Maagdelijk witte Maserati Ghibli komt ons opfleuren

Auteur: , 9 Reacties

Uiteraard heeft Maserati niet alleen de nieuwe Quattroporte en GranTurismo MC Stradale meegenomen naar Frankfurt, maar ook de gloednieuwe Ghibli. Zoals je kan zien is dit spierwitte exemplaar vergezeld van een wulpse dame.

Maserati Ghibli @ IAA 2013

De Ghibli zal het moeten opnemen tegen de 5 Serie, A6 en E-Klasse, maar dan uiteraard wel de versies met dikke motoren. Maserati heeft voor de Ghibli drie motoren beschikbaar. Een 3.0 V6 dieselmotor met 275 pk en geblazen V6 benzinemotoren met 330 pk/500 Nm of 410 pk/550 Nm.

De vernieuwde Quattroporte, nieuwe Ghibli en Levante (SUV) moeten er voor zorgen dat Maserati op termijn (2015-2016) 50.000 auto’s per jaar verkoopt. Eind augustus had Maserati ruim 20.000 orders binnen, maar niet al die auto’s zullen dit jaar worden uitgeleverd.

Qua afleveringen/verkopen verwacht Maserati dit jaar op 16.000 auto’s uit te komen. Vorig jaar bleef de teller steken op 6.300.
9 reacties

Die voorkant is erg geslaagd, de koplampen zijn wat wennen (ook die van de Quattroporte trouwens) maar wel een mooi lage neus.
Alleen de achterlichten doen mij wat Hyundai/KIA aan. Ik weet niet waarom maar ze zijn uit verhouding met de agressieve voorkant.
Dat ding is echt mooi!
Die meid staat alsof ze zwanger is.

Geweldige auto! Maserati blijft mijn lievelingsmerk
ik vind deze mischien wel mooier dan de quattroporte !
Wulps? Wat een skelet dat mens
@civic1990: Als contrast met de wat zwaar ogende Maserati.
Bloedjemooi! Die Ghibli is echt top!
Ik zie deze liever dan de Quatroporte. De verhoudingen kloppen mijn inziens beter.
Dat willen we zien Autoblog, in plaats van al dat 14% geneuzel…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).