Miljardair koopt bijpassende Rolls-Royces voor zijn tulbanden

Auteur: , 62 Reacties

Geld, laat het rollen.

Miljardair koopt bijpassende Rolls-Royces voor zijn tulbanden

Op zijn nummer ‘Batman’ zegt Ronnie Flex, die vorige maand nog de Popprijs won voor zijn album, dat hij “dom rijk” is. Wel, Ronnie, doe a.u.b. een stap opzij voor Reuben Singh. De tulband dragende Brit is namelijk écht dom rijk. De miljardair heeft sowieso een wagenpark waartegen je “U” zegt, maar recentelijk zijn daar in een klap nog een zestal Rolls-Royces bijgekomen. En die kleuren, die heeft de zakenman niet zomaar gekozen.

De CEO van alldayPA en Isher Capital kiest de kleuren van zijn auto’s bijzonder zorgvuldig. Nu is dat vrij logisch wanneer je honderdduizenden, zo niet miljoenen euro’s uitgeeft aan een nieuwe auto, maar Singh tilt het naar een niveau hoger. Ieder van zijn bolides moet namelijk aansluiten bij een van zijn outfits, en nog preciezer: zijn tulband. Hieronder zie je daarvan een… opmerkelijk voorbeeld.

Miljardair koopt bijpassende Rolls-Royce voor iedere tulband

De rijkdom is duidelijk naar het hoofd van Singh gestegen, want de laatste jaren is hij op een ware ‘spending spree‘ geslagen. Het zestal nieuwe auto’s dat hij heeft aangeschaft noemt hij de ‘Jewel Collection‘ en de kleuren zijn regelrechte verwijzingen naar de edelstenen robijn, saffier en smaragd. Singh heeft uiteraard ook kleding en tulbanden in deze kleuren, anders is het zinloos.

De zes Rolls-Royces die Singh recentelijk in ontvangst heeft mogen nemen zijn de nieuwste modellen van de luxe autofabrikant. Het gaat om de nieuwe Phantom, evenals de Cullinan. Het spreekt voor zich dat beide modellen in ieder van de drie kleuren zijn gehuld. Alles bij elkaar zal de Brit ruim 2 miljoen pond hebben gespendeerd. Hiermee komt de vloot van Rolls-Royces van Singh uit boven de twintig exemplaren. Daarnaast heeft hij nog allerlei andere dure auto’s, zoals Bugatti’s, Porsches en Mercedessen.

Miljardair koopt bijpassende Rolls-Royce voor iedere tulband62 reacties

Lekker gewerkt pik!
Tja, dit is beter voor de economie dan het in je oude sok stoppen zullen we maar denken!
@dutchdriftking: *In je oude tulband.
Compleet gestoord.
Hopelijk is er een special place in hell voor deze gek.
@cazzo046: naast de Leave voters Donald?
@thomasthomas: Nee, Yasser Ferhad
@cazzo046: Dat geld had hij natuurlijk naar jou rekening moeten overmaken, dom van hem.
@dirkv: Nee hoor, ik heb meer dan genoeg.
Een kindertehuis in India oid was wel een zinvolle besteding geweest.
@cazzo046: en waar spendeer jij je waardevolle geld/tijd in? Oh, autoblog..
@lekkaah: nee hoor, steel geen cent in Autoblog ;)
@cazzo046: Steek ;)
@cazzo046: we snapten ‘m de eerste keer ook al hoor…ouwe vrek.
@cazzo046: Iedereen mag met zijn geld doen wat hij wil en iedereen mag daar wat van vinden. Next.
@cazzo046: Druk maken om 6 auto’s waarvoor meneer gewerkt heeft. Zou mij drukker maken om die miljarden ontwikkelingshulp waarvan je echt terug ziet dat die landen er helemaal bovenop zijn door dat geld al tig jaren te mogen ontvangen.
@cazzo046: Dus hij moet naar de hell omdat hij voor miljoenen aan auto’s koopt en dus meer belasting betaald dan jij in je hele leven zal doen? Of omdat hij meerdere Rolls Royce’s koopt en daarmee de werkers en ambachtslieden bij RR in Engeland daar aan het werk blijft houden. Snap het niet helemaal. Zijn centen, zelf verdient, wat is het probleem precies?
@mopar: even advocaat van de duivel spelen: het is compleet gestoord omdat het een verspilling van grondstoffen is (kan zijn). En als we allemaal op deze planeet is zelfde auto in meerdere kleuren willen hebben dan hebben we heel veel automedewerkers nodig en dan hebben we misschien niet genoeg mensen om voedsel te verbouwen, schoon drinkwater te produceren, veilige huizen te bouwen of om kinderkanker te genezen. Advocaat van de duivel uit:
gelukkig is de wereld niet eerlijk verdeeld …
@por100: Daar heb je een punt. Het enige wat ik daarop kan zeggen is dat die Rollers lang nadat hij het loodje heeft gelegd nog op deze aardbol zullen rondrijden en het dus niet per se een verspilling is. Had de beste man nou 20 wegwerpautos gekocht dan was dat natuurlijk een ander verhaal.

Aan de andere kant, hoeveel van iets heeft een mens nou nodig. Ik denk dat we allemaal wel met wat minder zouden kunnen doen. Deze vent komt toevallig nu in het nieuws omdat het om auto’s gaat maar mensen kopen dagelijks onzin die ze niet gebruiken. Werkte vroeger als tiener in een AH XL en je wilt niet weten hoeveel voedsel en levensmiddelen er per dag weggegooid worden. Daar kan je een hele straat mee te eten geven. Winkels als Action en Wibra liggen ook vol zooi die je niet nodig hebt.

Overconsumptie is nou eenmaal iets van deze tijd helaas.
@mopar: nee, ik ben hartstikke sociaal.. degene die meer dan mij hebben daarintegen niet..
@mopar: Nou, dat bedoelde ik dus. Zijn we het toch eens.
@cazzo046: we zijn het totaal niet eens. Vind het belachelijk om iemand naar de hell te wensen omdat hij zijn eigen geld uitgeeft. Google die vent maar en kijk wat hij voor liefdadigheid doet. Ga dan even bij jezelf na wat jij voor je medemens hebt gedaan. Eerst eff aan jezelf werken en dan commentaar leveren op anderen Cazzo.
@mopar: Ach, dan zijn we het niet eens. De man spoort niet, maar dat is mijn mening.
@cazzo046: je weet dat het communisme Europa al uit verdreven is he?
@lekkaah: yep, maar door zulke idioten zou je bijna wensen dat het weer terug komt.
@cazzo046: be careful for what you wish for
@cazzo046: Wat iemand met zijn geld doet moet die gewoon zelf weten. Mensen zomaar geld geven werkt gewoon niet. In de praktijk gaan mensen verstandiger met hun geld om als ze hier wat voor hebben moeten doen. Dus laat die man lekker zelf bepalen wat die met zijn geld doet in plaats van jaloers zijn.

En communisme is echt niet beter. In. Communistische landen zie je namelijk dat de normale werkende man/vrouw het financieel niet heel breed heeft terwijl de leiders zwemmen in het geld.
@antoombom2000: zoals in kapitalistische landen zeg maar….
@por100: veel belastingen betalen toppers zoals dit niet hoor.
@boomhauwer: Verhoudingsgewijs misschien niet. Maar deze man zal maandelijks meer btw betalen dan ik jaarlijks alle belastingen bij elkaar. Puur door het immense bedrag wat zulke mensen uitgeven.
@lekbak: nee hoor, recupereren ze.
@boomhauwer: Dus alles wat ze eten gaat op de zaak. Alle sieraden, kleding en andere dure luxe goederen? Geloof je het zelf?
@mopar: Obsceniteit.
@cazzo046: onzin
@cazzo046 en daarom draag ik geen tulband meer.
@cazzo046: en jij mag beslissen wat hij met zijn geld doet, omdat ?
@pielemuis: nee hoor, heb er alleen een mening over.
@cazzo046: Ik snap dat zon rood witte stijl van een webpagina lastig kan zijn.
Maar dit is Autoblog en niet het SP forum.
@bartjeeh: Zeker, daar zou ik ook niet dood gevonden willen worden.
@cazzo046: de beste man zorgt dat 100den mensen werk hebben. Er zijn redelijk wat positieve reviews bij ook; naast de slechte reviews die je kan verwachten bij een call centre business. Daarnaast deelt ie ook wat scholarships uit (wietweet waren er totaal 2, maar goed). EN ze doen ook nog wat voor Kinderen / activiteiten / gezondheid.

Ik ken de man verder niet en misschien is het een enorme lul: maar hij lijkt er voor te werken, geeft andere mensen een baan (niemand MOET voor hem werken) en doet in bepaalde mate wat goed voor de omgeving.
Als hij 6 nieuwe Rolls wil kopen van geld wat ie overheeft; vooral doen.
Nog altijd beter dan een of andere tulband-prins die van zijn pa’s olie centen auto’s koopt.
Of een eigenaar van een Afrikaanse mijn of een Bangladesheze kleding-fabriek etc etc met dwangarbeid of kinderarbeid zn geld verdient en daar zo van leeft.
Of een westerse prins die dmv zijn naam aan investeringen komt die mensen zonder die naam niet zou kunnen krijgen en vervolgens is geinvesteerd in een huisjesmelk fabriek die (gedeeltelijk) verantwoordelijk is voor de prijsstijgingen van de huurmarkt in grotere steden in NL.
@gregorius: Grotendeels met je eens, maar obsceen is het en blijft het.
@cazzo046: testa di cazzo
@cazzo046: ben het met je eens. Obsceen is het. Hoewel het zijn eigen geld is natuurlijk. Maar geeft wel aan hoe materialistisch deze persoon is. Heel rijk maar geestelijke armoede. Maar dat is dan alleen maar mijn mening!
@gregorius: Heerlijk, je laatste alinea! :)
@cazzo046: Wat een rare opmerking zeg..
Bij de gele Rolls sloeg hij de plank mis. Maar deze zes hebben mooie kleuren!
Aan de hand van zijn interieurkleuren, rood of bruin, kan je ook nog zijn seksuele voorkeuren uit opmaken!
@cossiekiller: vertel!
@reactief: Als hij rondrijdt met eentje met een bruin interieur, slik dan alvast een vork in…
Geel had ik zelf achterwege gelaten maar die anderen hebben heel smaakvolle kleuren gekregen.
Zou zijn villa ook naar kerrie ruiken ?
@ozzytrk: nee naar curry waarschijnlijk
Op de foto boven het artikel lijkt bij de linker persoon wel een ander hoofd op het lichaam gefotoshopt te zijn. Nog vreemder dan een voorraadje Rollsen in de kleur van je tulband.
Jemig, valt me bij die gele pas op hoe enorm die spiegel is! En die draait ook nog mee open, ziet er uit zeg…
@roquez: inderdaad, het ziet er bizar uit.
Mijn petjesverzameling is rijker dan die van hem, alleen de bijpassende Golf ontbreekt.
Haha wat een clown
Als het kan, mooi toch👌🏼👌🏼👌🏼
Tulband is niet mijn ding, auto is wel leuk!
Hoewel ik auto’s erg leuk vind kan ik me niet voorstellen dat ik daadwerkelijk 4 of 5 miljoen zou stuk slaan aan vrijwel dezelfde auto’s. Dus ja, ik vind het zonde van het geld.
@pomoek: afgezien van het feit dat ik nooit een 1/10e van dat bedrag op mijn rekening zou hebben natuurlijk….
Geen coachbuild? Geen felle kleuren? Geen zwanenhals? Geen jachtgeweren?
Beetje laffe Rollers voor een Indiër. Ik bedoel, zo kan het ook:
https://www.youtube.com/watch?v=uTtlpw5DwXA
Ik vind t wel geinig, stukken geiniger dan zon rolls verkloten.
Als de cullinan wat lager op zn pootjes zou staan zou het net een Phantom Touring zijn 🤔

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).