Man betast achterlicht Porsche Macan S Diesel

Auteur: , 13 Reacties

Hmm, dus zo voelt zo'n lampunit..

Voelen is weten

Porsches aanwezigheid in Genève staat met de 919 en 911 RSR nagenoeg geheel in het teken van de racerij. Om toch nog iets relevants op het vlak van personenauto’s te doen hebben ze nog een Macan S Diesel meegenomen.

En dat was geen slecht idee, aangezien hun SUV-tijgertje zich sinds zijn introductie voornamelijk aan de andere kant van de oceaan heeft laten zien, in Tokyo en Los Angeles. De Macan S Diesel haalt 258 pk en 580 Nm uit zijn 3.0 V6 zelfontbrander. Een stuk minder dan de nagelende Panamera, maar ja, die wordt dan ook iets hoger gepositioneerd.

De stoere offroadfiets hadden ze in Stuttgart gelaten trouwens. Het interieur van de Macan is…bruin. Zou jij een dergelijk interieur in je auto bestellen?
13 reacties

Hé meneer, je moet bij de voorlampen zijn! Die kan je wel stelen!
@mdemooistelettervanhetalfabet: je hebt gelijk, sorry
Betasten (omdat: gleuf).
Identieke uitvoering stond vandaag even bij Porsche Amsterdam en dat zag er bijzonder fraai uit; verhoudingen van de Macan zijn goed gekozen!!
Als ik die achterlichtjes zo bekijk zou ik er ook wel even aan friemelen.

“goh, wat een geinig vormpje”. Ik hoor het mezelf al helemaal denken.

Ik heb het verder niet zo op SUV’s maar voor een tractor is ie best fraai
Ik vind persoonlijk die oude donkerrode leerkleur van Porsche wel lekker retro
Porsche-o-fiel
In Duitsland vrachtwagens vol Macan’s gespot (twee weken geleden opweg naar de Alpen) wordt echt een toppertje denk ik! Meer Porsche dan een cayenne
Het lijkt wel of ze de achterlichtunits hebben aangepast omdat ze anders te veel op die van de Fiat Croma zouden lijken. Ik vind ze wel stoer zo. Beter dan van die uitpuilende exemplaren vind ik in ieder geval!
Lekker kontje blijkbaar, op foto 9 zit er ook al iemand aan..

Prachtig interieur trouwens, zou ik zo bestellen!
Ah, dat is nummer twee die ik vergeten ben te bekijken gisteren. Nou ja, weinig aan gemist denk ik.
Dat is typisch Porsche: zeg je per ongeluk koffieboonbruin zou wel mooi zijn dan wordt ook echt alles van stoelen, dashboard, dakhemel tot stuur koffieboonbruin. Alles oder nichts, lijkt hun motto te zijn als je om wat kleur vraagt.
Schitterend :-) Autoblog ftw!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).