Max Verstappen haalt in Breda heel veel mensen in

Auteur: , 27 Reacties

En hij rijdt niet eens hard...

Max is de finish

Max Verstappen is vandaag in het zuiden van het land. Hij doet namelijk mee aan de Wings for Life World Run. Niet als renner, maar Max is de rijdende finishlijn.
Hoe zit dat dan? Nou, let op, ik ga het vertellen.

De Wings for Life World Run is is een bijzondere hardloopwedstrijd, want er is geen finish. Die wordt namelijk bepaald door een rijdende finishlijn. En het is niemand minder dan nieuwbakken Red Bull-coureur Max Verstappen die in Breda als rijdende finish fungeert.

Om één uur begonnen de sporters, hardlopers maar ook mensen in een rolstoel, aan hun rondjes. Het doel is duidelijk: zo lang mogelijk voor de zogeheten ‘cather car’ van Max Verstappen blijven. Want als hij je inhaalt, dan zit jouw wedstrijd erop.

Max vermaakt zich enorm. De PSV-fan haalt namelijk aan de lopende band mensen in. Dat doet hij normaal ook, maar zo veel als vandaag niet.

“Ik ben nu de eerste renners aan het inhalen”, vertelde hij vanmiddag. En dat voelt lekker: “Mensen inhalen is altijd goed, normaal haal ik er niet zo veel in.”

De Wings for Life World Run wordt gesponsord door Red Bull. Dat is dan weer een nadeeltje van zijn nieuwe contract, dat je niet naar de kampioenswedstrijd van je voetbalclub kan kijken, maar met 15 kilometer per uur door Breda moet rijden. Hopen dat hij volgende week wat harder gaat!

UPDATE: PSV wint!27 reacties

In de Jumbo reclame rijdt die in een VW Golf, bij het Red Bull event rijdt die een BMW. Denk dat de Infinity importeur hier niet echt blij mee is….

Hij is wel lekker onderweg !! :up:
@baan: Infinity is alleen geen sponsor meer van RBR…
@dennisjuh95: Infiniti*
@baan: Infiniti is sinds dit jaar geen partner van Red Bull meer, dus dat zal wel meevallen.
@baan: En als je goed oplet zie je dat hij in de Jumbo reclame zn boodschappen in eerste instantie nota bene in een audi A3 gooit
@bazzelijn: jup ik had gehoord dat die golf gti gestolen zou zijn waardoor ze op de volgende opnamedag een andere auto nodig hadden, de a3 dus.
@autofanaat: Kijk, dat wist ik niet. Zo leer ik nog eens wat op de zondagmiddag
PSV!!!! Hahaaa, die jongen heeft smaak.
@edjehaze: Laat die paupersport lekker waar die hoort en niet op AB a.u.b….
@dawwg: dan zijn wij wel een pauperland zeg……
@dawwg: hahahahah, lees wat je zegt.
Er zijn wel ergere dingen schat ik.
Dat je niet harder als 15 mag daar zou ik me zuur aan ergeren
Zou een leuke dag zijn voor sommige andere coureurs om is iemand in te halen.
In zo een BMW zit toch live TV tegenwoordig. Als je toch maar 15kmh rijdt kan je makkelijk even voetbal kijken. Anders pak je gewoon je telefoon
@mrrallycross: sowieso hebben ze ook nog een radio. Kleine moeite om even Radio 1 Langs de Lijn op te zetten
@mrrallycross: Max heeft vast toch wel een Ziggo Mobiel TV abo gesponsord gekregen ??? Aan de andere kant: zelfs met 15km/u kun je iemand doorrijden, dus liever niet :)
Haha leuk artikel!
Ik vind deze aanpassing wel echt zeer creatief verzonnen. Met een dikke bak achter de meute aan cruisen en als je gepasseerd bent ‘ben je af’. Zo zet je een (relatief) oninteressante sport toch in een veel beter daglicht.
@thoisss: Het is niet echt een sport, maar een sportieve goede doelen actie, waarvoor chapeau.

Max begint rustig (met 15km/u) voor Red Bull, een goede start, voor een goed vervolg. Sponsorwerk is part of the deal, dan is dit in iedergeval één van de betere side-jobs.
Dat is geen na deeltje van zijn nieuwe contract.
Hij trainde hier al ruim een maand geleden voor, en toen had hij geen nieuw contract…
I.p.v. dat de schrijver dat rel voetbal, langzaam rijden erbij haalt en catCher car schrijft. Schrijf dan iets over dat het voor een goed doel is voor geld inzameling voor dwarslaesie onderzoek én om voor deze mensen een prettiger leven te creëren. DAAROM lopen de mensen die wel kunnen lopen voor degene die het niet meer kunnen!! Dus ik vind het tof dat Max dit doet en dat heeft 0,0 met contractregels te maken!
@venividivici: en is Wings for Life niet opgezet door Red Bull?
@sportevo: Ja dus? Wat is je punt?
@venividivici: stukje aanvulling misschien? Ben het namelijk eens met je stukje.
@nicolasr Ik denk ‘catcher car’.
Ik denk dat hij mensen op het circuit inhalen leuker vind
Sympathiek joch en dat scheelt toch in deze wereld. Hoewel Sainz en Kvyatt of kivi jat zoals de Televaag hem noemt hier wellicht anders over denken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).