Motormuis wheeliet op een politie-auto, agent wordt boos

Auteur: , 62 Reacties

Wanneer motorrijders zich verzamelen in een colonne, is er altijd wel een patjepeeër die een soort apengedrag begint te vertonen, en het voorwiel ferm in de lucht steekt. Hoe toevallig dat dit sujet nou net een Chevrolet Caprice van de politie treft. En even vergeet hoe hij een wheelie correct eindigt.

Motormuis wheeliet op een politie-auto, agent wordt boos

De motorrijder klapt op de politie-auto die de motorrijders duidelijk tot stoppen probeerde te dwingen. Nog voordat de gevallen Rossi-wannabee weer op kan staan heeft hij echter al een agent om zijn nek hangen. Letterlijk.

Alles wat dergelijke motorrijders tot het schuim der aarde maakt, zie je in deze video.62 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
En terecht
iedereen die rijdt gewoon door alsof er niks aan de hand is
@MAB: want als ze met 20 (+) man om 1 politieagentje gaan staan is volgens jou een beter idee?
@thomcarspotter: nee zeker niet maar er stopt ook letterlijk niet 1 persoon.
@MAB: als er waarschijnlijk 1 stopt, zijn het kuddedieren en stoppen ze allemaal. (denk ik)
@thomcarspotter: doet me denken aan de film torque die gisteravond op tv was!
@reggie-boy_rood:

Slechtste film ooit :(
Tuig…
@xilver: Jij bent zeker de beste chauffeur van Nederland?
@Robbert89: Er zit nog wel een klein grijs gebiedje tussen beste chauffeur van Nederland en tijdens een wheelie achterop een auto landen.
Ik zou best een wheelie tegen zijn gezicht aan doen
Haha
Die agent reageert ook wel een beetje fel… De motorrijder valt, staat net weer op (waarschijnlijk met wat koppijn) komt die k*twout aan en duwt hem vol tegen de grond…
Een beetje overenthousiast meneer de wout..
@nickmercedes:
We hebben het hier wel over de VS, dat land waar agenten nog mensen zijn die gerespecteerd worden. Dit optreden is daar heel normaal en dat weten ze daar ook.

Niet over Nederland waar het volk vindt dat alles moet kunnen en gaat janken als een agent dat gene doet waar hij voor is aangesteld….
@jrk68:

Haha, het verschilt daar geen haar van hier.
@jrk68: Het heeft geen snars met respect te maken als datgene afgedwongen wordt door middel van buitensporig geweld waar een Amerikaanse agent zoals deze spuitend klaar op komt.
@jrk68: Dus een agent is aangesteld om onnodig geweld te gebruiken?

Daarnaast valt dat respect ook in Amerika wel mee. En als je dan over respect wilt spreken wat is dat voor een respect dan? Immers is die respect geboren uit angst (bij het minste of geringste een knuppel in je nek hebben liggen of erger). Kun je het dan nog echt respect noemen? Ik denk het niet. Neigt eerder naar onderdrukking dan respect hebben voor.
@Rick-dos: Waarom moet mijn comment goedgekeurd worden?
@Rick-dos: Omdat je op AB bekend staat vanwege je gewelddadige taalgebruik ;) Had dat gisteren ook, zal wel iets met serveronderhoud o.i.d. te maken hebben.
@bungabungastig: O, is dat het?! Dus jij wilt mij vertellen dat die god&%[email protected]! k*% AB mij censureert om mijn taalgebruik? Waar halen ze het vandaan? [email protected]#$%…. ;)
@Rick-dos: We zijn te gast hier en dienen ons netjes te gedragen.
@jrk68: Als ze elke auto moeten benaderen met getrokken wapen en iedereen meteen tegen de grond werken omdat het anders later misschien lastig kan worden getuigt dat niet van overdreven veel respect richting meneer agent.
@jrk68: Er is deels wel een verschil met NL natuurlijk, maar in de States is het voor die coppers ook een realistisch gevaar dat ze bij elke traffic stop een geflipte Rambo tegenkomen die een pistool uit z’n broekzak trekt.

Dus dan nemen ze al gauw wat minder risico.Of dat verder goed of slecht is is een andere kwestie.
@jrk68: Nee het land waar ze heel erg triggerhappy zijn in combinatie met te veel suiker en adhd.
@nickmercedes: natuurlijk. De agent moet voorkomen dat de idioot weer op de motor stapt en zich tussen de bende voegt want dan vindt hij hem nooit meer terug,
Beeeeeeetje overtrokken reactie van die copper. Ik bedoel had die motorrijder nou weg willen komen had ik het begrepen, maar hij heeft dat ding al op z’n standaard (heet dat ook zo in motormuisland?) gezet dus er vandoor gaan was niet zijn intentie. Er was geen aanleiding toe om hem zo te grijpen. Maar ja, in Amerika willen de coppers nog weleens laten zien dat ze anabolen slikken en dus overal agressief op moeten reageren.
@Rick-dos: zij-standaard is een jiffy, midden standaard heet een bok ;)
@darkpluisje: Ah oké. Thx! ;)
@darkpluisje: ook wel bekend als standaard…
@darkpluisje:

Ik zeg zijtap en bok.
@Rick-dos:

Achja die man is lastig, niet zo abnormaal toch? Er is net iemand tegen z’n wagen aan gereden. En die iemand was dan ook nog eens van het soort die hem waarschijnlijk z’n maagzweren bezorgd.
Waarschijnlijk moet die nu een hele week niet naar de psych.
@Hupke: Buiten het feit dat een politieagent getraind is om koel te blijven mag een agent natuurlijk ook geen onnodig geweld gebruiken. Dat accepteer ik niet van een medeburger maar dat accepteer ik al helemaal niet van een agent.

Iedereen maakt weleens een foutje of heeft weleens iets baldadigs gedaan. En deze jongen is gewoon screwed. Maar dat geeft die agent nog niet het recht zo te reageren. Zoals ik al zei: als die jongen er vandoor wilde gaan of een grote bek had gegeven dan had ik het willen begrijpen, maar deze jongen niks van dat alles behalve dan een domme lul zijn op de openbare weg.
@Rick-dos: Anabolen -kuurtje of een een of andere trauma ?
@sandniggah: 1x een te veel.
Gelukkig vallen er geen gewonden.
Rare reactie wel van de politieagent. Hier in België zou de motorrijder waarschijnlijk wel een bekeuring krijgen en misschien meegenomen worden voor een verklaring. Om de man als een gevaarlijke crimineel tegen de grond te werken en te boeien, lijkt me wat overdreven.
@tomos90:

agenten zijn in NL NOOIT alleen ..

en zelfs al zouden ze met 20 man zijn ..
zouden ze zich geintimideerd voelen door een groep motorrijders ..
om vervolgens helemaal nix te doen ..

mwah .. pleiten voor een verbod op motorfiets bezit ofzo ..
@lincoln: Ga je hem staan verdedigen?
Moest even denken aan Road Rash..

http://www.fileplaza.com/images/roadrashscreen3.jpg
@rotarypowah: goede oude tijden,met kettingen andere mensen van hun motor afslaan. Mooi
@rotarypowah: Geniaal. Die filmpjes tussendoor waren ook erg geinig
Tuurlijk! Die agent ken dat niet. Ja sorry, kom uit Den Haag grammar nazi’s. Overigens wel geboren in Londen natuurlijk..
@JamesBond007: James Bond komt uit Schotland :P
@bozewolf: de laatste James Bond komt weer uit Engeland …. maar de oospronkelijke James Bond komt uit Michican Ohio…dusch…
Wat een randdebiel, als dat pak rammel was gegeven door iemand die geen blauwe lichten op z’n wagen heeft staan had iedereen het terecht gevonden. En dat is het ook.

Als je met je onnozele kunstjes anderen last bezorgd dan …

Nuja je ziet direct watvoor volk het is, geen fatsoenlijk pak aan en een motor met meer vermogen dat ze aankunnen. Daar erger ik me dood aan, dat tuig zorgt dat ik een slechte reputatie krijg.
@Hupke: als je dat pak rammel rechtvaardig vind, dan past die reputatie ook wel bij jou, motorpak of niet.
@rotarypowah: Een pak rammel geven slaat nergens op, al helemaal niet voor een agent. Een levenslang rijverbod voor alle motorvoertuigen lijkt me veel beter. Dan leren zulk soort idioten het snel genoeg af.
@rotarypowah:

Ja want echte heren vechten nooit, die lossen hun geschillen op met een berg papier, een hele hoop advocaten. Geweld daar doen die immers niet aan mee. (geld afnemen en vrijheidsberoving zijn blijkbaar geen vorm van geweld volgens sommigen) Terwijl al wat zo’n onozel rotjoch nodig heeft is een pedagogische tik en een uitbrander.
Het zou echt zonde zijn dat deze man eens een avond zonder frustraties naar huis kan gaan zonder eerst eens bij z’n psychiater langst te moeten.

Word toch eens wakker, alsof de ene vorm van geweld hoogstander is dan de andere en fysiek geweld alleen voor holbewoners is voorbehouden.
@Hupke: Het sleutewoord hier is ‘gepast geweld’.

Hoeveel geweld ‘gepast’ is, is een subjectieve kwestie. Ik vind het wel logisch dat we dat oordeel niet over laten aan elke boerenlullo die zin heeft iemand een klap te verkopen.

Hele glibberige ethische helling.
@bozewolf:

Goh, vind ik niet, hier ben ik serieus een fan van het stem met de voeten principe.
Als iemand een idioot is die overdreven geweld gebruikt (bvb. iemand die het kereltje aframmelt dat z’n gazon maait omdat het niet goed gebeurt is, dan is het aan het dorp om daarover te oordelen en je een sociaale straf (bvb. uitsluiting) op te leggen, dan moet daar toch geen rechter een theoretische voorwaardelijke straf voor verzinnen en een boete… dat kereltje moet zien dat je gestraft bent en het dorp moet de rechtvaardigheid ervan voelen).
dan straf je hem sociaal. Hetzelfde met deze politieman of sherrif, als die onnodig geweld gebruikt dan straf je hem sociaal, je sluit hem buiten bij de bakker, slager,… nodigt hem expliciet niet uit op buurtfeesten en dergelijke…
Dit is duidelijk, hij faalt tegen een paar simpele codes niet tegen duidelijke wetten. Hij pleegt geen ‘Rodney King’ oid.
@Hupke: Zou je ook iemand die sterker is dan jou een pak rammel willen geven?
@sandniggah:

Zo iemand moet ik nog tegenkomen.
Moeilijk, ik heb een hekel aan bluffers, en daar vallen zowel politie als wheelie eikels onder.
In dit geval moet ik de guniformeerde hond wel een beetje gelijk geven.
@norge: poker je veel ? haha
nou en ..
beide effe schrikken ..
effe okkernoten ..

en klaar is kees ..

kan je toch niet echt een mening over hebben .. toch ??
ik weet hoe het komt, die motorrijders hebben geen lichtgevend gele hesjes aan, dus die zie je dan toch slecht aankomen hé?
Wat een lutser. Een beetje stuntmuis stuurt ‘m langs die politiewagen. Klein beetje naar links hangen en klaar. Volgende keer beter.
@slaapmutsje:

Sowieso dat jij het kan met 2 vingers in de neus.

Al bij je opgekomen dat het alles behalve een stuntpiloot is maar gewoon iemand die z’n rechterhand zo nu en dan eens ongecontroleerd gebruikt.
@Hupke: Mijn welgemeende excuses, zal er speciaal voor jou de volgende keer ‘/sarcasme’ bijzetten. Dacht dat het wel duidelijk was.

Naar mijn mening spreekt het filmpje voor zich en behoeft het geen serieus commentaar.
Zoals @hjhj al aangaf, wij gebruiken allemaal onze rechterhand wel eens ongecontroleerd. Even pijn lijden, van je fout leren en weer verder gaan. Lijkt me onnodig om daar een filmpje van op internet te zetten.
ik gebruik m’n rechterhand ook wel eens ongecontroleerd..
of is dat too much information?
@hjhj: ja!
@norge: ohw..ok, zal er in vervolg op letten…;-)
duidelijk geen kandidaat voor “de slimste mens” …

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).