Meisje krijgt Ferrari 458 Spider voor haar 18e verjaardag

Auteur: , 60 Reacties

Het gaat dan ook niet om zomaar een meisje, maar om Instagram-prinsesje Kylie Jenner, die - net zoals echte prinsesjes - haar roem te danken heeft aan haar afkomst. Doesn't matter, had 458.

Het meisje en haar 458

We komen nog eventjes terug op het rap-/socialite-koppel Tyga en Kylie Jenner, omdat u nou eenmaal dol bent op boulevardnieuws én omdat er iets recht gezet moet worden. Natuurlijk is Tyga geen kale neet die zijn nieuwe liefde afscheept met G-Klasse tweedehandsjes van zijn ex, zoals dit weekend werd gesuggereerd.

De rapper is loaded, en dus pakte hij zijn stapels ten, ten, ten, twenties and them fifties bitch en kocht een gloednieuwe witte Ferrari 458 Spider om te vieren dat zijn goedgevormde vriendinnetje niet meer minderjarig is.

De jetsetleven..

Kylie heeft de auto meteen in gebruik genomen, getuige bovenstaand kiekje van de 458 naast een privéjet dat ze zojuist op haar Instagram plaatste. Zwaar leven…

Met dank aan granlusso, die onze neus op dit niet te negeren nieuwsfeit drukte. U kunt weer verder met uw leven.60 reacties

En het grietje is helemaal niet verwend hoor.
@Alfarobert:

Och, lees de tekst eens van ‘Frank’s wild years’ van ene Tom Waits !
Wat een vreselijk volk. Typisch anno 2015 op Instagram: patsen en nog eens patsen op een totaal onbescheiden manier. Jammer dat AB nu net de Achterklap lijkt van nu.nl.
@stfu:

Ferrari rijden staat synoniem voor patsen ..

Je hebt alleen nog wat eeuwig verontwaardigde sukkeltjes nodig om het plaatje compleet te maken ..
@lincoln: Welnee, Ferrari rijden staat niet synoniem voor patsen. Er zijn genoeg mensen die gewoon liefhebbers van dat merk zijn, en het geen reet uitmaakt wat anderen ervan vinden. Neem Nick Mason van Pink Floyd bijvoorbeeld. Die man heeft een mooie collectie Ferrari’s, maar loopt er absoluut niet mee te koop. Tuurlijk, hij laat ook wel eens een filmcrew binnen als ze vragen of ze zijn collectie mogen filmen, maar hij zoekt de aandacht echt zelf op, in tegenstelling tot vele voetballers en andere patsers.
@Edge:

Prijs kwaliteit verhouding van ELKE Ferrari is schrikbarend laag ..
Prijs innovatie nog veel lager ..
Blijft over .. Handtasje ..

Anyway .. Jij zou niet eens weten wie die knakker was zonder ferrari meuk ..
@lincoln: Nou, in tegenstelling tot veel van mijn leeftijdsgenoten, die alleen maar nar top 40 muziek en EDM luisteren, ben ik muzikaal prima opgevoed en luister ik met regelmaat ook Pink Floyd hoor. Ik wist eerder wie Nick Mason was dan dat hij een Ferrari-collectie had.
@Edge:

Pink Floyd is ordinaire top40 meuk .. Maar dan rete saai ..
@lincoln: hoor de kenner hier, haha. Laat iedereen toch lekker luisteren wat ie wil man:)
Een 18 jarig meisje in een ferrari met 570pk…
@ettie:
Uitstekende methode om te voorkomen dat ze 19 wordt.
18 lentes jong, die dame is dus van 1997, en is bij de wet dus volwassen.. (de foto`s bewijzen dat ook wel) Slik, we worden oud!
Ze is bijna net zo klein als Tom Cruise.
Komt ze wel met d’r pootjes bij de pedalen?
Volgende week in het nieuws: 18 jarige chrast Ferrari 458
Lelijke dame en Ferrari.
Beste memmen! Het is nu afwachten wanneer ze dat ding om een boom vouwt.
Dat krijg je met al die hormonen die tegenwoordig in kip zitten. Maar toch haalt ze het niet bij de curvatiousness van Blac Chyna :)
@sir_smokalot: oneerlijk.. wij zijn tegenwoordig al kaal bij ons 30e en die meide hebbe al dikke tette op hun 13e tegenwoordig
@lekkaah: het is een zo’n Kardashian. Alles is al geoprereerd voor haar 18e en zal met verschillende operaties bijgehouden worden.
En dat is geen probleem. Er zijn alleen verschillende gradaties van smakelijkheid. Deze zit, naar mijn smaak, nog in de goede. Die zus van haar echter is net een opblaas pop.
@gregorius: Valt bij deze jonge dame nog wel mee, is echt de mooiste van het hele gevolg.
Haar oudere zussen zijn totaal verknipt.
@sir_smokalot:
Laatst zo’n docu gezien over illegale implantaten (met name in Noord- en Zuid-Amerika). Met name al die (donkere) vrouwelijke strippers verdienen veel meer geld met een dikkere booty en laten zich de gekste dingen in hun kont spuiten. Dan hebben we het over dingen als siliconenkit van de plaatselijke bouwmarkt e.d.
Sommigen zijn al overleden aan dit soort praktijken en velen zullen met vreselijke littekens en veel pijn de rest van hun leven moeten doorstaan.
Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten lijkt me wel toepasselijk hier.
Ze heeft er vast heel hard voor moeten werken. O nee een Ferrari krijg je dus gewoon als je er leuk uit ziet.
@Kvgorp: We hebben het wel over Kylie Jenner he, een meisje dat al sinds ze luiers vol scheet al vertroeteld werd met absurd dure dingen en heel materialistisch is opgevoed. Als die Tyga met een etentje bij een (voor onze begrippen) sjiek restaurant was aangekomen, had ze hem vierkant uitgelachen. Daarnaast, die Tyga is ook een patser, dus wat verwacht je? Subtiliteit staat niet in zijn woordenboek.
Jammer dat ze (al) dezelfde neppe plastic pauper richting als de rest van d’r familie opgaat.
Toch…………………………………………

Heeft het voordelen dat je in een land woont dat al eeuwen lang bestaat, een land dat ondanks alle tegenstellingen en vallen en opstaan, al dan niet als republiek, nu als koninkrijk redelijk functioneert, ik ben niet zo super de koningshuis met vlaggetjes en toeters, maar dat we royalty hebben is bij het zien van dit soort mensen een zegen.
@desjonnies:
Net zo heerlijk als dat bericht van Wimbledon dit jaar, dat ze Lewis Hamilton gewoon buiten lieten staan met z’n uitnodiging voor de Royal Box omdat hij niet jasje-dasje gekleed was gekomen. Gewoon een tokkie die heel hard kan rijden. Goede smaak is niet te koop.
@flowdesign: Het gekke is dat die wansmaak bij Lewis een bijproduct van de sterrenstatus lijkt te zijn bij Lewis. In zijn McLaren tijd was hij namelijk een hele normale jongen, voor zover je daarvan kunt spreken bij een multimiljonair. Nu hij bij Mercedes een van de bestbetaalde coureurs van het veld is en hij nog meer miljoenen heeft, gaat ‘ie ineens allemaal gekke kleren dragen en patsen met zijn dure spulletjes.
@Edge: er zijn genoeg multimiljonairs die net als ons zijn hoor :P
@desjonnies:

Ken je Bernard ??

Vind het leuk voor je dat je het fijn vindt om “onze” subsidie-royalties te financieren ..
Bofkont!
Tyga stond paar weken terug 10m van mij vandaan.. Het is maar een klein ielig manneke
@vtechlover: van harte!
@vtechlover: zou ’t hem wat boeien?
Ja, dat is ook wel te zien in de clips, ’t is een beetje een botje a la Brad Pitt voorat hij de sportschool in dook. Hij heeft zijn (Vietnamese) genen dan ook niet mee.
Nou gefeliciteerd meisje.
Zou dr wel doen hoor, best een lekker wijf
@sr20det:
Vergeet dan niet ’n Lamborghini mee te nemen met ’n strikje erom……
3 minuten gelachen als je de wiki over die Tyga leest.
Aangezien dat TL;DR is voor velen hier en het niet over auto’s gaat:
– TYGA staat voor Thank You God Always
– Die Black China waar @smoke het over heeft, heeft die man een kind mee. Als je dat zo ziet houdt Tyga was van opblaaspoppen.

Maar past wel bij zo’n Kardashian. Eerst verwend opgroeien met 2 gestoorde ouders en aandachtsgeile zusjes en een verslaafde broer.
En in 1 jaar ga je van redelijk normaal meisje naar vleeskeurig vrouwtje en heb je als 18 jarig meisje een zwarte vriend van 29 vol met tattoo’s, een kind en een stripper als moeder van kind.

Only in Amerika.
@gregorius:

De Bijlmer zit vol met dat soort volk ..

Maar dan op “only in Holland” staatskosten ..

(Was wel onder de indruk van je Wikipedia-wijsheid) ..
Goedmakertje voor die G63 die hij haar eerder gaf en nog van zijn ex bleek te zijn?

Anyway, nu ze 18 is: lekker wijf hoor. Zul je geen diepgaande gesprekken mee kunnen voeren en lijkt me ook niks voor de lange termijn, maar daarvoor wil je dit soort meiden toch niet.
@Edge:

Diepgaande gesprekken met een pubermeisje !!

Tuurlijk .. Die zitten te wachten op jouw saaie sokken gezever ..
@lincoln: Daarom zeg ik ook dat ik zo’n meisje voor hele andere dingen leuk is. Die Kylie zal ongetwijfeld leuk zijn om als armcandy mee naar een feestje te nemen en je zult ook van alles leuks met haar kunnen doen in de slaapkamer, maar ik zoek in een meid meestal toch wel wat meer dan alleen een goedgevulde beha en een leuk koppie. Vandaar dat ik zei dat Kylie niet echt iets voor diepgaande gesprekken is.
@Edge:

Niet zo denigrerend over iemand die jij niet kent ..
en omdat jij geen diepgaand gesprek kan triggeren ..

Dat is echt je eigen probleem ..
@lincoln: Lees dit artikel eens: http://hollywoodlife.com/2015/05/28/kylie-jenner-chemtrails-conspiracy-theorist-twitter/ Met alle respect, maar Kylie Jenner is gewoonweg niet slim. Of in ieder geval niet slim opgevoed.
@Edge: die komt niet verder dan: click for more pics of Kylie ;)
@Edge:

Dat soort lectuur lees ik niet ..
Meer voor 40jarige pink Floyd luisteraar die de sillyness van een pudermeisje niet kan begrijpen ..
@lincoln: Oké, ieder zijn ding. Even goede vrienden. Maar eh, ik ben nog lang geen 40. Net over de helft daarvan, om precies te zijn.
@Edge:

Volgende week weer een nieuwe Justin Bieber ..
Die handel gaat gewoon door ..
Hij ligt reeds in puin:

http://huzlers.com/kylie-jenner-crashes-brand-new-ferrari-birthday-present-just-hours-after-receving-it/

Opperbloggers zijn op de hoogte.
@Mielie: Beetje opperblogger had gezien dat die Ferrari in jouw link een coupe is, en dat die van Kylie Jenner een Spider is. ;)
@Edge: ik schaam me oprecht voor m’n klakkeloze copy-paste journalistiek. Komt niet meer voor :-P
Tja het is dan ook een heerlijk meisje, had ik de centjes had ik ook eentje voor haar gekocht ;)
Ik zou haar doen
Deze is nu al gecrasht by the way
@shifo: zij idd, maar de auto is nog maar de vraag ;)
En als je vraagt aan haar wat voor auto ze heeft, komt het niet verder dan ‘een ferrari cabrio’.
Krijg ik het meisje op verjaardag? Please ?
Dat kind is snel tevreden, die ferrari kost hem amper een paar uurtjes plaatjes draaien. Die van mij wilde indertijd cadeautjes waar ik dagen vakantiewerk voor moest doen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).