
Van mij mag Max Lewis er elke wedstrijd uitkegelen!
via Android app
@ericc: gelukkig was het andersom!!
Penishoofd wuhaha
Who cares, next.
@cpp1: wat zeg jij nou? Hamilton heeft wel op tv “dickhead” gezegd hè. Jij was toch diegene die er zo’n probleem mee had dat Olav Mol het woord “fucking” in de mond nam? Dat van Mol was alleen in Nederland te horen dat van Hamilton ging de gehele wereld over dus ik had eigenlijk wel verwacht dat je hele wereld ingestort zou zijn. Of meet je gewoon met 2 maten?
@rhellema: Nee dat was ik. maak me er niet zo druk om heur. Ben alleen wel bang, dat als max nog een race uitvalt, het hele kampioenschap lastig gaat worden. Ik zei Zondag, dat het beter is voor maxie om de grote jongens nog even te vriend moet houden. Door alleen minder laconiek te zijn na incidenten zal al helpen. Ik zie de NOS vandaag de grand prix van China aankondigen. Super tof dat het daarna enkel over max zijn race van vorig jaar ging, maar Er stond gewoon Het straten circuit van Shanghai.. Onze Media is niet serieus te nemen tav Ves. De Britse, Duitse en Italiaanse zijn veel belangrijker. Die kunnen van de snelle rebel plots de snelle duivel of erger creëren. Daar gaan al je credits bij de topteams. Kortom, het zijn allemaal getrainde media engeltjes opzoek naar meer pace. Met minuscule uitschietertjes zoals deze.
Tactisch slim van #44 omdat je niet wilt dat er een coureur met mogelijke rancune tegen jou op dezelfde baan rijdt de komende races. Hamilton kan na zijn race carriere als mogelijke engelse diplomaat aan de slag….wellicht!?
@iphonistvongates: Ik denk dat de twee heren elkaar heel goed begrijpen. Dat met die rancune zal wel meevallen.
Ik kan het wel waarderen, de uitspraken als de adrenaline nog in je lijf zit EN een diplomatiek vervolg.
Een echte racer knalt er wel eens iets uit, maar als volwassen vent nuanceer je dat later ook weer.
Top. Next.
Lil’ Lewie is weer lekker slim bezig.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).