Nederlander heeft Chiron Super Sport besteld

Auteur: , 23 Reacties

Wie oh wie zou het toch zijn?

Bugatti Chiron Super Sport '19

Het is een van de rijkere meneren van Nederland: Michel Perridon. Net als vele rijke mensen koopt hij dan ook auto’s die het normale volk niet zo snel zou kunnen betalen.

In tegenstelling tot veel vermogende mensen koopt Perridon de écht dure auto’s. Niet even een Aventador op Zwitsers kenteken zetten. Welnee, gewoon gele platen erop. Dat betekent dat er een enorme hoeveelheid aan BPM moet worden betaald. Wat dat betreft is de duurste accessoire op een Bugatti waarschijnlijk een setje GAIK-platen. Hopelijk krijg je dan standaard wel ‘luxe platen’ met opgelegde letters.

De familie Perridon heeft meerdere Bugatti’s: een aantal Veyrons en een heuse Chiron. Daar komt nu eentje bij en het is niet zomaar eentje. Geen Chiron Sport of een Divo, maar een heuse Chiron SuperSport. Deze auto haalde onlangs een snelheid van 490 km/u. Het is geen officieel record volgens het Guiness Book of Records, Koenigsegg, Hennessey en alle andere hypercarfabrikanten. Daarvoor moet het gemiddelde genomen van twee metingen, heen en terug. Dit in verband met het voordeel van wind mee, bijvoorbeeld.

De familie Perridon liet via hun Instagram account weten dat nummer 5 in bestelling is. Zo snel als deze post werd geupload, werd deze ook weer verwijderd. Gelukkig waren ze bij Quote er als de kippen bij en maakte ze onderstaande screenshot:

Dutchbugs

Of ze deze auto ook op Nederlands kenteken zetten is niet duidelijk, maar als dat het geval is, mag de Staatssecretaris van Financiën ze absoluut een bloemetje bezorgen. Voor belastingen kost dit 490 km/u snelle apparaat namelijk een slordige 3.500.000 euro.

Met dank aan Torsten voor de tip!23 reacties

Geld moet rollen, en het liefst op 4 wielen
Erg dik, maar ook erg saai.
@flatsix010: Ja, maar de auto is wel leuk, toch?
@flatsix010: wat heeft je vriendin met dit artikel te maken? ..
De Perridons rijden er gelukkig ook gewoon mee. Gaaf.
En ze hadden een divo besteld toch? Dus die komt er ook nog aan
@bbjorn: blijkbaar niet. Nr 5 is deze
@rolov: misschien bedoelt ie de 5e Chiron😜 bijvoorbeeld 2 Chirons, 1 Divo, 1 Centodieci en dan deze
Zo had de Chiron in eerste instantie al moeten zijn. Tof apparaat!
Gaaf! Hadden ze nu ook een Divo besteld? Zoiets lees ik hier boven. Die vind ik persoonlijk nog veel gaver eigenlijk……
Echte fans dus. Zouden ze ook klassieke Bugatti’s hebben? Sommigen zijn echt wonderschoon.
Ik schrok even, ik zal toch niet weer dronken op eBay gezeten hebben?
Zijn ze Boef toch te snel af.
Zal vast Afrojack zijn
@bmw2coupeeigenaar: onder de titel zit ook nog een stukje tekst, met een beetje geluk zit het antwoord er nog in verwerkt ook :)
Ik zou hem gelijk naar Ziptuning brengen voor een krachtkuurtje met Pops and Bangs. Puur om de 500 aan te kunnen tikken met de nodige plofjes tijdens het uitdrijven, weet alleen nog niet welk petje ik op zou zetten..
@kennone: ik las dat zulke snelheden gevaarlijk zijn ivm hoogteverschillen op het wegdek. Stel dat je mannentasje voor je ogen vliegt, ik zou het niet willen meemaken!!
Kan mij niet voorstellen dat, mocht ik ooit zulke wagens kunnen kopen, ik er via social media aandacht mee ga vragen.
@niex: Daar heb je een punt. Zou er gewoon geen tijd voor hebben. Heel der dagen genieten van het groffe geschut.
@tortuga: ik denk dat je hele dagen aan het werk bent om deze te kunnen betalen. En die spaarzame dag dat je kan rijden zou je idd niet op insta doen. Of het moet zijn om je zielloze zoon een pleziertje te gunnen.
@tortuga: waar genieten dan? Op de weg? Daar is 200pk tegenwoordig al te veel.
Op het circuit? Waar mannen met caterhams op slicks je het snot voor de ogen rijden.
Ik denk dat het echt moeilijk genieten is van zo een auto, al rijdend.
De autobahn om vijf uur sochtends lijkt me de enige plek.
@niex: Heb ik inderdaad nooit kunnen begrijpen. Hetzelfde geldt wat mij betreft ook voor coureurs/zangers/etc, dan kun je al niet normaal over straat en dan gaat ook nog het complete prive leven op insta. Wat win je er mee?
@lotuselises2: Als zanger/acteur is is het een nuttige vorm van promotie. Als rijke dude is het ijdelheid, niet meer of minder.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).