MCC Range Rover op zijn Amerikaans, maken of kraken?

Auteur: , 37 Reacties

Een grote hoge auto verlagen tot je 'gewoon' een station met hele grote wielen overhoudt. Dat is één manier om je hond in extreme luxe te vervoeren.

Wat beweegt mensen om een bepaalde auto te kopen? Vooral als het om SUV’s gaat komt deze vraag met regelmaat voorbij. Niemand jaagt zijn/haar 4×4 nog door de modder, laat staan dat ze bodemvrijheid van 30cm of meer benutten. Zelfs de gemeenste verkeersdrempels kom je over met half die afstand tot het wegdek. Is het dan de omvang van een Range Rover die zo aanspreekt?

Vergeet het Terrain Response-systeem en de gigantische aanloophoek. Zet hem omlaag en kom er gewoon voor uit dat je Range Rover nooit naast de gebaande paden zal rijden. Vandaag de dag concurreert een Range Rover met S-klasses, een XJ of zelfs Bentley Flying Spur. Ruimte voor de hond nodig? Dan ben je dus op de RR aangewezen. Velgmaatje 24 mag dan iets over de top zijn. Puntje bij paaltje is de Range op deze manier lang niet zo pretentieus. Buik op het asfalt en gaan.

MC Customs bouwt deze Range Rover om in Miami. Alle aanpassingen zijn cosmetisch, velgen van Vellano en wat tacky stickers.37 reacties

Nee.
@mcpeek: deze is idd te laag, maar kan dit soort auto’s opzich wel waarderen!
Toppunt van vermaak als tie vast blijf zitten op een verkeersdrempel.
ach jee .. de typisch Duitse tuning is de plas overgestoken ..
Doe mij dan maar zo’n oude Landcruiser….
Minstens zo exclusief en je kan er nog het terrein mee in.
@jrk68: Dat kun je met deze ook prima :) Wel even normale wielen monteren want dit is een beetje te!
Fout? Ja. Gaaf? Stiekem wel. Toch kom je hier alleen in amerika mee weg, ik europa is dit gewoon tikkie sjon.
Meh. Als je toch kan kiezen, neem ik liever de vorige versie.
Deze nieuwe Range Rover is echt bruut en mooi, gewoon maken.
En toch misstaat het hem niet
Bah, witte velgen! Alleen negers, voetballers en VAG petjes houden hier van.
@rufctr01: racist, maar je hebt stiekum wel gelijk;)
@ravi:
Hoe kun je voetballers nu discrimineren?
@rufctr01: en die kopen zo’n aso bak
Cool voor op de oprit, dat wel…..maar handig op onze wegen? Uuuumh…
Kraken
Kleuren combinatie is wel KEK
Stickers op remklauwen oogt goedkoop (bazaarstyle)
Velgen zijn wel mooi (onder een audi)
Ik ben altijd een liefhebber geweest van verlaagde suv’s. Deze is niet verkeerd qua laagte, maar de tuning is té amerikaans.
Heb deze RR nou 3 weken, maar ik maak m lekker vies in het weekend. Daar zijn ze ook voor gemaakt.
@ravi: Goede keus! Heb de nieuwe Range Rover nu een paar keer zien rijden, en ik vind het een prachtige wagen! Mijn naam zegt misschien wel dat ik een grote zwakte heb voor Duitse auto´s, maar die RR is gewoon een klasse apart.
@germancarsftw: Dankuwel! Ik vind het zelf ook een prachtige auto, en dat zeg ik eigenlijk nooit over SUV’s
Volgens ligt het eraan, waar je woont, je koopt zo’n car om exclusief over te komen.
Echter wanneer, je niet de enige meer bent met je nieuwe RR in je stad of dorp, dan ga je eraan knutselen.
Dan krijg je bv deze creatie, mooi is niet zo heel belangerijk, als het maar duur en apart is.
Typisch tuning voor mensen met een slechte muzieksmaak… Verstandig dat ze de ramen hebben geblendeerd. Ik vermoed dat anders niet iedereen wil mee rijden in deze wansmaak op wielen. Misschien in de toekomst kunnen autofabrikanten de koper een contract laten ondertekenen waarin verboden wordt om je auto op deze manier te verneuken. Dan komt dit niet meer voor. Missschien dat je zo’n auto helemaal niet moet verkopen aan lui die dit mooi vinden. Je merk wordt gewoon te grabbel gegooid…
Niet maken, scheelt meteen ook het kraken.
Was de Range rover niet gemaakt als een soort luxe alternatief van de series (nu Defender). Het was een “luxe” auto met de eigenschappen van een terreinwagen. De huidige range rover deelt die gedachten nog steeds hoewel het gat tussen de Defender en de Range rover gigantisch is geworden en er op terrein eigenschappen is gekort staat de huidige Range rover nog steeds boven auto’s als de Q7 en de X5 als het om het terrein gaat. Het is dus eigenlijk een schande om zo’n fantastische auto met zoveel mogelijkheden zo toe te takelen. Door dit soort aanpassingen is de hele gedachten waar de Range rover op staat weggeslagen en is het eigenlijk een mietje geworden net als de Q7 enzo. Mensen die dit willen zijn een Range rover niet eens waard.
@robert110: Quote:”Het was een “luxe” auto met de eigenschappen van een terreinwagen. De huidige range rover deelt die gedachten nog steeds hoewel het gat tussen de Defender en de Range rover gigantisch is geworden”

Euh, Evoque?!
Ik zeg:

BRAKEN :P
Hij ziet er hier dus echt veel beter uit dan het origineel dat eigenlijk een beetje te hoog staat en de kop- als achterlampen lelijker uit komen te zien. Hier vind ik het er beter uitzien.
Echte Arabierenbak!!!
@rotjeknor: Serieus? Die willen toch in hun zandbak kunnen raggen, dus die zie ik geen verlaagde RR kopen.

:P
Kraken, big time
Hiermee elimineer je eigenlijk alles waarvoor deze auto eigenlijk gemaakt is: namelijk jezelf vervoeren in uiterst comfort, door ieder terrein en met een flinke dosis klasse. Dit ding heeft geen klasse. Offroaden wordt heel lastig zonder je 24 inch lichtmetaal of je onderstel te beschadigen (is een beetje als een bergwandeling maken met je nieuwe sneakers), veel comfort zal er ook niet meer in zitten en van klasse is hier al helemaal niet meer te spreken. Walgelijk.
Maken! Denk dat ik de enige hier ben die hem gaaf vind!
@luxair: je bent niet de enige, Deze is precies goed is mijn mening :)
@generalmotors: gelukkig, ben dus niet de enige met smaak hiet op AB ;)
Als je het moet vragen, kraken natuurlijk. Maar dat maakt niet uit deze range op zich was al een gekraakte wagen.

Maar je moet het toegeven als iemand 20 jaar geleden had gezegd dat Land Rover ten onder zou gaan, wie had er dan ooit durven opmerken dat ze wel ten onder zouden zijn gegaan aan hun succes.
Het ziet er goed uit, maar rijdt het ook prettig? Ik denk het niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).