Moderne villa in Heerlen is om je vingers bij af te likken

Auteur: , 57 Reacties

Het moet wel je ding zijn.

Fans van moderne architectuur zullen de adem inhouden bij het bekijken van deze woning. In Heerlen (Limburg) staat deze prachtige villa te koop. Het huis is gebouwd in 2011 en beschikt over werkelijk alles wat je maar kunt bedenken. Er is een professionele sportruimte, een zwembad, een sauna en natuurlijk een jacuzzi.

De woning is gelokaliseerd in een rustige buurt, net buiten de stad. De Duitse autobahn is om de hoek en steden als Keulen, Aachen, Düsseldorf, Brussel, Antwerpen en Eindhoven zijn binnen een uur te bereiken. Het huis is ontworpen door architectenbureau Smink. Er is een grote parkeergarage aanwezig, waar je volgens de advertentie zeker vijf auto’s kunt stallen. De huidige eigenaar is een fanatieke Porsche-man als we de foto’s mogen geloven. Het gaat hier om Quote500-lid Harry Laeven, die met een geschat vermogen van 105 miljoen op positie 255 staat. Het huis schijnt al meer dan een jaar te koop te staan.

Wat het huis moet gaan kosten is niet bekend. Reken op enkele miljoenen euro’s. Ditmaal wordt de woning niet aangeboden via Funda, de woningssite voor ons gewone stervelingen, maar via het prestigieuze JamesEdition. De verkoop is in handen van een Amsterdamse makelaar.

Met dank aan Stuiver voor de tip!57 reacties

Wat een hoerenkeet zeg. En Heerlen is misschien wel de laatste plek in NL waar ik zou willen wonen.
@berlinetta: Heerlijke feestjes kun je geven bij het zwembad. Passende verlichting.
@viezefreddyw: ook is er in Heerlen genoeg drugs, voor een uitbundig feestje.
@mikje90: ga maar naar 043
@berlinetta: ik denk dat je het meer moet zien als: “nog net in Nederland, en zo dichtbij de Nurburgring als kan”
@acakoning: Het gaat me niet zozeer om de locatie, maar om het volk dat er woont. Ik kom zelf oorspronkelijk uit Zuid-Limburg, maar Heerlen/Kerkrade etc. vermeed ik zoveel mogelijk.
@berlinetta: Een enorm design huis, waar alles tot in de puntjes is afgewerkt. Speelse buitenkant, prachtige tuin, doordacht verlichtingsplan, veel natuurlijke materialen… en jij komt niet verder tot ‘wat een hoerenkeet zeg’. Ik kan niet wachten totdat je foto’s van je 3-kamer appartement in Almere uploadt. Wat een afgunst zeg.
@henk123456: Nog zo’n moraalridder. Dus je mag alleen je mening geven op de website als je zelf iets beters bezit? Nee, ik kan het niet betalen, maar dat wil niet zeggen dat ik het daarom maar mooi moet vinden. En ik woon inderdaad in een klein appartement. So what? Het enige wat ik daar doe, is eten, slapen en soms even op de bank zitten. De rest van de tijd ben ik op pad. Ik ben totaal geen huismus dus wat moet ik met een grote keet?
@berlinetta:
Neuqen?
@henk123456: als je iets niet mooi vindt, vind je het niet mooi. Mag iemand een andere mening hebben?
@berlinetta: Inderdaad. Als je zo dom bent om dit soort huizen in Heerlen te bouwen verdien je het om een bleeder van jewelste te maken – wie wil er in godsnaam in Heerlen wonen – lopen alleen maar inteelt Limburgers en heroïne hoeren rond. Wat bezielde deze mensen toen ze dat lieten bouwen …….. en ik hoop van harte dat ze dit lezen en nog eens bij zichzelf te rade gaan.
@panam1: heroine hoeren is dan toch een pluspunt
@berlinetta: Pride and Prejudice! Op 28 november 2018 is het fotoboek “De 250 Mooiste Plekken van Heerlen” verschenen in een oplage van 1.000 stuks. Meer dan de helft van die boeken is al gereserveerd door voorintekenaars. Vandaar dat de oorspronkelijke oplage van 700 stuks naar 1.000 werd verhoogd. Dit boek (Veldeke Heerlen) laat aan de hand van foto’s van de 250 mooiste plekken in Groot-Heerlen zien hoe mooi Heerlen nog steeds is: moderne en historische gebouwen, architectonische juweeltjes, parken, pleinen, straten, boerderijen, weiden, beken, bossen, kastelen, musea, kerken, villa’s, maar ook Street art en interieurs.
Er is bewust gekozen voor 250 foto’s om de grote hoeveelheid aan mooie Heerlense plekken te etaleren. Kijk ook eens naar Heerlen Secret Beauty The Movie on Vimeo https://vimeo.com/128797096
@ibssr: hedde gij drugs op?
@berlinetta: ooit was Heerlen onwijs sjiek in de hoogtij van de mijn industrie. Wellicht dat er nog wat rijkdom van over is.
@rovadepo: Klopt, maar na de sluiting van de mijnen is het behoorlijk verpauperd en zo ook de bevolking.
@berlinetta: Bedankt voor al je lovende woorden. Ik ga me nu in een hoekje schamen. Groetjes uit Heerlen.
@ward1212: Krauwvolk en tokkies uit Heerlerheide tellen we niet mee
Mooi hotel! Oh wacht…
Huis: top.
Inrichting / verlichting; mwa.
Locatie: .. next
@gregorius: huis en inrichting heb ik het andersom. Inrichting vind ik helemaal top, maar die gevel… lijkt wel op een duur bordeel oid.
Het schijnt, maar dat heb ik van horen zeggen, dat in Heerlen veel goede medicijnen worden gemaakt. Ze zeggen ook dat dat best lucratief is.
Er zit een hele sportschool in!
@mashell: Had Joel Beukers beter dit kunnen kopen i.p.v. die frikandellen opknap boerderij…
@venividivici: wat? Heeft Joel Beukers de villa van Cora van Mora gekocht?
@mashell: Haha je zou het wel denken als je die bakhut ziet.
Geen foto van de pooltafel die in de vloer verdwijnt? Dat is toch wel de leukste party-trick van deze woning. Staat inderdaad al meer dan een jaar te koop, vorige keer ging ‘ie via Sotheby’s Real Estate. Hij heeft vorig jaar ook op Funda gestaan voor een prijs van iets meer dan 8 miljoen. Ik ben benieuwd of ze al gezakt zijn.
https://www.youtube.com/watch?v=-cKtPqoZ3mY
@edge: bedankt voor de YouTube link. Erg interessant. Zelfs een lift erin 😳
@loserboi932: Zo ken k meer mensen die dat thuis hebben. Vind k nix speciaal
@saxoke: nou, ik ken ook een berg mensen. Ook mensen met vrijstaande huizen met 4 verdiepingen en niemand die ik ken heeft een lift. Dus ik vind het vrij speciaal.
@Edge: volgens mij de woning van een jager. Elk beestelvel en kop heeft ie wel ergens liggen of hangen.
@Edge: leuk om te zien. Bizar, maar toch stijlvol. Maar is niks voor mij, vooral omdat ik dit niet kan betalen en daar niet wil wonen. Maar ook omdat geen zin zou hebben in al die zogenaamde ‘meningen’ van anderen.
Is van avitea directeur
Ongelooflijk, de meeste van ons wonen in een “janmodaal” woning en dan zo afgeven op zo’n paleis!ik kan niet anders concluderen dat kinnesinne verworden is tot een volksziekte.
@toniominestrone: Dat ze in een janmodaal woning zitten is ook de reden dat ze zo afgeven… het heet afgunst! (en ja, dat is een ziekte)
@toniominestrone: Komt hij weer. Kerel als je niet tegen meningen kunt, wat doe je dan op Autoblog?
@berlinetta: Je maakt mijn dag weer goed, er is altijd wel een droeftoeter die een reactie geeft en 9 van 10 keer val jij in de prijzen!
@toniominestrone: Fijn dat je mij zo in de gaten houdt. Doet me goed. En ga nu maar een paar veren in je eigen reet steken, ouwe moraalridder! Ik zie je wel weer bij het volgende artikel.
@berlinetta: Ik heb een top dag,hahaha!
@toniominestrone: Ik vind het eerlijk gezegd ook niks. En wat doet het er toe waar je zelf in woont? Zelf ben ik in huizen geweest die nog groter zijn dan dit, mag ik dan wel een mening hebben?

Het is het allemaal net niet in dit huis wat mij betreft.
@unknown234: dat mag niet, foei. Pfff een eigen mening, scheer je weg vlegel
@lekkerlinksrijden: Dit land lijkt wel steeds gekker te worden. Benieuwd wat in 2019 niet meer gezegd/gedaan mag worden..
@toniominestrone: ik zit helemaal in een “normaal” huis. Maar als k miljoenen te besteden zou hebben aan een nieuwe woning, dan bouwde ik iets anders dan dit
Ik wil best ruilen hoor! Al doet dat zwembad me denken aan preston palace. Nooit geweest, maar ik denk dat het er zo uitziet
Beetje klein… 1.275 m2 woonoppervlakte!!!!! WTF… ‘Schat, ik ga even stofzuigen. Ok, tot volgende week donderdag…’
@svenska_aeroplan_ab: Daar zijn rondrijdende stofzuigrobotjes voor :-)
@svenska_aeroplan_ab: Dan is 1100m2 schuur / garage en 175m2 huis een betere verdeling ;)
Als ik zoveel geld uit zou kunnen geven aan een huis, dan wil ik wel zelf kunnen bepalen hoe het eruit komt te zien.
@gulli:
Denk dat je precies de spijker op zijn kop slaat.
@desjonnies: precies!
Daarom staat t waarschijnlijk ook al een eeuwigheid te koop.

Ik woon dichtbij waar deze casa staat, maar met een dergelijk budget zou ik toch mooi over t Limburgse heuvelland willen kijken.
Nooit geweten dat je via JamesEdition zoveel aparte auto’s kan vinden: 2x Batmobile, Aphicar, 2x Delorean, Brabus based on Tesla S, E.C. Eyes OnlyOne P8 (nooit van gehoord, moet 2,8 miljoen opleveren), ItalDesign ZeroUno, 7 Koenigsegg’s, Bizzarini zandauto enz. enz. Te gek!
@lacker: Klopt, James edition is een goudmijn voor het kijken naar bizarre en mooie dingen. Ik vind het ook altijd leuk om even bij de superjachten te kijken die te koop staan. Bizarre website.
Die schilderijen achter de witte 911 zijn wel leuk. Weet iemand waar je die kan kopen? Of wie de schilder is?
Zo een huis en dan de tuin nog vol smijten met kinkers en beton. pffttt
Met een budget van 8 miljoen bouw ik mijn eigen huis wel. In de stijl en locatie dat ik wil.
@w0ut: zeker waar!!
Ik heb ooit de DBS van deze meneer mogen bewonderen. Geweldige auto.
Staat al meer als een jaar te koop? Dan moeten ze er vast vanaf, dan help ik ze er graag vanaf hoor! Ik bied €200.000, moet genoeg zijn toch?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).