Max Verstappen is van wereldklasse in FIFA

Auteur: , 29 Reacties

Hij kan ook alles die jongen.

VER

Ze zijn zeldzaam, maar soms heb je even van die momenten waarop je de tijd kan nemen over de belangrijke vragen in het leven. Een van die vragen is ‘wat maakt de ene coureur nou sneller dan de andere?’. Bij veel andere sporten kan je namelijk wel vaak beredeneren waarom iemand goed is, bijvoorbeeld omdat ze veel spiermassa hebben, groot zijn (bij basketbal en volleybal), of misschien juist klein (jockey). En zelfs de ‘softere’ skills zoals een goede techniek zijn vrij rap duidelijk. Zo ziet iedereen wel dat de balaanname van Frenkie de Jong net wat sierlijker, soepeler en beter is dan die van Carsten Jancker.

Bij coureurs en vooral die op het hoogste niveau, zijn de verschillen echter zo klein dat het moeilijk te zeggen is wat nu net die laatste tiende winst oplevert. Zeker nu de verschillen qua gewicht door de FIA grotendeels gemitigeerd zijn. Je kan wel een paar dingen opmerken. Ten eerste: vrouwen zijn tot op heden minder goed gebleken dan mannen (*duikt weg voor de deegroller*). Ten tweede: als coureurs ouder worden, verliezen ze vaak wat pure snelheid, met name over één ronde. Ten derde: als coureurs een dikke klap op hun harsens krijgen, zijn ze daarna soms langzamer (Felipe Massa, Karl Wendlinger). Mijn huidige hypothese: er zit toch wat in de harsens/zenuwbanen van de besten waardoor ze nog sneller en beter kunnen reageren op de input die de auto geeft…Maar is dat dan ook een transferable skill?

Misschien wel als we kijken naar de prestaties van crgb0i007 crgboy007, aka Max Verstappen, in FIFA. Persoonlijk vond ik het leuker om zelf te voebelen en heb ik FIFA snel afgeschreven toen de lol van het neerhalen van de keeper eraf was, maar iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Max bijvoorbeeld is een fervent FIFA-speler. Een goede ook zo blijkt, want volgens kwaliteitspublicatie futwiz was MV33 in december van vorig jaar zelfs de nummer 14 van de wereld in de discipline FUT (FIFA Ultimate Team) Champions. Kennelijk was er die maand nog weinig te doen op de fabriek in Milton Keynes. In de andere maanden staat ‘Emilian Vestino’ wat lager op de lijstjes, maar ook in maart van dit jaar stond hij nog in de top-100. Het zit dus wel snor met het reactievermogen en de oog-handcoördinatie van VER.29 reacties

Alsjeblieft zeg! Wat boeit dit nieuws nou.
@mausk: Er wordt wekelijks over Kubica geschreven. Die is geen nummer 14 van de wereld. Er zijn miljoenen jongens die meer tijd hebben voor fifa. Erg knap dus.
@fmgarcia: fifa ultimate teams kunnen gekocht toch? Er zijn waarschijnlijk niet zoveel jongens op aarde die gemakkelijk zo een team kunnen aanschaffen.
@blackmilo: Denk je dat de rest in Max zijn divisie zijn team niet op orde heeft? Ik denk van wel namelijk.
@mausk: ontzettend goed onderbouwd en doordacht. Bron?
@mausk: en morgen bij de koffieautomaat: ‘wist jij dat Max verstappen keigoed is in fifa?’…
@brammetjedeb: heel die max verstappen doet mij sws weinig
@mausk: geintje jongen.
@mausk: jou waarschijnlijk niet een ander wel. Autoblog zou meer moeten segmenteren, zodat jij de berichten ziet die jou interesseren en een ander hetgeen ziet wat hem/haar interesseert. Of een filter inbouwen zodat je bepaald nieuws kunt uitschakelen. Maar tot die tijd krijgt iedereen hetzelfde nieuws voorgeschoteld. Leer er maar mee leve n.
@potjak: wordt een leuk filter: wél autonieuws, wél F1, géén spelcomputers, géén Albert Heyn folderaanbiedingen, géén SBS shownieuws…..
@560pk: alles uit 😉
@560pk: geen max verstappen
Dit heeft niet eens meer met F1, laat staan met auto’s te maken,
Pure clickbait omdat max verstappen in de titelfoto staat
@gitaarknul: De titel is inderdaad erg cryptisch en dekt de lading van het bericht amper.
@jaapiyo: Beetje flauw dat je alleen op het gedeelte van de clickbait ingaat. Over de relevantie heeft hij wel een punt. Maarja wil je ’t niet lezen, doe dan maar niet klikken.
@jaapiyo: laat ik het anders verwoorden:
In onrelevant arikel scrhijven om een bericht met max verstappen in de titel te kunnen plaatsen,
Wat ik opvat als clickbait ;)
@gitaarknul: de link met formule 1 is dat max Verstappen een formule 1 coureur is. Dit had je kunnen weten als je het stuk zou hebben gelezen.
Is FUT niet pay to win? Hij zal vast goed zijn, maar multimiljonair zijn zal vast meehelpen ;)
@grasvreter: De lol is er inderdaaf snel van afgegaan toen het Pay to Win werd. Je kan de beste speler ter wereld zijn maar als je tegenstander weetikveel hoeveel geld heeft uitgegeven en dan een zeldzame Ronaldo speler heeft die 4 kopballen uit corners scoort omdat die zo overdreven goed is gaat de lol er snel af. Voor de ‘normale’ FIFA-speler die geen honderden/duizenden euros wil of kan uitgeven is FUT zwaar verziekt en vrijwel onmogelijk om consequent te winnen.
@tiimoo: echt he laat staan al die domme scripted onzin met Dynamic difficulty momentum of zoiets hele spel is 1 en a fraude.
Het enige leuke aan het artikel vind ik nummer 14. De heilige Johan, zoals mijn vader zou zeggen. Zijn grote held. Een betere voetballer heeft hij nooit gezien.
@viezefreddyw: hij is dus niet meer onder ons?
@stefje: Johan niet nee.
Carsten Jancker… Hoe kom je erop. Dat vond ik nou een geinige voetballer.
En ik blijf toch een PES liefhebber…
Denk je bij de laatste stoot ook altijd aan Max? Weet je vriendin dat wel?
Zoveel Fifa? Hij heeft dus nog voldoende vrije tijd…
Shit zeg, ik ken ook mensen met een playstation, zo komt het wel erg dichtbij
“crgboy007” 😂😂 duidelijk van in de CRG-karting dagen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).