LOL: voetballer laat Lamborghini bij club achter na transfer

Auteur: , 13 Reacties

Wanneer je écht niet om geld geeft.

LOL: voetballer laat Lamborghini Huracan bij club achter na transfer

Het is inmiddels alweer even geleden sinds de Senegalese profvoetballer Diafra Sakho de Londense voetbalclub West Ham verliet. Begin dit jaar kreeg de spits de zak na tegenvallende resultaten. Hierop verliet hij het kille nest voor een avontuur in Frankrijk. In Rennes moest hij zijn heil maar gaan zoeken. Bij een dergelijke verhuizing komen natuurlijk de nodige voorbereidingen en afrondingen kijken. Daaraan lijkt Sakho lak te hebben gehad.

Zoals gezegd verliet de Senegalees de Britse ploeg in januari. Na enkele maanden begonnen ineens allerlei vragen van fans en personeel op te borrelen, want nog altijd stond de Lamborghini Huracan (rijtest) voor de deur van het verouderde trainingscomplex van de ploeg, zo schrijft de Daily Mail.

De Britse krant gebruikt dit merkwaardige voorbeeld als het perfecte voorbeeld van de huidige toestand in het Engelse voetbal. Volgens hen worden er astronomische bedragen uitgegeven aan spelers die in werkelijkheid helemaal niet zo bijzonder goed kunnen spelen. De voetbalclubs zouden niet om kunnen gaan met de gigantische televisie-inkomsten die ze jaarlijks overgemaakt krijgen. De situatie rondom de achtergelaten Lamborghini van Sakho is het toppunt van het circus. Immers, deze middelmatige speler – die in zijn vier seizoenen bij de ploeg niet verder kwam dan 24 goals – verdiende blijkbaar zoveel dat hij niet eens overwoog zijn Italiaanse stier van minstens 200.000 pond te verkopen.

Overigens, de afgebeelde Lamborghini Huracan is niet eens de auto in kwestie. Je kijkt nu naar de Huracan die Sakho twee jaar geleden tegen een muur parkeerde. Na zijn ongeval koos hij nogmaals voor de Italiaan, maar dan in een oranje tint.

Het is trouwens niet de eerste keer dat een voetballer zijn auto bij de club achterlaat. Enkele jaren geleden was het bijvoorbeeld raak in Spanje.

Met dank aan Arjen voor de tip!13 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Bovenste foto is best misleidend. De oranje lambo in kwestie betreft een Oranje Aventador SV 😅
Sakhoju zeg, wat een grammatica weer!
“In Rennes moest hij zijn heil maar gaan zoeken.”

“Man bijt hond”
Ik laat ook altijd mijn leaseauto achter bij mijn werkgever een nieuwe krijg of als ik verterk. Goede kans dat Sakho het auto regel gedoe had uitbesteed aan een zaakwaarnemer en juist die hier heeft lopen slapen. Niet zozeer de clubs en spelers krijgen teveel geld, maar vooral de managers, makelaars en zaakwaarnemers.
@mashell: Net zoals in alle sectoren eigenlijk.
Foto van de huidige auto kon er niet vanaf voor het artikel want hij stond er pas een paar maanden.
zijn de komkommers nu nog niet uitgebloeid?
@qoekje: het was dit of een artikel over het regeneratief veiligheidsgordel systeem wat men bij Toyota in de Prius wil implementeren.. je begrijpt wel waar mijn voorkeur voor uit zal gaan…
@qoekje: Neen, de mijne staan nog in volle bloei, groei.
Voor alle duidelijkheid, de groente.
Het is omdat er zoveel leeghoofden betalen om voetbal te kijken terwijl het kwijl net niet uit hun mond druipt.
@jannemaneke: ik zie ze wel eens schuimbekken.
Een héél verhaal met niet écht een inhoud..
of de ‘verscholen’ inhoud gaat over de geldstroom in het voetbal wat al jaren ronduit belachelijk is?
De Lambo is net zo verouderd als het stadion. Bovendien krijgt de speler in Frankrijk een Renault Leave. Dat doet je Lambo snel vergeten…… En wat moet je daar met een rechts stuur?
Gisteren nog op Radio 1.. een op de drie profvoetballers is binnen 5 jaar failliet, zoiets dacht ik

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).