Mazda Hazumi Concept is natuurlijk rood

Auteur: , 7 Reacties

De naam klinkt als Katsumi, een Japanse androgyne naam die soms ook als artiestennaam wordt gebruikt, maar natuurlijk houdt Mazda het netjes met deze voorbode voor de nieuwe Mazda2.

Mazda Hazumi Concept

Met de Hazumi geeft Mazda een voorproefje op de komende Mazda2. In feite, denk het achterspoilertje, de centrale dubbele uitlaat, kleine spiegels, grote velgen, sportieve bumper en flics er af en je bent er wel.

Paar leuke motoriseringen er in en het B-segment heeft weer een leuk alternatief voor de gevestigde Europese orde. Toevallig presenteert Mazda in Geneve eveneens een nieuwe SKYACTIV-D 1.5 motor…

Opvallend is dat Mazda de laatste tijd erg vaak voor rood als introductiekleur kiest. Maar de modellen kunnen het hebben.
7 reacties

De rode kleur gebruiken ze bij mazda vaak als standaard presentatiekleur. Een jaar of 10,12 terug stonden op de autorai (*snik*) alle Mazda’s in dat rood, inclusief de RX8. Leuk hoor.

Dit dingetje ziet er ook leuk uit, ik zeg: doen!
Ok Mr. Mazda, als deze onder de 1000kg uitkomt en de MPS richting de 200pk gaat, zet ik hem op de stoep.
@Stefan-Venema:
en anders op de oprit?
Zozo, Mazda laat zich weer van zijn goede kant zien!
Leuk wagentje! Zeg Mazda, doe eens gek en maak ook een. MPS!
Ontzettend gave auto weer! Hopelijk laat Mazda veel van de sportieve, dikke looks heel op de uiteindelijke productieversie.
Eindelijk krijgt Mazda weer naam!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).