Michael Schumacher geëerd tijdens voetbalwedstrijd

Auteur: , 19 Reacties

De rode baron wordt deze zomer in het zonnetje gezet.

Mercedes

Op 3 juli van dit jaar wordt er in Mainz in naam van Michael Schumacher weer gevoetbald voor het goede doel. Sporthelden uit diverse disciplines komen samen om een goede partij op de mat te leggen. Schumacher stond erom bekend zelf ook graag een balletje te trappen. Sommigen claimen zelfs dat hij het had kunnen redden als prof.

Dit jaar is de twee editie van de Champion-for-Charity wedstrijd. Duitse sporthelden Dirk Nowitzki (basketballer) en Miroslav Klose (voetballer) hebben al toegezegd van de partij te zijn, evenals Michael’s zoon Mick en zijn oude rivaal Mika Häkkinen. De opbrengst van de wedstrijd gaat naar de stichting van Dirk Nowitzki en naar ‘Keep Fighting’, een initiatief gelieerd aan Schuey himself.

Sinds het ongeval van de Duitser in 2013 is er, mede op verzoek van de familie, weinig concrete informatie vrijgekomen over de toestand van de kampioen. Toevallig werd vandaag bekend dat het Duitse roddelblad Bunte 50.000 Euro moet betalen aan de Schumachers omdat ze foutieve informatie over hem naar buiten hebben gebracht.19 reacties

Mooi om te zien,
Ik zou het ook mooi vinden als de familie iets scheutiger is omtrent info over deze legende.
Uiteraard begrijp ik dat we dat niet mogen verwachten maar als je kijkt naar wat voor een impact hij gemaakt heeft op deze tak van sport en de hoeveelheid fans die hij had zou dat toch fijn/mooi zijn.
Mooi gebaar….. echt jammer hoe het zo gelopen is met hem….. we kunnen veel vertellen maar 7 titels behalen is echt legende
Ik ga morgen boodschappen doen ter nagedachtenis van Schumacher ..

En het gras maaien ..
@lincoln: vergeet je geen azijn mee te nemen?
@eetvlagetmoney:

Yep .. ter nagedachtenis van Schumacher uiteraard ..
@lincoln: Kijk je ook goed uit met oversteken?
@lincoln: loser…
@baske: Nee lincoln
@granlusso: das inderdaad nog een schaal lager.
Zo’n reactie posten op dit bericht getuigd van geen enkel fatsoen. Dat wordt wel erg pijnlijk duidelijk zo.
@airc: snappen jullie het nou nog niet, dit wil Lincoln zien. Gemekker over zijn comments vindt hij fantastisch. Nu heeft hij weer een leuke lachbui te pakken!
@888natan: Dat klopt en normaal kan ik wel om zijn ‘getrol’ grinikkern (of een extra snuif lucht door mijn neuswant meer is het eigenlijk ook niet) maar dit is wel heel erg laag en ook niet een beetje grappig.
@baske:

Ja ja .. ik verwacht ook van jou een bijdrage .. is dat duidelijk !!
Ik moet eerlijk bekennen dat @lincoln meer doet om Schumi te herdenken dan ik. Ik zeg hulde. ;-)
4 jaar geleden, tijd gaat hard!
Maar met de beste man komt het nooit meer goed.
Het draait bij de familie Schumacher enkel en alleen om hun, in goede tijden hadden ze de fans nodig om geld te verdienen, maar nu het slecht gaat laten ze aan diezelfde fans al jaren niets horen, alleen als er weer ergens geld word ingezameld verneem je iets van ze.
@kraai: ik denk dat Michael bijna onherkenbaar is tov 4 jaar terug.
Dun, bleek en schraal. Met een blik op oneindig, geen spraakvermogen, alleen klanken. Geen expressie en weinig tot geen fysieke capaciteit.
Als dat in de media komt krijgt de familie allerlei reacties over zich heen om hem beter uit z’n lijden te verlossen en daar hebben ze geen zin in, en terecht.
@lippie: dun bleek en schraal was ie al voor het ongeluk
@lippie: ergens, zou t me niet eens verbazen als hij ergens een tropisch eiland heeft gekocht en de rest van z’n leven op t strand aan de cocktails zit. Hij heeft meerdere malen aangegeven dat hij het leven in de spotlight niet meer volhoudt. Ik zeg niet dat t zo is dat zijn ongeluk in scène is gezet, maar theoretisch zou het kunnen…
Er wordt weer geld ingezameld voor Michael en dus voor een goed doel maar weten hoe het gaat met hem weet niemand. Is hij aanwezig ? Voetbalt hij mee? Knippert hij met een oog mee? Is hij toch dood? Hoe gaat het met hem?! Kom niet aan met het is privé want dan moet je dit soort dingen ook niet organiseren .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).