Maak je gloednieuwe Flying Spur op smaak

Auteur: , 15 Reacties

Het is nuttige tijdsbesteding.

Bentley Flying Spur W12 '19

We zijn heel benieuwd hoe vaak configurators eigenlijk gebruikt worden door mensen die daadwerkelijk die desbetreffende auto willen gaan kopen. Het is voornamelijk een leuke tijdsbesteding als je tijd over hebt. Tenzij je voor Autoblog werkt, dan mag je het in de baas zijn tijd doen.

Vorige week besteedde collega @RubenPriest zijn tijd om zijn ideale Audi Allroad samen te stellen, deze morgen heeft ondergetekende het genoegen om de configurator aan te mogen slingeren van de gloednieuwe Bentley Flying Spur.

Bentley Flying Spur W12 '19

Het voordeel bij een Bentley is dat de keuze enorm is, alhoewel we de verwachtingen een klein beetje moeten temperen. Nog niet alle kleuren lijken beschikbaar te zijn. Er zijn er namelijk maar een stuk of 30 beschikbaar. Normaliter is er keuze uit ongeveer 10 ‘Blacks’, ‘Greens’, ‘Whites’, ‘Greys’, ‘Reds’ et cetera. Je kiest zeg maar eerst je kleur en dan precies welke tint je van die kleur wenst. Nu dus nog even niet. Overigens gebeurt het vaker dat de configuratiemogelijkheden (leuk woord voor galgje) pas wat later worden uitgebreid, als de productie eenmaal lekker op gang is.

Bentley Flying Spur W12 '19

Het leuke is natuurlijk dat je het zo elegant, sportief, klassiek of fout kan maken als je zelf wil. Grote kans dat de meeste exemplaren die de fabriekspoorten verlaten, keurig zilvergrijs zijn met een zwart interieur. Maar dankzij de configurator weet je dat het absoluut niet aan Bentley ligt. We hebben alvast een paar variaties bedacht die je kunt zien op de foto’s. Mocht jezelf te veel vrije tijd hebben of echt een hekel aan je baas, de Bentley Flying Spur configurator vind je hier.

Bentley Flying Spur W12 '1915 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Zo als op de headerfoto. Of de 1e. <3
@toyotafortuner: Inderdaad, alleen dan zonder de rode remklauwen. Ik kan dat op een Conti GT (V8) wel waarderen, maar heeft een FS niet nodig..
Op de header, dat is British racing green? Het verbaast me steeds wat een goede kleur dat is. Deze kleur kan bijna elke auto hebben en maakt bijna elke auto echt mooier.
@viezefreddyw: net als donkerblauw, ik moet de eerste lelijke donkerblauwe auto nog tegenkomen. Ik wil zelfs stellen dat een Multipla of een Rodius er beter van gaat uitzien.
@Gulli: Nou moet je ook niet gaan overdrijven :)
@viezefreddyw: snap ook niet dat donkergroen zo uit de gratie is geraakt. 20 jaar geleden was het (samen met donkerblauw) een hele populaire kleur.
Doe mij die groene maar. Heerlijk exemplaar!
Ik heb geen gloednieuwe Spur. En had ik er wel 1tje, dan wassie al op smaak, dat was dan al gedaan. Door anderen welteverstaan, daar zou ik dan mijn mensen voor hebben.
Je denkt toch niet dat ik fysieke arbeid ga verrichten? Kom op zeg, het idee….
Jammer dat ze de achterlichten geen nieuwe vorm hebben gegeven zoals.bij de GT
Zelf is zitten puzzelen, zitten gave kleuren in het gamma! (althans op mijn scherm komt het er fraai uit).

Overigens kuddo’s naar Bentley, zelden zo’n goeie en uitgebreide configurator gezien. Als je bijv. de B&W audio set aanklikt, zie je het ook echt veranderen (wat vaak niet is). Kunnen veel merken nog wel wat van leren!
British Racing Green graag met als interieur een sausje van cognac en leer.
Zeer fraaie auto. Gisteren had ik het al even over configurators die leuk zijn om mee te spelen. Die van Bentley (en Rolls ook overigens) vind ik wel goede configurators. Veel keuzemogelijkheden en de opzet van de configurator is ook goed gedaan. Zo blijft de auto telkens in beeld en zie je dus ook meteen wat er verandert. De Duitse merken bijvoorbeeld pakken dat verkeerd aan. Als je opties aan vinkt, moet je telkens naar boven scrollen om te kijken wat er is aangepast.
Goeiemorgen die rode! Dat blacked out met een felle kleur is niet echt toepasselijk bij deze auto, maar wat is het mooi!

Sowieso zou ik dat blacked out pakket nemen. Ik vind die chromen frutsels toch net even de overhand nemen.
Donkerblauw, beige leder, 21 inch gepolijste velgen, walnoot hout en het slimme Bentley schermpje.

Wie de hele configuratie wil zien: E7JFRSZN
Deze auto kan er heel goed uitzien…maar ook ontzettend fout voor mensen zonder smaak…
Ik vond zelf de ‘standaard versie’ best fraai, zoals op de eerste pagina van de configurator en op de eerste foto’s hier: https://www.autoblog.nl/nieuws/officieel-de-nieuwe-bentley-flying-spur-is-hier-125483.

Misschien de vegen een maatje kleiner.

Toch, als het tijd is voor een Bentley.. dan maar in één keer goed….

https://www.bentleymotors.com/content/dam/bentley/Master/World%20of%20Bentley/Mulliner/Hero/Grand%20Limo%203qtr%20Front_web%201920×805.jpg/_jcr_content/renditions/original./Grand%20Limo%203qtr%20Front_web%201920×805.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).