Manager Schumacher: “Michael blijft vooruitgang boeken”

Auteur: , 18 Reacties

Het gaat weer een klein beetje beter met Michael Schumacher, al moeten we dat nieuws volgens manager Sabine Kehm wel in de juiste context zien. De Duitser is namelijk bij lange na nog niet de oude, voor zover hij dat ooit nog zal worden.

Schumacher blijft knokken voor zijn herstel

Elk positief bericht over de toestand van de zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 is meegenomen, maar laten we realistisch zijn: de kans dat we hem ooit nog in het openbaar zien is uiterst klein. Schumacher lag ruim een half jaar in coma en werkt sinds september thuis, in het Zwitserse Gland, verder aan zijn herstel.

Kehm was vrijdag te gast bij Uhren, een horlogemaker die Schumacher ook na het ongeluk trouw is gebleven. Daar liet ze opnieuw weten positief te zijn over zijn revalidatie. “Ik ben blij dat ik bekend kan maken dat Michael vooruitgang boekt, al moeten we er daarbij wel rekening mee houden dat hij zwaar hersenletsel heeft opgelopen”, aldus de Duitse. Ze benadrukte vervolgens dat voorlopig nog niet duidelijk is of en wanneer Schumacher helemaal zal herstellen.18 reacties

Ik vraag me wel af wat de vooruitgang is
@agera: idd. Snap gewoon niet waarom ze niet vertellen hoe hij er aan toe is.
@sleurs: Er zullen wel financiële belangen aan vast hangen…
@venividivici: wat is het financiële belang bij het niet vertellen van de stand van zaken? Lijkt me nou niet echt desastreus dat er verteld word dat hij weer kan lopen bijv.
@agera: idd ik vraag het me ook af wat nu de vooruitgang is.
Maar elk goed bericht is mee genomen
Blijf dit een lastig ding vinden… Natuurlijk heeft Michael en ook zijn familie recht op privacy, maar het zou een hoop speculatie voorkomen als ze gewoon concreet vertellen hoe hij er aan toe is. Zij ze dat verplicht ? Nee zeker niet, maar zn fans die jarenlang alle merchandise hebben gekocht hebben er ook deels aan bij gedragen dat hij deze uitgebreide zorg kan krijgen. Nogmaals, het blijft lastig…..
Misschien willen we liever de droom in stand houden.

Heeft ook geen waarde om te weten hoe veel of weinig hij nu kan.
Tja .. Dat moet ze wel zeggen .. Dan lijkt het net of ze nog nuttig is .. Bedankt hè manager ..
@lincoln: schoft
@clarkson: oh oh wat een ramp van een reactie, hè..
@clarkson: pssst vliegtuig kopen?
Gewoon vertellen hoe ie er nu aan toe is, of gewoon je bek houden. Danke sehr!
Het feit dat ze niet de exacte toestand gaan mede delen is omdat het nog steeds een ernstige zaak is.

Als hij voor 50 procent de oude was, hadden ze dat al lang mede gedeeld. En dat is niet erg dst ze dat voor hun houden. Laten we ons de Schumi onthouden als de held die hij was, niet hoe hij nu is. Daarbij is de weg naar revalidatie bijzonder lang.

Dat respect vind ik belangrijker dan weten hoe hij er aan toe is. Zo lang je niets hoort, is het niet best. Als het beter gaat, horen we het van zelf. Waarvan akte.
Iedereen denkt er al hetzelfde over. Wat kan je verder zeggen? Er Is geen nieuws want iedereen weet inmiddels dat schumi gewoon een kasplantje Is. Maar wat zou het mooi zijn als hij over een half jaar opeens weer vrolijk buitenloopt…
Ookal zien we schumi nooit meer terug. Ik wens hem en zijn familie het beste. Dat ze ondanks alles nog van elkaar kunnen genieten!
Ik hoop voor hem dat hij er nog enigszins bovenop komt en een waardig leven kan leiden, en niet lijden.

Wat mis ik trouwens de tijd dat hij in de rode formule 1 auto met jankende V10 reed, zoals hierboven op de foto.
@clioracing: Dat waren nog eens mooie tijden.
Klink misschien niet leuk maar is het niet beter voor de man om hem gewoon uit z’n lijden te verlossen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).