Mitsubishi Outlander heeft een nieuw bekkie [facelift]

Auteur: , 11 Reacties

Nederlands nieuwe broodje van de bakker, de Mitsubishi Outlander, krijgt een kleine cosmetische behandeling. Betekent dit alle Nederlandse knakenpoetsers nu bevend hun restwaarde zien dalen?

Neen, de PHEV, verantwoordelijk voor grofweg 99,97% van de Nederlandse registraties valt buiten de facelift. Dit model had al een iets onderscheidende styling ten opzichte van zijn broertjes zonder batterijen en blijft dus ongewijzigd.

De derde generatie Outlander, die hier pas twee jaar op de markt is, krijgt met de update een vanafprijs van €29.990,-. Mitsubishi meldt trots dat de Outlander 2.0 Business Edition nu de voordeligste 7-zitter is met standaard automatische transmissie (CVT). Ok.

Het onderstel en CVT-bak werden verfijnd, en met de toepassing van TPMS (bandenspaningcontrolesysteem) loopt de Outlander nu ook Europees in de pas. Tevens nieuw is een schakelindicator bij de exemplaren met handbak.

Je herkent de nieuwe Outlander onder andere aan:

  • Een gewijzigde grille
  • Een matzwarte met chroom afgewerkte behuizing voor de DRL’s
  • LED achterlichten
  • Zilverkleurige roofrails
  • Zwarte sierlijsten rond de wielkasten en zilverkleurige skid plates voor en achter voor de 4WD-uitvoeringen
  • Nieuwe two-tone 18 inch lichtmetalo’s op de Instyle 4WD

Niet dat dit heel relevant is, u koopt toch de PHEV. Maar we dachten, we melden het even.11 reacties

Nu al?
@mrrallycross: waarschijnlijk rijdt ie in Japan al 47 jaar zo rond, dus tijd voor een facelift. Verwacht er over 1,5 jaar nog één en misschien komen ze daarna wel eens met een nieuw model. Oftewel, die ziet er dan uit als een auto uit 2011.
Zag op tv dat iemand een q7 had ingeruild op dit electrisch gebakje… Dan gaat het volgens mij economisch al niet echt goed met je. Blijft een gedrocht.
@schellekens006: of hij lacht om het feit dat ie nu veel geld per jaar overhoudt voor andere dingen.
@schellekens006: gelukkig verschillen de meningen. Ik vind het voor een SUV juist een geslaagde combinatie. Bovendien rijdt deze ook zeer soepel.
@schellekens006: Ja die Q7 blijft een lomp gedrocht inderdaad.

Hier in de buurt woont trouwens ook een gezin dat een Q7 en X1 heeft ingeleverd voor twee nieuwe 1 series. De roverheid lijkt dus ‘succes’ te hebben om met al die belastingen mensen in kleinere/electro gebakjes te duwen.
Die auto is 100% Hollandse truttigheid. Daar helpt geen facelift tegen.
De facelift van de PHEV volgt binnen een jaar, mark my words.
Nu kopen voor 52.000 euro, morgen inruil krijgen van 25.000…
Hardere afschrijving dan een Caddilac BulLShit

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).