Monaco en Rusland willen toch grid girls

Auteur: , 57 Reacties

Gaat het dan toch weer gebeuren?

Monaco en Rusland willen toch grid girls

Niet iedereen laat zich domineren door de keuzes van Liberty Media. Terwijl het overgrote deel gehoor lijkt te geven aan het feit dat grid girls niet meer welkom zijn in de Formule 1, bieden zowel Rusland als Monaco tegenstand tegen de keuzes.

Rusland is van mening dat grid girls onderdeel zijn van de F1. Het land is dan ook in gesprek met de F1 om ze terug te brengen. In ieder geval voor de Grand Prix van Rusland. Eerste Minister van Rusland, Dmitry Kozak, die over de Russische Grand Prix gaat, spreekt over een traditie. Hij is geen fan van Liberty’s idee om kinderen in te zetten. Volgens hem zijn kinderen bang voor mechanische zaken. “Je hebt volwassenen nodig in de motorsport. Grid girls zijn een goed gezicht voor de autosport en ze zien er mooi uit”, aldus de minister tegenover Associated Press.

Monaco wil ook de grid girls terug en zou zelfs al een deal hebben gesloten. Automobile Club de Monaco president Michel Boeri heeft gezegd dat grid girls onderdeel zullen zijn van de Grand Prix in de dwergstaat. Boeri snapt weinig van het Amerikaanse geneuzel over feminisme. “Onze modellen zijn opgeleid in PR-scholen. Werken op een event als een Grand Prix toont gelijkenissen met de training die ze krijgen. Bovendien krijgen ze ervoor betaald”. (via Forbes)

De Grand Prix van Monaco is op 27 mei. De Grand Prix van Rusland is op 30 september in Sochi.57 reacties

Toch nog twee landen die nog niet verfeminiseerd/vermoslimiseerd zijn ..
@lincoln: zwaar triest dat het er maar 2 zijn (waar van ik een niet helemaal een land vind dus eigenlijk anderhalf..)
@kennone:

Dat andere land is ter compensatie dan weer een flink continent ..
@lincoln: jij hebt een goed punt! Ben alleen bang dat je echter veel haatreacties kan verwachten ;-)
@stuko:

Normen en waarden volk mag ter plekke doodvallen ..

Tis niet dat we die vrouwen achter het stuur van deze levensgevaarlijke machines laten stappen .. en dat mannen die taak op zich nemen ..
@lincoln: Lekker populistisch weer kerel, zonder normen & waarden was er in de USA nog steeds slavenij geweest, dus … beetje afgeven op SJW is niets mis mee, maar dat kortzichtige zwart-wit denken van de Amerikanen heeft je overduidelijk besmet; de wereld is nu eenmaal 50 tinten grijs en als iedereen over absoluut over 1 kam scheert, ben je zelf een onderdeel van het probleem i.p.v. de oplossing … dus … * hint * hint * Lincoln
@dawwg: gewoon hoeren en lustobjecten
@lincoln: Het zijn eerder 2 landen die een middelvinger tonen naar de Amerikaanse preutsheid. Overal waar ze komen hun eigen regeltjes doorduwen. Bah bah.
@misterdrogba:

South park is puur Amerikaans ..
Key & peele ook ..
@misterdrogba:

F1 is internationaal ..
Liberty media een circus exploitant ..

Als ze 3 stuivers meer kunnen verdienen met een grid vol naakt vrouwelijk schoon ..
Dan staat er een grid vol naakte dames ..

Wel zelf blijven nadenken maat ..
“Tis de schuld van Trump” roepen laat je maar aan de femies en mossels over ..
@misterdrogba: Amerika, het land met de grootste pornoindustrie, hoezo hypocrisie?
@toniominestrone:

Er zijn sinds kort ook F1 races die niet in Amerika verreden worden ..
@lincoln: Ja, en Liberty Media is een Albanees concern.
@misterdrogba: is het dat (ze doen daar immers ook aan cheerleaders) of is het “ja meneer de Oliesjeikh maar natuurlijk, doen we, zet het koffertje met geld daar maar neer”.
@lincoln:
Een waarheid als een koe. Het gaat ook vaak samen. De feminisering van de samenleving met steeds slappere mannetjes en de opkomende islamisering die in het onstane gat duikt.
@kempenaer: Dat is geen verfeminisering in dat geval, maar taqiyya.
@lincoln: Verfeminiseerd en vermoslimiseerd zijn tegenpolen.
@jochempie: En daarom is het zo treurig dat de stromingen die beiden mogelijk maken/ondersteunen, zich toch meestal in dezelfde politieke/maatschappelijke hoek bevinden…
@bj: Ze helpen elkaar om het gezamelijke doel te bereiken: het systeem omver werpen. Geen feminist die samenwerkt met moslims die antwoord zal geven als je ze vraagt naar onderdrukking van vrouwen in het midden-oosten, geen moslimactivist die samenwerkt met feministen die antwoord zal geven als je ze vraagt naar Free The Nipple.
@jochempie:

Hangen beide heel graag aan de free nipple van de boze blanke man ..
@jochempie:

Gaan beide het wiel niet uitvinden .. dat hebben ze gemeen ..
Andere mensen met hun domheid opzadelen gaat ze ook goed af ..
@lincoln: “Andere mensen met hun domheid opzadelen gaat ze ook goed af ..” Dat is toch een van Trump’s levensmotto’s ? En volgens mij leven veel Amerikanen ook naar dat motto … de reden van vele oorlogen de afgelopen eeuw !
@dawwg:

Onder het motto “yes we can” ..
@lincoln: volledig met je eens!!
Zodra een ‘eerste minister’ van een land over een 1-daags sportevenement gaat, weet je eigenlijk al dat je met een schurkenstaat te doen hebt. Maar goed, dat is het businessmodel van de F1.

Wel mooi van Monaco om het gewoon lekker wel te doen: flikker maar op met je Amerikaanse hypocrisie.
Lijkt me nog leuker als LM vervolgens Monaco van de 2019 calender af haalt. Scheelt weer 2 uur aan optocht-kijken.
@gregorius:
Schei toch uit met je schurkenstaat geklets als het over Monaco en Rusland gaat.
@gregorius: ach ja, de thuis grand prix voor de helft van het veld… Om nog maar te zwijgen over de sponsors… nah, die blijft.
Toch logisch dat Monaco en Rusland de lekkere meiden op de grid willen hebben staan? Dan heb je tenminste nog iets om naar te kijken. De races zijn vaak geen flikker aan.
Lol, kinderen zijn bang voor mechanische zaken… Uhu, daarom ook dat giga aanbod in mechanisch speelgoed. Wanne gek.
@e34m5touring: ik vind het huidige F1 blok ook niet geweldig, maar om ‘m nou te omschrijven als Lego/ K’nex blok gaat ook wat ver 😆
Dat de grid girls zijn afgeschaft is suf, maar alle heisa er om heen is net zo suf en bizar. “ooooo er komen misschien wel/niet/wel/niet een paar halflekkere wijven een paar seconden op TV!!!”.
Lekker interessant, tjongejonge.
@zegheteens: Het gaat er meer om dat alles en iedereen steeds politiek correcter moet, zie het meer als een druppel die de emmer over laat lopen.
@carfreakjim: Dat is inderdaad erg irritant; ik vind dat geneuzel met die kinderen ook veel irritanter dan de afwezigheid van gridgirls. En de TV producers zoomen nog steeds regelmatig in op knappe dames; dus het is weer lekker meten met 2 maten door Liberty Media; links lullen, rechts vullen :(
Terecht, die politiek correcte hysterie van een kleine groep krijsende gefrusteerde dwaallichten maakt een hoop prachtige dingen en tradities kapot. Dat moeten wij niet toestaan met zijn allen.
@kempenaer: Met zijn allen ook. Grijp de riek!
De reactie van Monaco slaat de spijker wel heel hard op z’n kop.
@kilum: “Werken op een event als een Grand Prix toont gelijkenissen met de training die ze krijgen. Bovendien krijgen ze ervoor betaald”. (via Forbes)”

Nou, als ze dan maar wel net zoveel als de mannelijke modellen betaald krijgen, anders zijn de rapen gaar hoor … of zouden ze juist beter betaald worden daar ?
Whaha die opmerking van die Russische minister. Slaat als een tang op een varken, maar toch vind ik mooi dat ze er in Rusland en Monaco schijt aan hebben.
Ik hoop dat Liberty Media in Rusland grid boys in een ballenknijper gaan neerzetten en dat de Russen dan moeten janken van de “viesheid”.
@jochempie:
Probeer je eigen fantasieën niet te projecteren op een heel land.
@Jochempie: tja, zo’n uitspraak is ook een manier om uit de kast te komen!
@rhellema: Niet iedereen is zo seksueel onzeker dat hij denkt “als ik er maar niet voor zorg dat iemand vermoed dat ik homo zou zijn” of “oei iemand maakt een opmerking die een hint zou kunnen zijn over zijn seksualiteit, snel een opmerking plaatsen!”
@rhellema: Laat ik het zo zeggen: ik kijk liever naar grid girls dan naar grid boys, ik heb een hekel aan het gezeur over de patriarchy tegenwoordig, maar de tering zeg.. De comments in dit topic lijken direct uit de vingertoppen van horkerige, seksueel onzekere [i]macho men[/i] te komen. Men hoeft echt niet aan iedereen te bewijzen dat ze de stoerste, meest heteroseksuele mannen op aarde zijn. Als men bang is voor reputatieschade, is men juist ontzettend mieterig.
@Jochempie: doe toch niet zo serieus man hahahaha. De mate van verdedigen die je nu doet is bijna aandoenlijk.
@rhellema: je hebt gelijk, ik ging er wat serieus op in. Maar het is best irritant om te zien hoe macho men zich moet gedragen om hun onzekerheid te verbergen. Kan mij het wat verrotten als er wat half naakte kerels naast die auto’s staan. Lijkt me nog steeds wel humor in Rusland.
@jochempie: tja…in dat opzicht ben ik ook blij dat ik twee jongens op de wereld gezet heb en geen dochters heb. Ik zou me geen raad weten met al die testosteronbommetjes die onze hedendaagse wereld rijk is. Ik voed die gasten van mij ook op met respect voor vrouwen en gelukkig begint de oudste (17) dat steeds beter door te hebben.

Mijn opmerking naar jou was ook niet als beledigend bedoeld maar meer om het machogedrag hier even een andere wending te geven. Ik hoop ook oprecht dat je nu wel kan lachen om mijn opmerking want dat was eigenlijk de bedoeling.
Monaco wil ook de grid girls terug en zou zelfs al een deal hebben gesloten

Dus als ook Rusland een zak met geld op tafel legt komen die gridgirls er wel.

Ik pleit echter ook voor een cheerleader team per team. Dat schijnt namelijk ook een sport te zijn en daar zijn NL’ers ook nog eens wereldkampioen in. En zullen de mannen bij Liberty ook weer tevreden zijn.
Voor Rusland zou een stel grid gays goed zou . Uitgevoerd als de Village People. Wat zou Poetin zich toch opvreten 😁
@thomasthomas: geef mij toch maar de grid girls, vermaak jij je dan maar met die Village people.
@spidermann: wéér een. Voel jij je soms ook super onzeker waardoor je op elke kans in moet gaan om je hetero-ness te etaleren? Grow some balls..
@jochempie: ik geef alleen mijn preferentie aan. Gezien je vele reacties heb ik de indruk dat jij hier een probleem hebt.
Milieu zones, rookvrije plekken, me too,vuurwerkverbod,belasting op vlees,zwarte Piet boycot,verbod op paasvuren, grid girls in de ban, leve het vrije westen!
@toniominestrone: Vergeet de speciale snowflake safe zones in elk gebouw en OV niet …
@toniominestrone: het vrije westen waar we rekening houden met elkaar. Het tolerante Nederland. Dat was ooit eens.. Nu lijkt het vooral te bestaan uit boze conservatieve blanke mannen die geen veranderingen kunnen verwerken. Die elke kleinigheid meteen een traditie noemen. Ik baal enorm daarvan. Ik zou dolgraag Nederland willen bevrijden van het jammerende geluid van de draaiorgels, maar dan wordt ik gelynched want, traditie…
@mashell: voor jou is er joop.nl
@mashell: Politiek correct geleuter van een grachtengordel hipster, ga toch weg man! Moraalridder.
Er zijn dit seizoen 21 races. Het hoeft niet iedere race hetzelfde..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).