Nederland is een blauwe Phantom Coupé rijker

Auteur: , 35 Reacties

Blijkbaar was iemand erg onder de indruk van de Phantom Coupé waar onze eigen Wouter onlangs mee op pad ging.

Blauwe Rolls-Royce Phantom Coupé gespot

Als ik het goed zie heeft deze spiksplinternieuwe Phantom Coupé exact dezelfde kleurstelling als het exemplaar dat Wouter aan de tand mocht voelen. Aangezien dit een nieuwe auto is die pas voor het eerst geregistreerd is op 31 januari 2014 lijkt het niet om dezelfde auto te gaan, maar om een andere die toevallig dezelfde kleuren heeft.

Volgens spotter carseen had de eigenaar van deze knalblauwe Phantom Coupé hiervoor een zwart exemplaar. Dit blauwe slagschip kost inclusief opties op Nederlands kenteken maar liefst €563.189. Stiekem best een enorme bak met geld. Bekijk alle foto’s van deze Phantom op Autojunk.35 reacties

wow. dat is wel erg veel blauw op straat.
Wat zou die vent voor werk doen?
@gop1: die laat mensen voor zich werken ;)
@gop1: Ik denk dat ‘ie werk heeft en niet doet. Als je zo’n auto hebt laat je je werk doen XD
Jaaaaa, die crisis hakt er flink in. Een McLaren P1 op Nederlands kenteken, deze RR op Nederlands kenteken, een Porsche Turbo die naar eigen smaak wordt aangepast, een RR Ghost die we voor de gein een sloot inrijden….
@Rick-dos: ja als er een paar dure auto’s worden verkocht is er gelijk geen crisis meer? Als je 5 broden op een hongersnood gooit is er dan ook geen honger meer?
@leandro: Maar is er hongersnood als de bakker op de hoek nog maar 5 broden heeft?
@leandro: *en twee vissen
@Captain: Amen.
@Rick-dos: een eigenschap van economische crisis is dat de rijken steeds rijker worden en Jan Modaal, Henk en Ingrid steeds armer.
@mashell: Inderdaad.
@drijver: niet waar, sterker nog: links-populistisch kattegejank. En wees blij dat deze man z’n geld nog laat rollen, alleen al aan BPM op die Roller draagt ie meer bij aan de staatsruif (waar jullie uit vreten) dan jullie in je hele leven..
@parker: “kattegejank, staatsruif, vreten”. En dan nog vraagt men zich af waarom de rechts populistische stroming in dit land ondanks haar grote aanhang nog steeds niet serieus genomen wordt…
@mashell: Omdat men stemt naar zijn/haar portomonnee.
End of discussion.
@mashell: Klopt, maar Nederland is niet in crisis. Middels Europa zijn wij deelnemer aan de eurocrisis daar hebben we de gevolgen van gemerkt, maar Nederland zélf is niet in crisis. Griekenland dat op de rand van faillisement stond is in crisis, Spanje dat een werkloosheidcijfer van 30% kent is in crisis, Ierland, Italië en Portugal hadden en hebben een crisis. Wij hebben hooguit een langdurige vervelende griep gehad, maar we hebben onszelf vervolgens wijs gemaakt dat het terminaal is en als gevolg een nationale depressie aangepraat.

Maar goed, ben nu serieus op het onderwerp in aan het gaan terwijl mijn oorspronkelijke comment niet eens zo serieus bedoeld was. ;)
@Rick-dos: dat weet jij, dat weet ik, maar dat weten Rutte en consorten nog niet. Die praten ons nog steeds een crisis aan.
@Rick-dos: Nederland was wel degelijk in crisis, maar enkele maanden geleden (volgens mij was het november of december 2013) zijn we officieel uit de crisis gekomen, uit de depressie en uit de recessie en al die negatieve zooi. Wij zijn nu officieel weer aan het groeien als economie zijnde. En ja, dat merken we dus..
Oke, je merkt er niet veel van maar toch. :)
@mashell: ik klaag niet hoor
@mashell: nivelleren is een feestje.
@mashell:
helaas is dat zo, gun iedereen die er hard voor werkt succes, maar helaas zie je dat veel mensen die zich kapot werken nauwlijks vooruit gaan en mensen die al geld hebben met minimale inspanning exorbitant worden, dat lijkt me niet echt de bedoeling…
Allemachtig prachtig!
Dat is idd een hoop geld. 560k damn.
Hij is fraai!
En er is geen beter recept tegen het begrotingstekort. Nu door heffingen / belastingen, en straks nogmaals aan de pomp.
Wat een geld.. S65 amg voldoet ook lijkt mij
@reggie-boy_rood: Lijkt mij een totaal andere auto die je niet met deze kan vergelijken.
@quattromeister: Is wel beide categorie super duur en zeer mooi.. En beide zeer luxueus.
Dus op die manier vallen ze wel te vergelijken.

Al helemaal sinds Maybach er niet meer is, wil Mercedes met de S-klasse Rolls-Royce concurreren, dus ik vind de vergelijking zo gek nog niet..
@nickmercedes: maar het zijn natuurlijk niet de AMG modellen die met Rolls Royce concurreren. Die zijn “sportief” bedoeld, Rolls Royce gaat juist voor comfort, Mercedes heeft ook de S600 die komt dichter in de buurt (maar is nog lang niet zo decadent).
Geel kenteken +1
Tenzij er cd voor staat
Lijkt erop dat felblauw het nieuwe wit aan ’t worden is
Ik heb er een keer 1 gezien bij de hai in rijnsburg en die had zelfs een catalogus prijs van 7 ton plus
Ik vind zo’n Phantom altijd bizar om te zien. Het is een sedan, maar qua hoogte eerder in dezelfde klasse als die ML op de achtergrond.
@rubentheys: als je goed kan tellen, weet je dat deze maar twee deuren heeft en niet vier, en dat het dus een coupé is..
Geld moet rollen!
@c-ad: en dan het liefst in een echte RR!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).