Mercedes-Maybach S600 + Pullman: high rollers only

Auteur: , 41 Reacties

Zachtekens knuffelen achterin een lompgrote Mercedes was nog nooit zó'n feest.

Mercedes-Maybach S600 + Pullman

Discreet verscholen achter doorkijkjes in de C-stijlen, genietend van een moppie klassiek door het Burmester 3D-surroundsysteem; wij diggen de reanimatie van het (sub)merk Maybach wel. Helaas komen al die meters luxe tegen een stevige prijs, je zult minimaal 244.900 euro mee moeten nemen voor de S600. Hoeft ’t niet per se een V12 te zijn? Neem de S500 en steek die € 120K lekker in je zomerhuis.

De Mercedes-Maybach Pullman

Op een millimeter na 6,5 meter lang, 530 pk en 830 Nm. Da’s de Pullman in een notendop. Achterin zit de dictator in kwestie face to face in een 2+2 opstelling, onderwijl genietend van het beste dat Das Haus te bieden heeft. Prijskaartje? Stevig, hou het op een miljoen ex belastingen. Maar goed, de meeste kopers zullen zo’n Pullman juist mét belastingcenten afrekenen.



41 reacties

Deze auto is de reden waarom de C Coupé niet op Genève staat.Spotlights en alles.
@sydney: En da’s mooi kut, want juist die C-coupe staat hoog op mijn lijst van mogelijke nieuwe auto’s. :-(
Als ik in deze prijsklasse een auto zou kopen zou dit dus echt de laatste auto zijn waar ik aan zou denken, ja misschien is het de meest geengineerde auto en zal alles kloppen. Het vast ook fijn zitten en lekker rijden. Maar toch, een Rolls Royce en een Bentley hebben toch veel meer klasse/stijl/charisma dan dit bakbeest en dat zijn nou niet bepaald auto’s waarvan je zegt ‘nou poeh die heeft het zwaar.’
@jaimeeus: alleen is deze de helft van de prijs van een phantom ;-)
@4apaev: het dubbele bedoel je?
@arnodk: klopt, heb dat stukje even gemist. My bad!
@arnodk: ik had het over de s600 maybach, die is 250k, dus de helft van de prijs van phantom en goedkoper dan de ghost. 1mln voor de pullman is idd erg veel! Dan maar de rolls!
@4apaev: volgens mij staat er in de tekst dat de pullman een miljoen moet doen ex btw. Daar koop je een phantom voor die helemaal volgehangen is en dan kan je er nog een huis bij kopen als je zou willen!
@jaimeeus: gelijk heb je! My bad :-)
@jaimeeus: Een miljoen??
Dan sluit ik me meteen aan met jouw originele reactie.
Kijk als het nou een Landaulet was met een half cabriodak en alles in wit leer dan misschien, maar die auto, in die kleur, met die velgen?
Zelfs mijn Mercedes-hart zou dan voor een Rolls of Bentley gaan.
@jaimeeus: correctie! Heb net elders gelezen dat 1mln voor een gepanserde pullman moet worden neergeteld, dan valt de prijs eigenlijk wel mee :-)))
@jaimeeus: nou daar ben ik het niet mee eens. Zowel een Phantom als een Musanne hebben niet veel klasse. Die maken vooral indruk vanwege hun formaat. En op dat gebied troeft de Pullmann hun wel behoorlijk af.
@mashell: De klasse komt in mijn ogen vooral voort uit de geschiedenis van beiden merken en het feit dat ze al jaren het crème de la crème zijn. Gelukkig kunnen meningen verschillen :).
Hoe mooi en luxueus zo’n ding van binnen ook is, aan de buitenkant is ziet het er uit als een opgeblazen en uitgerekte C-klasse… Dan weten Rolls-Royce en Bentley toch evenwichtiger, minder gekunstelde ontwerpen neer te zeggen.
@potver7: Ik vind beiden niet mooi, maar RR heeft wel een naam.
@potver7: toch is de c eerder een mini s klasse, verder compleet met je eens dat dit er te gemaakt uit zien.
Dat lijkt mij een prettige auto om in te vertoeven. Helaas ben ik geen hoge rollert.
Pullman “maar” 530 pk? Geen S65 AMG vermogens meer?
Blijkbaar heeft Mercedes de sleutel voor de opslagloods met de velgen voor de 190 weer teruggevonden. Kunnen ze mooi die oude rommel onder de pullman leggen.
@knipperlichtje: wat nou rommel die put deksels zijn gewoon o.g. benz style net als de beempie bier dop
Doe mij maar een Mulsanne. Stukje goedkoper ook. En van de rest koop ik wel een S63 AMG.
Wat een auto’s zeg
Wat een kleurverschil op de achterbumper! Tweede foto van de eerste galerij! En daar betaal je dan dik voor!
@sergio72: Iets met “lichtval” en “reflectie”?? Lijkt me onwaarschijnlijk dat Mercedes een niet helemaal correct gespoten auto in Genève neerzet.
lekkere old skool shiny ass put deksel pattas dat is die original benz stylee
@rottepeer: ???? En nu even in gewoon Nederlands?
De S klasse is toch wel veruit de top bij de limo’s, BMW en Audi hebben het nakijken. Dat zeg ik trouwens alleen over de S bij andere types zoals de C en E vind ik dat totaal niet.
@schellekens006: ook een slimme zet van Mercedes, door de Maybach en Pullman wordt de S ook belangrijker, krijgt meer zien en waardevoller. Het valt allemaal onder ”het merk” S-Klasse.
@schellekens006: dat vind ik nou ook, in Dubai zie je ook bijna alleen maar S klasse’s rijden vanaf s500. Maw als je alles kan kopen , koop je de S.. De 7 serie en A8 zijn toch meer voor de diesels in Europa. Althans dat is wat ik daar zag. Ook de S8 en 760 zag je amper rijden. Misschie tijd voor een M7 of een Rs8..
luxer dan dit wordt het nergens
@badboys: wacht maar tot een of andere oliesjeik hem te pakken heeft gekregen.
Ik vind het echt een prachtige auto, ik weet het echter de smaken verschillen. Maar Wtf zijn dat voor velgen……….?
@maliks: put deksel man dat hoort bij benz
@rottepeer: ik vind die amg velgen er mooier onder staan maar deze ufos niet echt…..
@maliks: Mooie exemplaren onder deze auto. Passen echt geen bling-blings onder.
@406_v6: klopt het is een zakelijke uitstraling maar je kan ook subtiele velgen eronder proppen die er toch netjes en sportief uitzien
@maliks: Waarom moeten velgen er “sportief” uit zien?? Dit is in de verste verte geen “sportieve” auto.
Ik heb helemaal niks met zo een extra uitgerekte Mercedes.
Allejezus wat zijn die velgen lelijk zeg
Oké nog één keer, gewoon omdat het moet en omdat direct hierboven een 180 graden andere mening staat. Wat staan die velgen góed! Schitterend
Eindelijk is het een waardevolle; Head of State, Stars and Celebrities limo geworden, vele malen beter dan de vroegere Pullman en Maybach 62, en voorts zijn velen hoogstwaarschijnlijk benieuwd wat Brabus of Lexanimotorcars bv er mee gaan doen : http://www.brabus.com & : http://www.lexanimotorcars.com . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).