Liberty Walk maakt Honda NSX tandje extremer

Auteur: , 13 Reacties

De NSX werd voor een nieuwe behandeling door Liberty Walk aangepakt. Dit keer extremer in vergelijking met de vorige creatie.

De Japanse tuner heeft er letterlijk een racer voor op de openbare weg van weten te maken. Traditioneel kreeg de creatie een dikke bodykit aangemeten en werd de Honda nog op tal van andere punten aangepakt. In tegenstelling tot de eerdere NSX van Liberty Walk, kreeg deze nieuwe NSX wél een popnagel-behandeling.

De NSX werd daarnaast voorzien van een nieuw uitlaatsysteem, een spoiler én negatief camber mocht niet ontbreken. De auto is helemaal zwart met zwarte Forgiato Maglia ECL-wielen. Liberty Walk bewijst dat black on black in sommige situaties nog wel door de beugel kan.

Een Japanse auto die door een Japanse tuner is aangepakt. Dat vraagt om een Japanse fotolocatie. Liberty Walk koos voor de populaire Tsukiji vismarkt in Tokio om nachtelijke plaatjes te schieten van de NSX. De Honda NSX komt met een 3.5 liter twin-turbo V6 op een hybride aandrijflijn, goed voor een gecombineerd vermogen van 573 pk.13 reacties

Vanaf een afstand en met mijn lenzen uit vind ik die creaties van LB altijd wel dik uit zien, maar zodra ik de details en de afwerking zie loopt me het gal in de mond.
Ik zag em voorbij komen in een vlog van JP, die was op die tokyo auto salon. Dik apparaat!
Zelfs in LB-trim kan de NSX me niet bekoren.
Normaal vind ik LW echt wanstaltig, en eigenlijk hier ook weer. Maar dit is eigenlijk wel precies wat de oersaai en klinisch gestylede NSX nodig had: een bruut uiterlijk. Waar Honda compleet doorslaat bij bijvoorbeeld de Civic Type R hebben ze het bij de NSX veel te voorzichtig aangepast. Ik vind het wel gaaf.
@TimmiX: Precies dit. Waar je van een 458 afmetingen blijven, leent de NSX zich perfect voor dit soort fratsen.
@phaeton: van een 458 af moet blijven. Eigenlijk klopt het wel… Als je er van af blijft als LW zijnde, blijven de afmetingen ook intact…
Over het algemeen vind ik de creaties van LB niet echt wat. Maar deze ziet er wel bruut uit. Dit zal ook wel komen door de sfeer die gecreeerd is. Lekker sinister
Van veraf oogt het altijd enorm bruut, totdat je vlakbij staat en de popnagels ziet, dan denk ik altijd meteen: “wat een cheapo dat ie het niet fatsoenlijk heeft laten plaatsen”
Doe mij de eerste maar, ook in het rood.
Hij kan het goed hebben. Standaard toch een beetje saai.
Wat zonde!
Heerlijk dik!
“black on black in sommige situaties nog wel door de beugel kan.”

Waitwut, wat is er gebeurd dat black on black “door de beugel” kan? Black on black is de enige combo die je zou willen toch?😎

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).