Mick Schumacher rijdt op Spa in de auto van z’n pa

Auteur: , 23 Reacties

De zoon van Der Michael gaat het publiek vermaken met een bijzondere racewagen.

Mick Schumacher rijdt op Spa in de auto van z'n pa

We durven het zelfs een sjoemelwagen te noemen en dat heeft helemaal niks met stikstof of fijnstof te maken. Mick Schumacher rijdt tijdens de aankomende Grand Prix van België (25, 26 en 27 augustus) op de zondag met de Benetton B194 waarin z’n vader in 1994 voor de eerste keer wereldkampioen werd. Om alvast te wennen reed de jongeling onlangs een paar rondjes over Spa-Francorchamps met de bolide. Fotografen en journalisten werden om de tuin geleid doordat Mick een zwarte helm droeg.

Een uur voor de race zal Mick een rondje met de Benetton rijden. Mooi voor de toeschouwers, want die krijgen dan in elk geval nog één racewagen te zien die en gaaf geluidje produceert. Overigens zijn we erg benieuwd of Mick de juiste knoppencombinatie weet te vinden om de launch control te activeren, meer daarover lees je HIER.

Mick Schumacher rijdt tegenwoordig trouwens in het Europese Formule 3 kampioenschap waarin hij dit seizoen tot dusver één podiumplaats behaalde. Hiervoor was hij actief in de Formule 4 en uiteraard in de kartsport. F1 is uiteraard het doel voor de jonge Duitser, maar of hij de koningsklasse gaat halen is nog de vraag. Aan de publiciteit zal het niet liggen (achternaam). De écht aansprekende resultaten laten voorlopig echter nog even op zich wachten.23 reacties

Prachtig gebaar! En wat hoop ik hard ( misschien wel tegen beter weten in ) dat het beter gaat met zijn vader. “Jammer” dat we nooit meer een update vanuit zijn management krijgen over hoe het nu met hem gaat.
Zou mooi zijn als ze Zonta en Hakkinen erbij haalden en de inhaalactie uit 2000 na doen. ;)
Als je goed kijkt zit er tussen die overload aan merk logo’s ook nog een gezichtje ergens ..
@lincoln: nou je het zegt! Ik dacht dat het een reclamezuil was
@lincoln: @lincoln: @lincoln. Graag wil ik iets met je delen. Sinds enkele weken lees ik de Autoblog comments. Bij veel artikelen duikt steeds jouw naam op. Nog niet eerder heb ik zo’n negatief, narcistisch, jarloers en ego-centrisch persoon mogen ontmoeten. Jou comments voegen, naar mijn idee, dan ook 0,0 waarde toe aan deze website (op geen enkele schat ik zo). Je hebt zeker geen leuk leven en hebt zowel privé als zakelijks niks te zeggen. Dat kan liggen aan 1. Geen vrouw of 2. Een hele nare vrouw. Je compensatie uit je schijnbaar hier. Het verweer van: ‘ alles gaat om ironie ‘ gaat hier niet op. Mijn vraag is: durf jij jezelf nog ’s ochtends recht in de spiegel aan te kijken en jezelf niet te schamen?

@cardrivernl:

Weer zo eentje die zijn xerzuurde gal met mij wil “delen” ..

Anyway ..
welkom bij mijn fanclub ..
@cardrivernl:

Grappig.

Ik zou het juist niet meer durven als ik in jou schoenen zou staan.
@cardrivernl: negeren.
Ik hou het even kort, want ik geniet van mijn weekend:

Dat weekend heeft hij continue. Vermoedelijk geen job, ondanks dat hij zeker niet dom is wat ik uit zijn scherpe reacties opmaak. Daardoor erg gefrustreerd.

Wellicht inderdaad geen of hele zure vrouw.

Een fractie te dik, misschien wel meerdere zogenaamde fracties.

Computernerd.

Jeugdpuistjes of midlifecrisis.

Geen auto, maar een fiets of een goedkoop barrel. Daarom hier lekker azijnzeiken.

Waarschijnlijk boekt hij morgen een extra sessie bij de psycholoog vanwege schrijnende onzekerheid welke hij op autoblog kan onderdrukken. In real-life wordt hij continue geconfronteerd met het feit dat het er werkelijk iets anders aan toegaat.

Kortom: in de toekomst geen tijd meer aan besteden.
@peke:

Bedankt dat je het kort hield ..

En jij ook welkom uiteraard ..
@lincoln: geen dank.

Vergeet je sessie morgen niet.
@peke: Gelukkig is dat uw mening, hoe jij hem (of haar) hier probeert af te schilderen wil ik ook niet bepaald chique of beschaafd noemen. @lincoln heeft een duidelijke mening en die is soms niet al te voor de hand liggend, ik kan er altijd wel om lachen. Vind dat hij nog gekker uit de hoek kan komen dan Hans Teeuwen en dat is zeker een complimentje waard. @lincoln je bent een verschrikkelijke reaguurder!
@dieselkameel: eens, is ook niet heel beschaafd. Maar beschaafd is niet zijn taal, deze woorden snapt hij/zij/het.

Althans, dat hoop ik.
@cardrivernl: jammer dat ik je maar 1 plusje kan geven hier.
Mooi hoor. En laten we hopen dat zijn vader er iets van mee krijgt!
Zou hij weten hoe de launch control geactiveerd moet?
@dizono: ok, goedemorgen…
Vandaag nog in de gazet: talenten noch intelligentie zijn erfelijk.

Reden dan zoontjes van (…) het maken in de sport van hun vader is 1) de naam en 2) de begeleiding vanaf dag één.
@dromedaris: je vergeet de belangrijkste: pegels…

maar je moet niet alles geloven datin de krant staat..
@dromedaris: Niet geheel waar. De term talent is een breed begrip. Hieronder valt ook bijvoorbeeld de lichaamsbouw van iemand, waardoor deze persoon geschikter is voor bepaalde beroepen/sporten. dit is wel dergelijk iets wat overdraagbaar is.
@dromedaris: Dat betekent niet automatisch dat ze succesvol worden als ze echt geen talent hebben. kijk naar oa Palmer, Bruno Senna en Nelsinho Piquet, hadden alle mogelijkheden van de wereld om het te gaan maken in de autosport. Van jongs af aan een top begeleiding en stoeltjes bij de topteams in de lagere klassen, maar in de F1 vielen ze door de mand.
Ach, we kunnen ook een junior-klasse opzetten. Piquet, Senna (ok is een neefje), Prost, Schumacher, ze rijden allemaal als bekende namen rond 😊
via Android app
Heb al zin in de 27e, voor het eerst naar een f1 race

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).