Nederlandse inbrekers crashen Audi RS4 in Duitsland

Auteur: , 118 Reacties

Twee van de drie inzittenden overleefden het ongeval niet.

Gevaarlijke hobby, dat inbreken. Twee Nederlandse boeven (beiden 22 jaar oud) kwamen kort geleden in de omgeving van het Duitse Krefeld om het leven bij een crash met een Audi RS4, die dienstdeed als vluchtauto na een inbraak. De derde inzittende van dezelfde leeftijd is zwaargewond en verkeert in kritieke toestand.

De auto werd ingezet als vluchtauto na een inbraak bij een telefoonwinkel in Duitsland, waarna het vehikel ondanks permanente vierwielaandrijving niet binnen de lijnen bleef. De inbrekers zouden uit Utrecht komen en waren al als vermist opgegeven, wat het voor de politie makkelijker maakte om de ‘slachtoffers’ te identificeren.

Volgens de popo is de kans aanwezig dat het gaat “um die berüchtigte Audi-Bande”, een groep inbrekers die al een poosje huishield in deelstaat Nordrhein-Westfalen, waar onder meer het Ruhrgebied ligt. In korte tijd vonden alhier 66 inbraken en plofkraken plaats, waarna het geboefte steeds met een rappe Audi het hazenpad koos.

Dank voor alle tips!118 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Jammer van de audi rs4, maar om de 2 inbrekers minder zal ik niet treuren.
-edit: nutteloze bijdrage-
@87sandyd: Hahaha ja dat lijkt mij een prima plan
Ik mag en zal mijn onderbuik niet laten spreken…
Ik mag en zal mijn onderbuik niet laten spreken…
Ik mag en zal mijn onderbuik niet laten spreken…
Ik mag en zal mijn onderbuik niet laten spreken…
Ik mag en zal mijn onderbuik niet laten spreken…
Ik mag en zal mijn onderbuik niet laten spreken…
@pomoek: heel goed, een opmerking over het onderstuur van zo’n RS4 zou door sommigen als erg beledigend kunnen worden ervaren.
@erwh: 😂😂😂
Boontje, loontje, billen branden, blaren, horen, voelen.

Ik bespeur in mijn doorgaans redelijk empathisch aangelegde karakter bar weinig medelijden met deze sujetten.
2 klootzakjes minder. Helaas ook een RS4…
-edit: mensen dood wensen doe je maar ergens anders-
@klaasjevaak: ik wilde het niet gaan zeggen maar ben het volledig met je eens
Arme Audi
22 jaar, dat zijn nog twee pubers. Hoe heb je de lef. Ik durf met mijn 20 jaar nog niet eens te liegen te mijn ouders.
@mab: ze kwamen uit kanalen eiland. Van de straat dus .
@rolov: daar 5 jaar gewoond. Mn zusje kon er niet eens alleen over straat.
@aquila2003: Ik ken mannen die daar niet alleen over straat kunnen.
@hollandsemarokkaan: kun je nagaan :’>
@mab: sommige mensen zijn koorknaapjes, andere mensen worden priester
@Junior540: some niggas go to college, some niggas go to jail..
Karma is a bitch…
@Original_Arnoud: uhm, t was geen Fisker, maar een Audi… ;)
@Original_Arnoud: In dit geval; Karma is a ditch
Geen medelijden met dit soort gasten. Zeer waarschijnlijk een gejatte RS4! Volgens mij zijn die dingen makkelijker te stelen dan een fiets.
@rufctr01: als ik eens wist hoe..

Stond ie na een paar dagen uitgelaten te zijn weer keuring netjes gewassen bij de eigenaar op de stoep.

Bosje bloemen, flesje wijn een een sorry maar bedankt briefje erbij.@damrakker: Ben jij diegene die een kratje bier uit mijn tuin ontvreemdde, maar netjes twee flesjes voor mij achterliet?
Graag gedaan
Zo zeg die hebben ze vakkundig in de puinpoeier gereden.
22 jaar is wel erg jong. Hoe duister hun toekomstperspectief ook was, het blijft gewoon zonde.
@rynnus: geloof dat je niet veel plusjes gaat krijgen voor deze opmerking
@jackass266: onterecht overigens
@jackass266: Uiteraard ken ik het verhaal van deze jongens niet, maar heel vaak groeien dit soort gevallen op in een kansloze, uitzichtloze omgeving waar veel burgers en sommige politici hun hand niet voor omdraaien. Ik praat niet goed wat ze doen, absoluut niet, maar de situatie is vaak gewoon erg triest. En als het je dan ook nog eens je leven kost vind ik dat inderdaad zonde.

En het aantal plusjes is trouwens wel het laatste waar ik mij druk om maak…;)
@rynnus: kennelijk heb je toch genoeg fans ;)
@MauritsH: Ik vrees het ook.. ;-)
@jackass266: Opvallende relativering inderdaad. Zie je hier (te) weinig bij dit soort berichten.
@rynnus: Ik mag hopen dat dit sarcastisch was bedoeld?
@rynnus: inderdaad
@rynnus: hoe zo jong? Op Hun 13 zijn ze al tasjes en telefoons aan het pikken, op hun 16e woning inbraken en als ze een rijbewijs hebben kunnen ze ook met de auto op pad…. Opsporing verzocht moet je eens kijken, bizar hoeveel minderjarigen er tussen zitten
@rynnus: geen dank
@rynnus: ik geef je gelijk, maar toch ook weer niet. Vind het heel vervelend dat mensen ongelijk zijn, niemand heeft dezelfde toekomst, maar iedereen kan voor zichzelf denken. Dat terzijde, ik ken mensen die gewapend overvallen zijn toen ze thuis waren, waarvan paar gewond geraakt zijn. Op zo’n moment zou ik echt geen medelijden hebben als de bewoner zich verdedigd had en hem neergeschoten zou hebben. Waarom zou ik dat nu wel moeten hebben? Ik snap heus dat dit soort praktijken ontstaan omdat ze verkeerd opgroeien, maar vaak staan deze mensen ook voor je deur omdat ze alleen maar meer en meer willen. Ik kan ook leven van een schammel loontje, waarom kunnen zij dan niet leven van een simpel loontje? Sorry, maar ze kiezen hier toch echt zelf voor. Je weet dat als je dit vak in gaat dat het je dood kan worden als je niet oppast.
risico van het vak
Heel leuk als mensen weer populistisch gaan reageren, maar het is heel triest dat ze om het leven zijn gekomen, had nou maar wat verstandigs gedaan… Daarnaast is 22 wel erg jong inderdaad, hoe durf je je ouders nog in de ogen te kijken, zullen vast trots zijn.
@granlusso: Voor 2 van de 3 word dat nu erg lastig.
@granlusso: zijn dit dan ook van die gasten die geweld schuwen? Of zijn dit gasten die betrapt worden hij een inbraak op je schedel gaan dansen! Gezien de, zeer waarschijnlijk, gestolen RS4 zijn dit zware jongens!
Super dit hahah
@3246cm252kw: prachtige audi gesloopt, 3 lichamen gesloopt, 2 families gesloopt ja super dit en echt lachen hoor.
@hollandsemarokkaan: zijn toch boeven. Lekker boeiend en mooi opgeruimd dat tuig!
@3246cm252kw: En er dan maar domweg om lachen!! Typisch gevalletje leeghoofd!
@baap: lol ga lekker boeven eren maarja dat zal wel jou soort zijn en jij zal er wel om janken. Van mij mogen ze allemaal een snelle Audi rijden maar niet zo lang alleen.
@3246cm252kw: Ja, want als je niet feest om iemands dood, in dit geval twee jonge mensen, dan is de andere optie ze de hemel in te prijzen…

Zwart. Wit. Wel zo overzichtelijk.
@baardmijt: ja anders zit de dood in het feest. En of ze zich nou opblazen of doodrijden lekker boeiend.
@hollandsemarokkaan:
2 families gesloopt?
Wat dacht je van de DERDE familie, nl degenen die beroofd zijn van hun eigendommen.(los van de eigenaar van de Audi, die zou je als vierde kunnen aanmerken)
Hoop dat ze niet thuis waren toen het gebeurde, maar zou zo maar een beroving kunnen zijn, waarom anders zo’n snel type vluchtauto door de daders voorbereid? Dan is grof geweld vaak gewoon ingecalculeerd.
Deze boys hadden prima bij de McDonalds kunnen gaan werken als ze echt laagopgeleid waren, alleen ging de vermogensaanwas dan waarschijnlijk niet snel genoeg voor de heren.
Over kansen gesproken: iedereen van onder de pakweg 40 jaar heeft in NL de kans gehad lager en hoger onderwijs te genieten en als je doorzet gesubsidieerd te gaan studeren en gewoon redelijk tot goed te gaan verdienen. als je dat pad niet afloopt, is dat een keuze waar je zelf grotendeels voor verantwoordelijk bent.

In onze maatschappij is niemand zo kansloos dat er geen ander middel meer overblijft dan carjacking met inbraak/beroving.

Opmerkelijk dat hier nog zoveel begrip betuigd wordt voor dit soort vullis.
En dan heb ik het nog geeneens over het zgn gevaarzettingsrisico dat de heren onderweg veroorzaken. Die houden zich ook echt niet aan de verkeersregels. Gelukkig zijn ze nu niet met 200 km/u achterin een onschuldige gezinsauto geklapt.
Nee, wat mij betreft heeft de Hogere Macht nu voor een prima en pragmatische oplossing gekozen zo. Het heeft zo moeten zijn.
ja ja mensen dat komt ervan als je niet ken boeken op hoge snelhijd. lijk me mocro stylo deze actie
@e36thuglife: Ik denk dat het 2pac was..
@e36thuglife: Ow verschrikkelijk!! Geen hoofdletters, geen interpunctie, slechte spelling, werkwoorden verkeerd vervoegen… Waar heb jij op school gezeten? Daar stuur ik mijn kinderen echt niet heen!!
Grenzeloze sukkels.
Jammer van de jongens. Als ze gewoon zwaar gewond waren geraakt hadden ze het kunnen ervaren als iets waardoor ze van levemsstijl veranderen
@balhaarchapsel: dan had het de maatschappij handen vol geld gekost bedoel je. Dit is goedkoper. Doei doei, zwaai zwaai.
@borrelnoot: laten we dan hopen dat het bij een van je famillie leden gaat gebeuren en het dan nog steeds zo blij doei doei, zwaai zwaai is
@balhaarchapsel: waarom persoonlijk worden? Dit was gewoon crimineel tuig. Wie gaat die missen dan? Hebben honderden mensen allerlei leed berokkend. Ik heb daar geen medelijden mee.
@borrelnoot: maakt helemaal niks uit. Iedereen maakt foute beslissingen. Hun hebben alleen niet de kans gekregen om dat te kunnen verbeteren
@balhaarchapsel: maakt alles uit. Ze hebben tientallen (mogelijk nog veel meer) inbraken en plofkraken gepleegd. We hebben het niet over een 8-jarig knulletje die een appel van de groenteboer steelt ofzo hè. Hou op met je ‘iedereen maakt fouten’ man.
@borrelnoot: verstand heeft niks met leeftijd maken
@balhaarchapsel: het waren (jong) volwassen mannen die heel goed wisten wat ze deden en die ook heel goed wisten dat dat fout was. Als je 22 bent heb je tijd zat gehad om je te verbeteren.

Maarja dan moet je onder aan de ladder beginnen en de criminaliteit levert dus veel meer op. Ik heb geen medelijden met de jongens zelf.
@borrelnoot: het had de maatschappij dan handen vol geld gekost? Nou nou nou pfff.. Doe eerst even kennis op over wat de maatschappij in NL werkelijk klauwen met geld kost. Kan je nu al vertellen dat je voor andere doeleinden word verkracht bijvoorbeeld al die miljarden naar Griekenland, de Fyra.. Moet ik nog even doorgaan? Geef mij dan maar 2 mensen levens ervoor terug voor die paar tientjes en laat ze daarna her opvoeden. Menselijkheid is weer ver te zoeken, gatverdamme!
@brabusrocket: dat is witte boorden . Dat zijn geen criminelen dat zijn mensen die elke dag hun best doen voor ons land. Die jochies op straat moeten we mee oppassen volgens de media.
@rolov: oh ja de media, dan is het ook zeker zo!
@brabusrocket: Deze jongens hebben tientallen inbraken gepleegd waaronder plofkraken, oftewel tuig van de onderste plank, voor je het weet schieten ze iemand dood omdat die per ongeluk nog in zijn winkel was terwijl hun hun ding deden of ze rijden iemand dood tijdens hun wilde onsnappings pogingen. Heb dan toch liever dat ze zelf omkomen door hun idote gedrag.
@carfreakjim: ik ben wat meer voor straffen en wat minder voor het omkomen van mensen. Er gaan er al genoeg dagelijks..
@brabusrocket: Het jammere is dat jongens als deze een straf niet zoveel doet en zodra ze klaar zijn met hun straf vrolijk verder gaan.
@balhaarchapsel: jammer dat ze de 3e gast naar het ziekenhuis hebben gebracht……vandaar al die wachtlijsten in de zorg
@slickrick: oh ja tuurlijk.. Als jij volgende x iemand anders iets aandoet en vlak daarna een ongeluk hebt, laten we je ook lekker liggen.
@sbelali: jazeker, indien ik een gewapende overval pleeg of iets dergelijks en uit de bocht vlieg mag je me lekker laten liggen…..dan heb ik het wel verdient…..in alle andere gevallen 112 bellen aub. Al is de kans wel heeeeeeeel erg klein …..dat ik uit de bocht vlieg hoor…
Dit is vreselijk.. Het zijn jonge jongens en ze hebben domme dingen gedaan, maar dit is wel erg zwaar bestraft
@dutchcorvette: dit meen je toch niet hè. Ze hebben gegokt en mis gegokt. Had je maar een andere hobby moeten kiezen. Dit was gewoon mocro tuig uit Kanaleneiland. Professionele, zware criminelen. Gaat niemand missen hoor.
@borrelnoot: stigmatiseren als de beste…
Niemand verdiend het om te sterven, ook al ben je de grootste crimineel van het land.
Maar, alles voor de plusjes…
@awesome: Mwah, dat geldt voor de meeste gevallen, maar er lopen ook criminelen rond waarvan ik het persoonlijk niet erg zou vinden als ze een spuitje zouden krijgen. Denk aan seriemoordenaars, kindermisbruikers en dat soort eng volk.

Een vergrijp waarbij je in principe geen letselschade veroorzaakt met de dood moeten bekopen, al is het door een eigen stommiteit, vind ik ook wel veel te zwaar gestraft. Dat soort mensen moeten eigenlijk gewoon wegrotten in de cel.
@borrelnoot: het is echt een vreselijk drama dit……voor de lokale Audi dealer, die heeft nu 1 rs4 minder in onderhoud. En de merk dealers hebben het al zo zwaar….
@dutchcorvette: Dit soort types denken dat ze onaantastbaar zijn en worden steeds roekelozer. Dan is dit zeker duur betaald, maar ik heb liever dat ze zichzelf kapot rijden dan een ander. De kans is groot dat ze geen traan hadden gelaten als ze een ander hadden doodgereden. Ik ben dan ook geneigd om te denken “opgeruimd staat netjes”.
@bugboy: dat snap ik zeker, maar het blijft vreselijk v oor de families
@dutchcorvette: het is niet bestraft. Ze hebben het zelf gedaan!
Ik was de slingers net aan het ophangen….kom jij met deze opmerking. ….. “gaat door met slingers ophangen en confetti strooien”.
Ze doen het tenminste nooit meer. Zonde van de Audi en triest voor de nabestaanden,
Zwaar bestraft? Welke straf?

Inderdaad grenzeloos deze kereltjes, grenzeloos brutaal, grenzeloos anderen in gevaar brengen grenzeloos anderen benadelen, nog veel meer anderen een onveilig gevoel geven. Alles en iedereen moet maar wijken, natuurkundige wetten zelfs aan hun laars lappend. Maar een straf is niet uitgedeeld, ze zijn in hun oneindige brutaalheid gewoon tegen een boom geknald. Bleek het toch eindig.
Misschien lag er wat olie op de baan? Audi’s doen daar vreemde dingen mee
@viertakt: Die verbanden de olie netjes, zodat het geen gevaar vormt op de weg. Juist veilig :-)
Zonde van de RS4….
Gadverdamme die reacties hier. Het zou je maar gebeuren! Stel je voor dat het bij jouw gebeurd. Ik moet er niet aan denken dat de politie bij mij aan de komt te staan met zo’n tragisch bericht. Van mijn kant in ieder geval sterkte aan de mensen van wie die Audi rs4 was….
Meh als ze in een RS4 rijden gok ik zo dat het geen first-time-offenders zijn. En als ze dit soort zaken op hun 22ste doen heb ik er weinig vertrouwen in dat een carrièreswitch doen en voor 1500euro per maand buschauffeur worden.

Maar goed persoonlijk vind ik inbreken/overvallen een van de ergste misdrijven. Live by the sword die by the sword.
Wat een rare reactie’s zeg “Jammer van de RS4”
“Sterkte voor de eigenaar van de RS4” Serieus? Is maar een fucking auto man.
@c63bs: het waren maar een paar Kanaleneilanratten!
@c63bs: Gaan we kijken wat jouw reactie is als dit gebeurt met een C63 AMG.
Niet vaak dat je een ongeluk ziet zonder enige vorm van verlies..
@norge: het is geen hyundai
@87sandyd: Zohe, goed gezien van je ;)
@norge: was lastig hoor…
Nu de échte vraag, waren het witte Nederlanders of nieuwe Nederlanders……
@lowlow: Wat maakt dat in godsnaam uit? Zodat je weer lekker met je vingertje kan wijzen naar al die “nieuwe Nederlanders”? “Zij wel, zij doen dat. Wij? Wij zijn allemaal ontzettend nette Nederlanders die nooit iets fout doen.”
@lowlow: er staat dat ze uit Kanaleneiland komen. Plus een rs4 . Dan kan je zelf er wel wat bij bedenken .
Stuitend om te lezen dat iemand, volgens velen hier, blijkbaar dood mag op zijn 22ste omdat hij op het verkeerde pad terecht gekomen. Bedenk even dat vreemdgaan volgens de radicale islam ook “op het verkeerde pad” is en diegene ook dood mag. In dat geval spreken we over barbaren. Zowel ramkraken plegen als vreemdgaan zijn niet goed te praten maar deze reacties zijn wel van een schrikbarend laag niveau.
@lowlow: het waren Marokkanen, en nu? Ben je zo trots op je bleke huid dat je verblind bent voor de daden van “jouw soort”?
Er staat in het artikel 3 Nederlandse jongens en dan lees ik in de comments meerdere reacties die daar dan meteen Marokkanen van maken. Lijkt me nu niet echt nodig.

Heb trouwens geen medelijden met die jongens. Echter wel met die ouders. Die hebben eerst hun kinderen als vermist opgegeven en dan dit nieuws. 2 dood en 1 bijna.
Gevalletje letterlijk dood door (eigen) schuld.
Vond het al zo rustig in de stad.

Vrij effectief afgeschreven trouwens, deze karretje.
De een zijn brood is de ander zijn dood👍
Ook wel opvallend :83 reacties en niemand die opmerkt dat ze dit met een gordel om misschien gewoon hadden overleefd. Conclusie:criminaliteit Is slecht voor de gezondheid vooral als je het combineert met stommiteit.
Hopelijk gaat ook die derde snel ’t hoekje om, dat scheelt weer ziekenhuis kosten voor de samenleving
@fit4fun: serieus meen je dit nou. Het waren inbrekers geen kinderlokker ofzo. Jullie praten hier alsof een mensen leven niks waard is.

Stel dat het jou zoon was had je dit dan ook geroepen.
@blaze3027: Als mijn zoon al tientallen overvallen gepleegd heeft, en wellicht nog een steekpartijtje hier en daar, is het mijn zoon niet meer.
Vind iedereen die het voor die gozers opneemt maar apart eigelijk.
Daar zit niet 1 onderdeel wat nog een beetje goed is voor een autosloperij.
@thomasthomas: jawel jo, de boys van jetcars lappen deze zo op
Drive it like it’s stolen. And then you die.
Diep triest,
Hoeveel moeten er nog gaan..

Zo blijft er geen RS4 over.
Ze waren nog bezig met hun reintegratie proces maar dat is dus abrupt ten einde gekomen, trouwens 1 van die boefjes is verdronken in dat plas water naast de audi.als je met 240+ op winterbanden gaat blazen op een nat wegdek in een flauwe bocht kan zelfs 4×4 niks voor je doen.Het zijn volgens mij dezelfde gasten die de beroemde rs6 met kofferbak in de fik hadden gestoken.
@mpowerm3: dat is wel een hele scherpe uitspraak. Waar baseer je dat op?
@rolov: de duitse krant,link kan je vinden op de telegraaf.
Ik vind dat jullie allemaal even beetje respect moeten laten zien ook al waren het geen lieve jongens , aangezien ik ze persoonlijk kende , waren aardige jongens dede geen vlieg kwaad.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).