McLaren presenteert twee unieke 570S’en

Auteur: , 22 Reacties

Waaronder dit exemplaar in een kleur waarvan je trek krijgt in chocola.

De 570S is de eerste auto in de McLaren Sport Series, zoals ze hun instapmodellen zo mooi noemen. Overigens is de later gepresenteerde 540C de échte instapper, dus helemaal voor joker rij je niet met deze 570S. Ook deze telg van de McLaren-familie kon niet ontsnappen aan de aanpassingsdrang van McLaren Special Operations, ofwel MSO.

En zo komt het dat op Pebble Beach Concours d’Elegance McLaren twee door MSO onder handen genomen exemplaren van de 570S gaat laten zien. Het hier afgebeelde exemplaar -McLaren noemt het Mauvine Blue- en een wagen die Ventura Orange is gespoten. Voor de duidelijkheid, da’s echt oranje. Plaatjes van deze auto heeft McLaren nog niet vrijgegeven.

In het interieur wordt je overladen met carbon, afgewisseld met wat paarse stiksels en andere details. Zodat je er maar continu aan herinnerd mag worden wat voor gewaagde keuze voor lakkleur je hebt gemaakt. Mocht je een van de gelukkige bezoekers zijn aan het concours, check dan vooral even de andere auto’s op de stand. Niet alleen nemen ze een fijne 675LT mee, er staat ook een McLaren F1 GTR die in 1996 mee deed aan de 24h van Le Mans. Vorig jaar nam McLaren overigens nog de P1 GTR Concept mee, maar je kunt natuurlijk niet elk jaar een 1000 pk-sterke conceptcar meenemen.22 reacties

Ik weet nog steeds niet wat ik van de goedkopere versies moet vinden. Zal ongetwijfeld alles erg goed doen alleen vind ik het geen spannende auto om te zien. Een beetje te steriel?
@rufctr01: overstyled of TE gestyled
Haha,, de deuren gaan open…
Nou geen open deuren gaan intrappen, beste @Norge.
@dizono: Hoho, ben bijna 50 …zo hoog kan ik niet meer trappen hoor ;)
@norge: kheb een cadeaubon van VW voor je..
@lekkaah: ik niet begrijpen?
@norge Vriend, 50 is echt niet oud ofzo, tenminste niet om je als een oude man voor te gaan doen.
Ik vind dit dus geen mooie auto he. Ik kan maar niet wennen aan die kont.
@viezefreddyw: Ieder gek zijn gebrek, want ik vind hem juist heerlijk!! En zo’n Milka-paars jasje staat hem ook goed moet ik zeggen..!
Ik moet dit ding nu echt eens in het echt gaan bekijken. Door alleen naar de foto’s te kijken ben ik het er nog steeds niet over eens of ik dit nou mooi moet vinden of niet.
@clarkson: door Amsterdam zie ik ze af en toe wel eens rijden en dan is het toch wel een opvallend apparaat. Maar the best design ever? Nah.
Hmm. Kweenie, niet mijn ding
Ik dacht ff dat ik zat te trippen… *Huh die deuren waren net toch dicht?*
Beter kijken…
Vet speciaal hoor! 😑
Ik wacht wel op de Ferrari Dino.
Vind de achterkant en met name de uitlaat sierstukjes zo kinderachtig. Had wat stoerder gemogen, het is zeker in het paars wat schattig aan het worden
Begin McLaren een beetje overhyped te vinden. 19 nieuwe modellen in 2 jaar tijd, raak het spoor bijster.
@ThomasBol:
Zo ingewikkeld is het niet. Ze hebben een hele snelle, een absurd snelle, een nog sportievere absurd snelle en een intergalaktisch supersonisch snelle.

En ze lijken allemaal op elkaar. De enige keus die je hoeft te maken is dus hoe snel je wilt gaan. Uiterst overzichtelijk wel.
hmmm, ik vind het een beetje afgezaagd worden, al die “speciale” modellen. Als je Porsche heet kom je er nog maar net mee weg, ieder ander merk gaat er uiteindelijk aan onderdoor.
@dutchdriftking:
Afgezaagd, ach, het lijkt een beetje een nieuwe trend.
Elke auto die de band afrolt voorzien van een leuk persberichtje. Krijgt het automerk weer wat airtime op bijvoorbeeld Autoblog. En de gene die het koopt heeft een leuk verhaaltje om te vertellen en is “lekker exclusief” (goed voor de restwaarde). Ik snap het wel.
Ik zie alleen maar Silicon Valley bij die openingsfoto… :P http://imgur.com/gallery/k5RYAgh

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).