Mazda6 2.2 Skyactiv-D Skylease ook in 2015 20%-bijtelling

Auteur: , Geen reacties

Onlangs kregen de middenklassers van Mazda een facelift, nu weten we ook meer over de prijzen van de voor leaserijders meest interessante versie, de Mazda6 Skylease.

Mazda6 Skylease

Zowel de Mazda6 Sportbreak als sedan komen in drie voor de leaserijder interessante uitvoeringen, alle uitgerust met de 2.2-liter Skyactiv-D-dieselmotor met 150pk en een handgeschakelde zesbak. Alle versies zullen ook in 2015 nog genieten van 20%-bijtelling.

Onderaan de ladder vind je de Skylease, waarop 17-inch lichtmetaal, dual-zone climatecontrol en navigatie standaard zijn. Deze mag in het geval van de sedan mee vanaf 33.490 euro, de sportbreak kost 1000 euro meer. De Skylease+ voegt daar onder andere verwarmbare voorstoelen, de nodige extra veiligheidsvoorzieningen en digitale radio aan toe en krijgt een meerprijs van 1350 euro. Deze versie is uiterlijk te herkenen aan een sportiever uiterlijk met andere voorbumper, grille en led-achterlichten.

De meest luxueuze versie is de Skylease GT, met als extra’s een audiosysteem van Bose met 11 speakers, een volledig leren interieur, keyless entry en elektrisch verstelbare stoelen. Voor die geneugten moet je nog 1150 euro bij de prijs van de Skylease+ optellen, waarmee het totaal voor de sedan uitkomt op 35.990 euro en de Sportbreak op 36.990. Mazda verwacht de vernieuwde Mazda6 eind februari 2015 bij de Nederlandse dealers.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).