Mercedes AMG GT komt er als gevleugelde Edition 1

Auteur: , 20 Reacties

De looks van de Mercedes AMG GT zijn inmiddels geen geheim meer, maar de Duitsers brengen ook deze bolide in Edition 1-uitvoering op de markt. En ja, die is wel degelijk anders dan de AMG GT die we kennen.

Oké, de verschillen zijn klein en subtiel, maar als jij een van de eerste AMG GT’s koopt, dan is dat zeker te zien. Neem bijvoorbeeld de achtervleugel, die we tijdens de officiële presentatie nog niet te zien kregen. Daarnaast zijn ook de voor- en achterbumper onder handen genomen. Het oogt allemaal net een beetje extravaganter.

Mercedes AMG GT Edition 1

Een speciale editie kan natuurlijk niet zonder emblemen, dus ook de AMG GT is te herkennen aan een Edition 1-badge op het stuurwiel. Daarnaast zien we volop gele accenten in het interieur. Het is nog onduidelijk wanneer Mercedes de AMG GT Edition 1 officieel introduceert, maar het zou zomaar kunnen dat we ‘m tegen het lijf lopen op de Autosalon van Parijs.20 reacties

Toch nog nét wat mooier!
@frenkkz: Ik vind het design zonder de spoiler juist weer wat sprekender. Maar smaken verschillen natuurlijk, daar is niks mis mee. ;-)
Zo zou je hem bestellen!
Dacht dat het om de deuren ging:/
@v12powerr: ik had ook goede hoop door de titel..helaas.
@steef2:
@v12powerr: dat dacht ik ook :(
Al zo’n flop dat men met speciale edities begint?
@BmwMPower: nope; handig juist. 1st edition is extra duur, met extra opties = extra winst. A-klasse had het en bijv de nieuwe XC90 was ook gelijk uitverkocht.
Altijd al een badge op mijn stuur willen hebben..
Zo moeten ze allemaal zijn!
Hopelijk kun je deze kit later ook los bestellen op een ‘gewone’ AMG GT, want dit staateen stuk beter dan de standaard AMG GT. Ik moet alleen nog even wennen aan die naam.
@gtwillem: haha ja jij moet wennen aan de naam GT!? Willem
Oh, die zou ik laten zitten die ‘kit’. Graag clean voor mij… Doe maar candy apple red
Veel dikker zo
Ziet er goed uit zeg!
“Daarnaast zien we volop gele accenten in het interieur”
Waar kunnen wij dat zien? Zie maar 2 foto’s en een gallerij van de niet Edition 1. Van de A AMG heb ik gelukkig nooit een E.1. gezien. Graflelijk, hier wel tof.
Dat lekkere kontje is natuurlijk geknipt voor zon ding achterop, van mij hoeft t nie maar t staat m wel aardig
Maare is dit nu de C sportcoupe opvolger ofzo, ben benieuwd naar de prijs, motor technisch gelijk aan de C63 en t feit dat het met een 911 moet concureren komt de prijs wel zo ongeveer die kant op.. Wat kost een C63? 110.000 ofzo, deze GT Misschien 140.000 ofzo?
en weer zo’n duidelijke uitlaat in een uitlaat, voor die prijs mag het of beter weggewerkt zijn of de uitlaat wat groter;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).